Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט בושה וחרפה מה שקורה פה. מאחל להם להישרף בגיהנום!

==================================

סדום ועמורה: נערים היכו קשיש בתל אביב ללא סיבה

האלימות ברחובות עולה שלב: בשכונת ביצרון בתל-אביב תקפו שני נערים באכזריות אדם מבוגר בן 78 ללא סיבה. מתחקיר ראשוני עולה שהנערים השיכורים ביקשו מהגביר סיגריה. בינו לנערים פרץ וויכוח ואז הם החלו להכותו. בתיעוד במצלמות האבטחה, נראה המבוגר שוכב על הכביש, חסר אונים, כשאחד הנערים בועט בפניו וקופץ על גופו

האלימות ברחובות עולה שלב: בשכונת ביצרון בתל-אביב תקפו שני נערים באכזריות אדם מבוגר בן 78 ללא סיבה.

בתיעוד של מצלמות אבטחה הממוקמות בזירת האירוע, נראה האירוע המזעזע מתחילתו ועד סופו.

זה קרה ביום שלישי השבוע. שני הנערים, בני 15 ו-16, התהלכו שיכורים ברחוב ונתקלו בגבר.

מתחקיר ראשוני עולה שהנערים השיכורים ביקשו מהגביר סיגריה. בינו לנערים פרץ וויכוח ואז הם החלו להכותו. בתיעוד במצלמות האבטחה, נראה המבוגר שוכב על הכביש, חסר אונים, כשאחד הנערים בועט בפניו וקופץ על גופו.

לאחר התקיפה נמלטו הנערים. עוברי-אורח שעברו במקום הזמינו אמבולנס שפינה את המבוגר - הסובל מחבלות בכל חלקי גופו - לבית-החולים 'איכילוב'.

אחד הנערים שהיה מעורב בתקיפה נעצר על-ידי המשטרה. הוא הודה בחשדות שיוחסו לו ואף שחזר את המקרה.

מקור:

אתר ככר השבת.

8)
פורסם

בני בליעל,איזה נוער מגעיל.

לפני שבוע נער חרדי בן 17 ניסה לגנוב מסבתא שלי את התיק,התנפל עליה באמצע רחוב הומה אנשים,בעיטות ואגרופים תוך כדי ניסיון לחטוף לה את התיק,למזלה אנשים טובים שהיו שם תפסו אותו עד שהגיעה משטרה למקום.

פורסם

נו, והם אפילו לא סודאנים.

פשוט זוועה מה שאנשים מרשים לעצמםן היום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ילדים שיכורים מהנוער ה"איכותי" של היום. אני לא מבין מה אתם מתפלאים. מזל שהם מעל גיל 14 כדי שאפשר יהיה להכניס אותם לכלא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

והוא אומר שהוא מצטער, הוא פשוט היה שיכור:roll:

איזה מין תירוץ זה?

להפך

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

למה לא התעופפה לעברו לתוך הראש איזה אבן משולבת או רכב לא עלה עליו.

זה בדיוק כמו במקרה של אריק קרפ, רק פה הוא נשאר בחיים. כמה רוע ואכזריות יש בבן אדם כדי לנהוג כך.

איך ומאיפה זה נובע, אני פשוט לא מצליח להבין. אני לא רוצה שהוא יהיה בכלא, אני הייתי שמח שהזבל הזה

יישאר חופשי ויסבול בכל יום בחייו :evil:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

פשוט אין מילים . התירוץ שהיה שיכור שיספר לחברים שלו .

גם אם לא ניתן להכניס אותו לכלא עקב גילו , להכניס אותו למוסד סגור - כשראיתי את הסרטון הצמטררתי .

דרושה ענישה חזקה ומרתיעה .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...