Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתה לא רוסי אמיתי עד ש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר רוסים אז בדיחה קטנה:

"מפקח של משרד התעשיה והמסחר מגיע למפעל של שימורים שמרבית העובדים בייצור הם רוסים, מסתובב ומסתובב במפעל עד שהוא מגיע לאיזה רוסי אחד ,2 מטר גובה,רחב כמו מקרר עם גופיה לבנה בתוך טרניג כחול של אדידס ושרשרת זהב בעובי של צמיג,שואל אותו: "מה אתה עושה במפעל?" ,הרוסי מסתובב עם פרצוף עצבני ,חושף שן זהב ואומר בקול רועם : "אני מ(ז)יין מתים!!!!".. המפקח נלחץ,מתחיל לרשום משהו בפנקס ובורח כל עוד נפשו בו, מנהל העבודה רואה את המתרחש,רץ לעובד וצועק לו" בוריס..כמה פעמים להגיד לך,לא מ(ז)יין מתים, ממיין זיתים".:shock:

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא סתם טרנינג אלא כזה של אדידס או שאתה היית רוצה שהוא יהיה של אדידס.

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא יודע מה זה צ'בורשקה או שיש לך אחד כזה בבית.

אתה לא רוסי אמיתי אם לא היה לך, יש לך, או שאתה מפנטז על ג'יפ ניבה.

אתה מתכוון לבבושקה זה הבובות שנכנסות אחת בתוך השניה.

צ'יבורשקה זה מסרט "מצוייר" (משנות השישים/שבעים).

זה ציבורשקה:

http://he.wikipedia.org/wiki/צ'בורשקה

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא נשרף בשמש, לרוסים יש שני צבעי עור אפשריים - לבן ואדום

כמה שזה נכון!!! אני לא מוצא את התמונה אחרת הייתי מעלה אותה להוכיח את הטענה הזאת.

פורסם

צריך לשים סוף לבורות הזאת! זה לא בבושקה, זה מטרושקה בלאט... :wink:

פורסם

תיקנתי לכם

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא מתחיל להשוות את הפקקים במוסקבה לפקקים בארץ

''מה זה, פקקים בישראייל זה פיצוחים בשביל פקקים במוסקבה בלאט, אני הייתי קם ב3 בלילה בשביל להגיע ב8 בבוקר לרבוטה נאחוי'' :-)

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא רב לפחות עם אדם אחד בתור שלא יעקוף, או "אני ראשון בתור סוקה בלאט".

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אתה לא רוסי אמיתי אם לא עבדת במהלך חייך כמאבטח או בהובלות

אתה לא רוסי אמיתי אם בזמן כלשהו לא שיחקת אותו מינימום רפאר הארדקור

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא יודע ברייקדאנס

אתה לא רוסי אמיתי אם לא היית באולפן

רק רוסי אמיתי מסוגל לפנות לבחור הכי מזרחי שיש ולהתחיל לדבר איתו רוסית וכשההוא אומר לו אני לא מדבר רוסית, הרוסי

מתפלא ואז אומר 'אה אתה לא מדבר רוסית'.

חואיסנים :)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

צ'יבורשקה זה מסרט "מצוייר" (משנות השישים/שבעים).

זה ציבורשקה:

http://he.wikipedia.org/wiki/צ'בורשקה

אני מתכוון לצ'יבורשקה.

ועוד אחד לאוסף. אתה לא רוסי אמיתי אם לא למדת אי פעם לנגן על פסנתר.

אתה לא רוסי אמיתי אם לא היה לך או אין לך כרגע פסנתר בבית.

אתה לא רוסי אמיתי אם לא היה, או יש לך חתול פרסי. רצוי על הפסנתר.

פורסם

אתה לא רוסי אמיתי, אם צריך להסביר לך מה זה נו פאגאדי.

אתה לא רוסי אמיתי, אם לא באת בחליפה ועניבה לקבל תעודה של משהו בזמן שכל השאר באו בג'ינס.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה או אשתך לא מורים פרטיים בפיסיקה

אתה לא רוסי אמיתי אם אין לך אישה רוסיה קטנה בבית שעושה לך בית ספר

אתה לא רוסי אמיתי אם יש לך חשבון בפייסבוק ולא ב Odnoklassniki

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה מקיים חצי ממה שצויין בשרשור הזה אבל יש לך ילד צבר עם שם ישראלי

Gn'f'R

פורסם

אתה לא גרוזיני אמיתי אם אתה מעל גיל 50 ואין לך קעקוע ירוק מטושטש, לא משנה של מה ולא משנה איפה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אתה לא רוסי אמיתי אם אינך מכיר את nu pagadi או לפחות מזמזם את המנגינה.

אתה לא רוסי אמיתי אם אין לך סבתא שיושבת בסלון על הספה שנמצאת על שטיח בן 50 שנה, והטלויזיה מכוונת קבוע ובעוצמה מחרישת אוזניים על אחד מהערוצים nashe kino, ntv mir, rtr (אלו הערוצים שנזכרתי בהם כרגע).

אתה לא רוסי אמיתי אם אינך מסנן קללה עסיסית (בלאט, נחוי וכו') בכל הזדמנות שמשהו מתפקשש.

אתה לא רוסי אמיתי אם אינך יודע להבדיל בין רוסקי סטנדרט, סטוליצ'ניה, קרמלין, נמירוף לוודקה מזוייפת.

אתה לא רוסי אמיתי אם אין לך פרופיל ב adnaklassniki.

אתה לא רוסי אמיתי (ואוסיף-שגדל בשנות ה80!) אם אינך זוכר את התוכנה volkov commander או לא מכיר את האנטיוירוס קספרסקי.

אתה לא רוסי אמיתי אם אינך מצטמרר למשמע השמות "סטלין" "בריה", "וסילי זאיצב" או "סטלינגרד".

אתה לא רוסי אמיתי אם אינך מכיר את המושג "ספצנאס" ותיעבת את הסרט "רמבו 2" כשאמריקני אחד חיסל אותם שם כמו זבובים.

אתה לא רוסי אמיתי אם אינך יודע מה זה "מטריושקה" או "בבושקה" ושרת את השיר של קייט בוש כשאף אחד לא היה בסביבה.

אתה לא רוסי אמיתי אם אין לך כלב אחד ו/או שלושה חתולים בבית שעונים לשמות "וסקה", "מורקה", "מקסיק".

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא מכיר את כל סוגי הנקניקים בטיב טעם :twisted:

אתה לא רוסי אמיתי אם אינך מרים את המכנסיים למעלה עד מעל הפופיק :lol:

אתה לא רוסי אמיתי אם אין לך שרשרת זהב בעובי של אצבע על הצוואר.

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא שם גרביים מתחת לסנדלים.

אתה לא רוסי אמיתי אם לא יצאת עם מרוקאית/תימניה/אתיופית-ובסוף החלטת להתחתן עם רוסייה/אוקראינית.

אתה לא רוסי אמיתי אם אין לך שערות על הכתפיים.

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא הולך בחולצה קצרה בחורף ואומר שחם לך.

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא מכיר דגמי מכוניות ברוסית.

אתה לא רוסי אמיתי אם לא עבדת בהובלות.

אתה לא רוסי אמיתי אם לא קראת את השרשור הזה מהתחלה ועד הסוף ולא הנהנת לעצמך ואמרת "וואי, כמה החבר'ה האלה צודקים!" :lol:

פורסם
אתה לא רוסי אמיתי, אם צריך להסביר לך מה זה נו פאגאדי.

http://www.youtube.com/watch?v=h-d-tuwJVnw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה לא רוסי אמיתי אם אין לך סבתא שיושבת בסלון על הספה שנמצאת על שטיח בן 50 שנה, והטלויזיה מכוונת קבוע ובעוצמה מחרישת אוזניים על אחד מהערוצים nashe kino, ntv mir, rtr (אלו הערוצים שנזכרתי בהם כרגע).

כבוד על ההשקעה. רק חידוד קטן. לרוב היא שוכבת לא יושבת :lol:

וחובה שיהיה גם שטיח תלוי על הקיר.

פורסם
אתה לא גרוזיני אמיתי אם אתה מעל גיל 50 ואין לך קעקוע ירוק מטושטש, לא משנה של מה ולא משנה איפה

ענק!!! :roflmao: :roflmao: באמ'שלי שהרגת אותי עכשיו :lol:

למרות שהכותרת על רוסים, אולי באמת צריך להמשיך כעת על גרוזינים?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא עובר לגור באוהל שבוע על שפת הכנרת (רצוי חוף דוגה).

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא מחפש פטריות ביערות ולא נוסע לדוג דגים בכול מיני נחלים בגולן.

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה יוצא מסאונה לפני שעבר לפחות חצי שעה.

אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא בטוח שיום אחד רוסי יהיה ראש הממשלה.

פורסם
אתה לא רוסי אמיתי אם אתה לא משווה את השירות הצבאי ברוסיה לזה שבארץ :

"זה צבא,זה בלאט!? איפו אני הייתי בלאט ברוסיה סוקה נחוי שנתיים לא ראיתי בית ,פה זה גן ילדים סוקה

כל שבוע ילד שלי נחוי בוכה אבא אבא אני נשאר שבת ,טפו יופדביומת ,דביל"

סיפור אמיתי: בשבת הראשונה שחזרתי הביתה מהטירונות, אבא שלי מגיע הביתה ורואה אותי בבית. הוא היה מאוד מופתע ושאל אותי מה קרה? אני בתשובה אומר לו שלא קרה כלום, שחררו אותי הביתה. לקח לי איזה חצי שעה להסביר לו שפה בארץ חוזרים הביתה במהלך השירות הצבאי :-D .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...