Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רואה פה לא מעט הצעות לגישור ערוצים במגברים.

אם לדוגמה אני מעוניין בזוג קומפוננטים מקדימה בלבד.

יש אפשרות לגשר בין 4 הערוצים של הרדיו דיסק ולחבר ישירות לקומפוננט וכך לקבל יותר עוצמה ויותר איכות.

לגודמא הדבל דין של קנווד DDX5022

http://www.kenwood.eu/products/car/multimedia/receivers/DDX5022/details/

שמוציא 50W לערוץ.

ואז להרכיב קומפוננט איכותי.

האם זה אפשרי בכלל?

פורסם

בלתי אפשרי לבצע גישור ב HU.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום

קודם כל תודה.

איך נחשבת יחידת הראש הזאת מפחינת איכות?

אפשר להגיעה לאיכות סבירה (לא עוצמה), אם אני מרכיב קומפוננט של מורל טמפו לעומת רמקולים של HILEX שיש עכשיו, על היחידה הזאת?

או כל קומפוננט מומלץ אחר.

להיכנס לזה, או שזה סתם לזרוק כסף?

פלג_

פורסם

כל HU מוציא עוצמה סבירה, הבעייה במרבית הפעמים שהעוצמה הסבירה הזו לא מספקת בגלל סביבת הרכב הרועשת.

אם אתה מחפש שידרוג משמעותי הוא לא יבוא מהחלפת הרמקולים בלבד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...