Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 8 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שבאם.פי.וי. נכנסים 7 אנשים.

אם אתה רוצה 8 מקומות- הכיוון זה ג'מפי, או טרנספורטר או רכבים קצת יותר גדולים כגון מרצדס ספרינטר.

על מנת שיכנס לך בתקציב, תצטרך כנראה לבצע ישור קו רציני, כי בתקציב זה תקבל רכבים שהם מן הסתם די שחוקים.

פורסם

הרכב הכי שפוי יהיה הג'מפי חפש אחת אחרי טורבו טיימינג וקלאצ' (שים לב יש לא מעט אנשים שמתיאשים אחרי ההוצאה הזאת של 10K ש"ח=+) ופחות מ200K ק"מ +/-.

H1 אחזקה לא פחות יקרה וצריכת דלק מזעזעת.

קונקט טובה וסוחבת אבל חלפים יקרים מאוד.

פורסם

יש פה בפורום אחד עם ג'אמפי הוא נשמע מאוד מרוצה.

הייתי בודק את הג'אמפי.

ספרינטר??איך הגעת לפאקינג ספרינטר?זה 20 מקומות!!!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

MPV מלפני שנת 2000 = 8 מקומות.

לעניות דעתי - גם פורד טרנזיט שווה בדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ג'מפי זה 1+8 מקומות ישיבה בגרסת ה COMBI נוסעים.

אני המרוצה, אפילו מרוצה מאוד.

אבל הרכב שלי הוא 2007 ומעל התקציב.

טורבו יכול להחזיק המון קילומטרים ברכב הזה. הנקודות החלשות והיקרות הן משאבת ההזרקה, מזרקים וקלאצ'.

לא פשוט למצוא ג'מפי שמורה בתקציב של אוראל, אבל אם יש זמן, סבלנות וקצת מזל, זה אפשרי.

רכב חסכוני מאוד ונוח יחסית למסחרי. כמובן, מרווח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...