Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה - אופל ADAM

GOLF
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל חשפה רשמית את ה-ADAM, סופרמיני חדשה שמתכננת להתחרות בעיקר בפיאט 500. מבוססת על פלטפורמה מקוצרת של הקורסה ותוצע עם תיבה ידנית בלבד (אלא אם כן משהו ישתנה עד שתצא לשוק). מעניין אם תגיע ארצה.

זה רק אני, או שמדובר במכונית מאוד יפה?

http://carscoop.blogspot.com/2012/07/new-opel-adam-officially-unveiled-ready.html

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראית כמו פיאט 500 של אופל.

מי יודע, אולי שלמה יחליט לייבא אותה ונזכה להנות מפלח שוק של 3 דלתות ידני מוזל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פי 1000 יותר יפה מהפיאט, רק חבל שאין איזה מנוע טורבו , המנועים המוצגים ממש חלשים :-/

אוטו-מאניה :-)

פורסם

זה ההבדל בין אופל לפרארי... בפרארי קוראים על שם המייסד (אנזו) את דגם העל האולטימטיבי. באופל קוראים על שם המייסד (אדם) את הגרסה הזולה של הקורסה... :-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעניין מכירות בארץ זה הכל תלוי במחיר. מכונית יפה מאד, אבל לפיאט 500 יש את העניין של עיצוב רטרו + תיבה רובוטית לישראלי העצל, ובגלל זה היא נמכרת פה במחיר שדורשים עליה.

אם היבואן ינסה למתג את הADAM הזו כמו הA1 למשל זה יהיה מאד טיפשי מצידם.

אין איזו גרסת OPC במקרה?:wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצחיק איך כל אחד רואה בה משהו אחר. לי היא מזכירה שילוב של מיקרה + A1.

בכל מקרה - כל המרבה הרי זה משובח. לדעתי היא לא תיובא, אבל גם אם כן אני בטוח שתהיה לפחות חברת השכרה אחת שתאמץ אותה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...