Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שהרכב בבעלותו ביקר לאחרונה עם הרכב במוסך לצורך ביצוע טיפול קטן.

אני כבר גיבשתי את דעתי על העבודות שנעשו והמחיר שנגבה עבורן, אבל טרם אחשוף אותה אשמח לקרוא את התרשמותכם.

תודה.

1111111111111111111111111111111111111.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מחיר העבודה הפתיע אותי לטובה, גם של הטיפול וגם של החלפת רפידות .

מחיר הרפידות המקוריות יקר מאוד, אפשר למצוא תחליפיות , באיכות טובה, בפחות מחצי מחיר, אבל יש סיכוי גדול לשריקות.

מה שמיותר בכל הטיפול הזה, זה מסיר משקעים, שעלותו 124 ש"ח לפני מע"מ. יכולת לדרוש שלא ישימו אותו כלל.

בסך הכל, בהתחשב לעובדה שמדובר במוסך מורשה יבואן, יצאת יחסית בזול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן, מחיר הרפידות ומסיר המשקעים צדו גם את עיני, ולא לטובה.

מן הראוי היה אם המוסכניק היה מבקש את אישור בעל הרכב להשתמש במסיר המשקעים - דבר שלא נעשה.

מה בנוגע למחיר שנגבה עבור החלפת המצתים ומסנן השמן?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

550 ש"ח זה היה לפני שנתיים מחיר הרפידות המקוריות לג'מפי שלי.

בפרינציפ סירבתי לשלם את הסכום הזה והרכבתי רפידות תוצרת איטליה במחיר של 280 ש"ח.

לפני חצי שנה, כאשר שוב הייתי צריך להחליף את הרפידות, הסתבר לי, שהמחיר למקוריות יריד ל 350 ש"ח.

צריך לחייב את היבואן\המוסך להוריד את המחירים. אם לא יקנו חלפים במחיר מופקע, המחירים יירדו.

עוד פעם, מחיר העבודה נראה לי זול לסוג המוסך, לכל העבודות.

פילטר שמן עצמו נראה קצת יקר, אבל מדובר בכמה עשרות שקלים בודדות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מן הראוי היה אם המוסכניק היה מבקש את אישור בעל הרכב להשתמש במסיר המשקעים - דבר שלא נעשה.

הערה בנוגע לזה בלבד:

במוסך סגול (מורשה צ'מפיון) בכרמיאל, הכנסתי את רכבי לטיפול באחת הפעמים, ולפני האישור הסופי הסביר לי איש השירות כי שמים גם תוסף דלק, הדגשתי בפניו כי אני לא מעונין בכך, והוא אכן רשם זאת על טופס העבודה.

בסופו של יום כאשר באתי לסגור את החשבון, ראיתי את התוסף הזה מופיע בחשבונית, שאלתי אותו לפשר הדבר, הוא בדק, התנצל ואמר כי המכונאי כנראה לא ראה את ההערה והוסיף, אבל הוא מבטל את החיוב הזה מיידי. ככה פשוט, בלי לריב, בלי שביקשתי (להפך, אפילו אמרתי לו לפני כי אם כבר שמו, בסדר, אבל בוא תן לי לשלם רק מחיר עלות שלו ולא מחיר לצרכן, שאף אחד מאיתנו לא "ידפק", אך הוא אמר בפירוש כי הוא מבטל).

סתם, נקודה למחשבה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

המחיר בסדר, כמו שאמרו יתכן והמסיר משקעים היה מיותר, עלות הרפידות המקוריות מעט יקר אבל אם כבר מטפלים במורשה אז כדאי להשתמש ברפידות מקוריות, ולא רק בגלל השריקות אלא שרפידות מקוריות מחזיקות יותר מרפידות חליפית.

פורסם

לדעתי האישית בהתאם למה שנעשה בטיפול יצא דיי יקר. ומה זה האלמנט שדחפו מסיר מישקעים? ולמה לשלם על רפידות כזה מחיר? בסופו של דבר 1700 שח לטיפול בסיסי ושוטף עם תוספת רפידות זה יקר.

פורסם

אין חדש תחת השמש. מוסכים מורשים עשקו, עושקים וימשיכו לעשוק עד שהמדינה הזו תתעורר מתרדמת האדישות שלה.

לא ברור לי למה החליפו בורגר קרטר וגם לא ברור לי למה שייבה מסכנה שעולה 10 אג' למוסך נמכרת בכמה אלפי אחוזי רווח.

אגב, בשניות אלו ממש עושים דרכם לארץ רבעיית פלאגים מקוריים ליאריס שלי (שלצורך העניין דומה מאוד מכנית לסיריון). עלות ארבעה פלאגים מקוריים הינה 26.52 שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...