Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכל החברים.

מתעניין ברכישת סוזוקי SX4 מודל 5 דלתות חדשה שנת 2012

אבקש לקבל פרטים ממי שבבעלותו רכב כזה לענין אמינות, צריכת דלק, אחיזת כביש, מחלות כלשהן ככל שידועות.

בתודה מראש

בני

פורסם

אהלן, לחבר שלי יש את הדגם הזה שנת 2011 (זהה לזה שאתה מתלבט אם לרכוש)

סה"כ המחיר מאוד אטרקטיבי, מקבלים אבזור מאוד נחמד (ג'אנטים, פנסי ערפל, שליטה מההגה)

מערכת הסאונד סבירה ולא יותר.

הרכב מגיע עם צמיגים טובים של Bridge stone אבל מרכז הכובד שלו הוא מהגבוהים בקטגוריה ולכן אחיזת הכביש אינה מושלמת.

מבחינת חסכון בדלק וביצועים הרכב לא זוהר במיוחד, גיר ה4 הילוכים המיושן של סוזוקי כבר מיצא את עצמו מזמן ולא מספק את הסחורה.

בשביל רכב עם "119.6" כ"ס הייתי מצפה ממנו ליותר, לפחות מבדיקה שנעשתה מול טויוטה קורולה ששוקלת יותר ויש לה סה"כ 4 סוסים יותר (4.4)

אגב, תא המטען מאוד מאוד קטן, ממש מאכזב יחסית לגרסאת הסדאן.

אשמח לענות על עוד שאלות ספציפיות.

פורסם

הי

תודה על האינפורמציה.

איך ההתנהגות כביש שלה?

כל כמה זמן הטיפולים?

עלות הטיפולים?

איך רשת המוסכים המורשים?

האם אתה ממליץ לרכוש את הרכב לאשה כרכב שני במשפחה?

פורסם

מכונית טובה. לא מעט מכוניות כאלו שירתו בצי הרכב של הרץ והפגינו אמינות מצויינת. עלויות האחזקה אינן גבוהות במיוחד והטיפולים מתבצעים בכל 15 אלף קילומטרים או שנה. צריכת דלק באזור ה-12 קילומטרים לליטר, תלוי באופי הנהיגה שלך.

פורסם

גם אני בוחן את הרכב כרכב שני לאישה שאיתי.

ניתן למצוא את הרכב כחדש מליסינג ב 94 א"ש וזה לפני מיקוח לרכבים עם 500 ק"מ על השעון, בהחלט שווה בדיקה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני נוהג ב-SX4 סדאן מדגם 2010 מזה כשנתיים. סה"כ מרוצה - בנהיגה עירונית בעיקרה עם לא מעט פקקים (חיפה וקריות) צריכת הדלק 1:10. כמובן שבנסיעות הבין עירוניות המעטות שלי המספרים הרבה יותר טובים. מבחינת יציבות לא חשתי בעיתיות מיוחדת אבל אופי הנהיגה שלי אינו מעמיס על הרכב בעניין זה. מנסיון קודם עם באלנו אחת ו-3 ליאנות סוזוקי יוצרים כלי רכב אמינים מאוד, הבעיות היחידות שמהן סבלתי היו בעיות סטארטר בבאלנו (החל מגיל 8 בערך) ובשחיקת יתר של הבלמים שבליאנה שנבעו משימוש בחלפים זולים על ידי חברת הליסינג, ברגע שהותקנו צלחות ורפידות מקוריות הכל הסתדר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שבוע טוב לכל החברים.

מתעניין ברכישת סוזוקי SX4 מודל 5 דלתות חדשה שנת 2012

אבקש לקבל פרטים ממי שבבעלותו רכב כזה לענין אמינות, צריכת דלק, אחיזת כביש, מחלות כלשהן ככל שידועות.

בתודה מראש

בני

באיזה מחיר הרכב הוצע לך ?

שים לב שיש 2 רמות גימור:

GLA - הפשוט יותר

GLX - הדגם המפואר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני גם שוקל לקנות את הרכב הזה, כרכב ראשון בשבילי, גם בגרסת ההאצ'בק.

אם אני לא טועה אין רוצעת טיימינג ,יש שרשרת, מה שמוריד את עניין ההחלפה.

לפי מה שאני הבנתי הטיפולים לא בשמיים וכך גם החלפים.

למיטב הבנתי מדובר ברכב אמין, ממה ששמעתי מהסביבה וכאן.

עוד אופציה שאני בודק זו הI30 החדשה שאוטוטו אמורה להמכר בארץ.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
גם אני בוחן את הרכב כרכב שני לאישה שאיתי.

ניתן למצוא את הרכב כחדש מליסינג ב 94 א"ש וזה לפני מיקוח לרכבים עם 500 ק"מ על השעון, בהחלט שווה בדיקה.

לדעתי זה לא מספיק אטרקטיבי לרכב שנמכר כחדש במבצעים שונים בכ-100 אלף שקלים ועם עיסקאות מימון ו/או טרייד אין. המחירון ל-GLA הוא 105 אלף שקלים (לפי עלון המבצע של חבר), גם בלי מבצע מיוחד אפשר לקבל הנחה ולאנשי חבר הוא מוצע כחדש מהיבואן ב-96 אלף שקלים, כשהמבצע הזה יגמר בטח יתחיל אחר עם ארגון הוט, הסתדרות המורים וכדומה, סוזוקי משתפת פעולה עם רוב מועדוני הצרכנות.

הדגם המאובזר מוסיף בקרת אקלים, חישוקי מגנזיום שבהחלט הולמים את העיצוב החיצוני הנאה בדגם האאוטדור, שליטה מההגה על מערכת השמע וזה מה שידוע לי, נסה לבדוק אם יש מפרט מלא באתר של סוזוקי.

• תוכן חדש...