Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה - אופל ADAM

GOLF
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי היא לא תיובא, אבל גם אם כן אני בטוח שתהיה לפחות חברת השכרה אחת שתאמץ אותה ;-)

ציטוט מקארטיוב:

אילן טל, מנכ"ל משותף באופל ישראל, אמר "אופל ישראל, כמדיניות, מביאה לארץ את כל דגמי אופל הקיימים. לפיכך, גם דגם האופל אדם יגיע לישראל. הדגם יגיע במהלך שנת 2013, בהתאם למועד ההשקה שייקבע בחו"ל".

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

למרות שמדובר בסלט אחד גדול (הפרונט נראה כמו פנאמרה מעוכה, הפרופיל מזכיר A1 והתחת נראה כמו פורד KA) היא נראית מעולה!

פורסם

אילן טל, מנכ"ל משותף באופל ישראל, אמר "אופל ישראל, כמדיניות, מביאה לארץ את כל דגמי אופל הקיימים. לפיכך, גם דגם האופל אדם יגיע לישראל. הדגם יגיע במהלך שנת 2013, בהתאם למועד ההשקה שייקבע בחו"ל".

מעניין, כי נכון להיום אני לא רואה את האגילה, אנטרה, מריבה, קומבו...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מעניין, כי נכון להיום אני לא רואה את האגילה, אנטרה, מריבה, קומבו...

האגילה, אני מניח שהיא תהיה יקרה יותר מהספלאש, כמו במקרה של סידצ'י מול SX4. אנטרה? רכב מיושן יחסית ולא תחרותי יחסית לקטגוריה.

מריבה? עם הזפירה טורר, המריבה הופכת למיותרת, בדיוק כמו במקרה של C4 פיקאסו והגרנד פיקאסו או רנו סניק והגרנד סניק. למכור 20-30 רכבים כאלו בשנה, זה פשוט לא כלכלי.

מסחריות, עד סוף השנה יהיו (כך לפחות מפורסם).

פורסם

יפה מאוד בעיקר קווי העיצוב והג'נטים :).

אם יחליטו לייבא אותה בארץ, היא תגיע עם ג'נט 13 וטסות בלי כריות אוויר!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
מגניבה אבל חדשנית בערך כמו פיתה עם חומוס.

לא יודע אבל נראה לי שלפיתה עם חומוס יש יופי של הצלחה מסחרית בארץ הקודש.

תן לה תג מחיר אטרקטיבי וקידום מכירות אגרסיבי בליסינג כמו ש-SIXT עושים ממילא לאופל, וכל המנכ"לים הקמצנים יחלקו אותה בליסינג כמו לחמניות (או שמא פיתות) לעובדים הזוטרים.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

עיצוב די מוזר. באמת נראה כמו חיקוי עלוב של אודי A1 עם שילוב של ניסן מיקרה

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

תגידו, אתם השתגעתם? ראיתם את שלישיית UP/Mii/Citigo מבית VAG? שלוש מכוניות סתמיות להחריד, שלא מעוררות אף בלוטת חשק, למעט אולי של מנהלי חשבונות מאפירים בערי מחוז במרכז אירופה...

אופל אדם היא מכונית צעירה, חמודה, צבעונית ומדליקה. אם המכונית הזו תעלה בארץ בגזרת ה-70 עד 80 אלף ש"ח, אני רואה כאן A1 בחצי מחיר.

אז נכון שלאודי יש מנוע מוגדש ושאנחנו עדיין לא יודעים מה היכולת הדינמית של האדם(באספקט זה גם A1 לא מבריקה, למעט ביצועי מנוע), אך על פניו, המכונית הזו עשויה לטלטל את נישת העירוניות הזולות בישראל.

אלא מאי, הכל תלוי בממשלה הנחמדה שלנו, שרוצה לבטל את המיסוי הירוק, כי למה שיהיה לנו טוב מדי?

למה שנוכל להרשות לעצמנו מכוניות חדשות ובטוחות?

למה שנוכל להתמודד עם מחירי הדלק הרצחניים באמצעות מכוניות קטנות וחסכוניות?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
רק לי היא מזכירה פורשה פאנמרה מקדימה?

עיצוב הרבה יותר יפה מה500 לדעתי.

נכון ישר שהסתכלתי על הרכב משכו אותי הפנסים.

אגב הרכב נראה מעולה.

• תוכן חדש...