Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב טוב שהוא 4x4 והוא יכול לעבור חולות/ דיונות, לא ממש טיול גיפים, יענו בקטנה ככה מידי פעם

הרכב שאני רוצה זה רכב יד שניה...

אז תציעו לי רכבים טובים עם תקציב של 40-50:

אני דווקא חשבתי על Suzuki Jimy.

מה אתם חושבים ?

פורסם

סוזוקי ג׳ימני הוא רכב ליותר מסתם שטח פה ושם. יכולת השטח שלו באה על חשבון הביצועים בכביש בצורה מאוד ניכרת.

אגב, דווקא בדיונות הוא פחות טוב. בדיונות צריך כוח והרבה, ודווקא זה חסר בג׳ימני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סוזוקי ג׳ימני הוא רכב ליותר מסתם שטח פה ושם. יכולת השטח שלו באה על חשבון הביצועים בכביש בצורה מאוד ניכרת.

אגב, דווקא בדיונות הוא פחות טוב. בדיונות צריך כוח והרבה, ודווקא זה חסר בג׳ימני.

יש רכב מסויים שאתה ממליץ עליו ? שטוב לדיונות ולכביש ?

פורסם

מאוד תלוי בדרישות, ממליץ לך לקרוא קצת על עבירות שטח וללמוד את הנושא ולפי זה לבחור איזה רכבים לשקול, כיוון שרכב שבנוי טוב לבולדרים יהיה שונה מרכב לדיונות, שיהיה שונה מרכב לנחלים/עליות טכניות ובנוסף צריך למצוא רכב שתוכל לחיות עמו ביום יום. כל דבר כזה הוא פשרה. דיונה אמיתית זה לא בדיוק שביל...

פורסם

סוס אבל אוכל כמו סוס!

הטראנו צורך בסביבות ליטר ל8/9 ק"מ תלוי בסגנון הנסיעה מנסיון של למעלה משש שנים עם אחד כזה.

בנוסך הוא אף פעם לא איכזב !

פורסם

יש גם פורסטר עם הילוך כח.

אני פשוט נמנע מלהמליץ כיוון שאינני חושב שפותח השרשור מתמצא מספיק בנושא נהיגת שטח בשביל לקבל החלטה מושכלת. כל הרכבים שהוצעו הם רכבים ראויים וטובים. עם הפאג'רו והטראנו יש לי גם נסיון מעשי, אבל חשוב שפותח השרשור יגבש את הצורך האמיתי שלו בשביל לבחור בין שברולט קפטיבה למשל לבין פאג'רו, שזה שני רכבים שונים לגמרי.

• תוכן חדש...