Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני סטודנט להנדסת תוכנה שעתיד לסיים את השנה הראשונה ממש בקרוב,

את שכר הלימוד של השנה הראשונה שילמתי מכספי הפיקדון, ויתרתו תספיק לי לבערך מחצית משכר הלימוד של שנה ב'.

במהלך השנה יצא לי לשמוע לא מעט על חברים ללימודים שקיבלו מלגות, אך משיטוט באינטרנט לצערי לא מצאתי מלגה משמעותית שמתאימה להגדרות שלי,

ממה שראיתי רובן מיועדות או לאוכלוסיות חלשות\פריפריה\בעיות כלכליות וכו'.

אין צורך לפרט יותר מידי אבל אני לא עומד בהגדרות האלה ולכן מלבד מלגת מפעל הפיס שלצערי אחת מהדרישות שלהם היא התחלת לימודים בשנה הבאה לא באמת הצלחתי למצוא משהו רלוונטי.

ממה שאני מבין, הדבר היחידי שהוא "לזכותי" בחיפוש המלגות הוא זה שהייתי לוחם 3 שנים....

יש פה אולי מישהו שהיה במצב דומה לשלי והצליח לכסות חלק משמעותי משכר הלימוד שלו בעזרת מלגות ?

אני אשמח לקבל עצות איך ומה לחפש, אולי אני בכלל מחפש במקומות הלא נכונים?

תודה רבה!

פורסם

חשוב מאוד גם לפנות למוסד עצמו.

הרבה פעמים הם מחזיקים במחלקה שמטפלת בדיוק בזה - זכאות למלגות - ויעזרו לך מאוד למצא מלגה כזו (זה גם חלק מהאינטרס שלהם סה"כ).

איפה אתה לומד?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לומד במכללת אפקה,

בשנה הראשונה קיבלתי מלגה של 50% שכר לימוד בגלל ציון פסיכומטרי ועוד 2000 ש"ח בגלל שהייתי לוחם, אבל ניתן לקבל את המלגות האלה רק בשנה הראשונה.

תודה רבה על התשובות של שניכם אני אנסה גם במכללה וגם בקרן להכוונת חיילים משוחררים.

• תוכן חדש...