Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נשברו גם אצלי.

עשו את זה בצורה כל כך טיפשית שאין גם אפשרות להדביק ולתקן את זה.

לא טרחתי אפילו להרים טלפון לצ'מפיון להתלונן ולבקש החלפה.

עדיף להשקיע את המאמצים והזמן בחיפוש החלק בפירוקיה.

גם אצלי בדיוק אותה התופעה,נשבר אחרי שנה בערך,שימוש סביר ביותר במשענת הזו ולא מעבר.

כמובן שלא רצו להחליף כי אין על דברים כאלה אחריות הם טענו,את החלק העליון בלבד גם אין אפשרות לקנות,אז החלפה של הכל זה 2300 שקל.

אפשר לחיות עם זה שבור גם...

פשוט צ'מפיון האלו בזיון

פורסם
זה הגה עור, צריך לתחזק אותו בהתאם..

אצלי אחרי יותר משנתיים ההגה נראה כמו חדש, אני בסה"כ מכסה אותו כשנמצא בשמש ישירה בחניה ומורח בתכשיר לעור מדי כמה שבועות.

הקילופים האלה אופיינים לכל אלו שמסובבים את האוטו בחניה עם יד אחת (לא יד-רודפת-יד) שמתחכחת לאורך כל הפעולה חזק בעור ומשם הקילוף.

קרה לי באוטו הקודם שלי בגלל שלא טיפלתי והייתי מסובב כל הזמן את ההגה עם יד אחת.

מחזק בהחלט - יש צורך לשמור ולתחזק את ההגה, כפי שאתם שומרים על הצבע (למשל).

ערן, זאת התשובה הכי הזויה ששמעתי. אם זה היה נכון, תופעה זאת הייתה מופיעה ברב מוחלט של רכבים - כולל שלי (ברגעי עצלות :wink:) - ואין כך הדבר. יתרה מכך, מ ע ו ל ם לא התקלף לי ציפוי ההעור בהגה / ידית הילוכים ובלם יד. נשמרו כחדשים עד מכירת הרכב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אצלי אחרי יותר משנתיים ההגה נראה כמו חדש, אני בסה"כ מכסה אותו כשנמצא בשמש ישירה בחניה ומורח בתכשיר לעור מדי כמה שבועות.

הקילופים האלה אופיינים לכל אלו שמסובבים את האוטו בחניה עם יד אחת (לא יד-רודפת-יד) שמתחכחת לאורך כל הפעולה חזק בעור ומשם הקילוף.

ה147 שלי חוגגת החודש 11 שנים על הכביש. אף פעם לא מרחתי כלום ואף פעם לא כיסיתי את ההגה. הוא לא מתקלף.

פורסם
לי יש רנו, צרפתיה, בת 10, וההגה עור לא במצב הזה.

וזה לא ש"תיחזקו" אותו.

אבוי.

ה147 שלי חוגגת החודש 11 שנים על הכביש. אף פעם לא מרחתי כלום ואף פעם לא כיסיתי את ההגה. הוא לא מתקלף.

יש לי סובארו לגאסי בת 21 וההגה במצב חדש .נראה לי שעם מה שאני קורא כאן ,אני צריך להעלות את המחיר :lol:

פורסם

חברים מה שלומכם !

ראיתי את כל הדגשים שנתתם לתחזוקה נכונה של עור בלם היד, ידית ההילוכים וכמובן ההגה.

למרות שתחזוקה זה דבר ראוי לשבח, במקרה המדובר זה עניין מיותר לחלוטין והנה הסיבה לכך:

הידיים של כולנו זה אינו משטח יבש.

בכל מגע יד אנו משאירים סימנים זעירים של שומן על המשטח הנגוע (טביעות אצבע נוצרות באותו אופן בדיוק).

כל פעם שאנחנו נוגעים באביזרים מצופי עור ברכב, לרוב מדובר בהגה אנו בעצם מורחים עליו שכבת שומן זעירה ומונעים את התייבשותו.

האויב הכי גדול של אביזרי עור זה הוא היובש הגורם לסדקים ופגמים.

מכיוון שאנו כל הזמן נוגעים עם הידיים באביזרים אלה, אין שום צורך להשתמש בתכשירים מיוחדים לשימורם.

ראוי לציין, אני לא מתייחס בתגובה זו לנושא ההגיינה, אלא לשימור האביזרים לטווח הרחוק בלבד.

בנוסף, חשוב לזכור שכל פיסת עור שנמצאת אצלנו ברכב הייתה שייכת פעם ליצור חיי ונושם שעושה "מוווו", לכן אין לצפות מכל פיסת עור שתהיה מושלמת ותתפקד בדיוק באותו אופן כמו הקודמת- בטבע לרוב אין שלמות. (אני לא מתייחס למכוניות על כגון פרארי או רולס רוייס- שם כל פיסת עור יודעת את שמה ומקומה).

בזה קבענו כי לא מדובר בתחזוקה לא נכונה של בעל הרכב !

לכן בהחלט ראוי שהיבואן יקח על עצמו את האחריות לטפל בסטיות התקן , הרי על כך מבוססת הצלחתו לטווח הרחוק !

זמין 8)

פורסם
ההגה בלגאסי מעור?

לא .

אבל יצא לי לראות לא מעט רכבים (גיל צעיר יותר) עם הגה שאינו עשוי עור , "אכולים" או עם "שילדה" חשופה , או גומי "רפוי" ׁמסתובב על השילדה.

פורסם
לי יש רנו, צרפתיה, בת 10, וההגה עור לא במצב הזה.

וזה לא ש"תיחזקו" אותו.

אבוי.

בספורט "דור ראשון" (2001-2002) ההגה היה מעור עלוב וגם הוא התקלף אחרי זמן מה.

אחרי מתיחת הפנים הם החליפו את העור (ואת הפלסטיקים בתא הנוסעים) לאיכותיים יותר וזה מורגש.

אולי סיאט קנו את העודפים מרנו :lol:

כשאני מורח "קרם" הזנה לעור במושבים רואים את ההבדל, בהגה מלבד לזהם את הסמרטוט בצבע שחור הוא נראה ומרגיש אותו דבר.

בכל מקרה גם אצלי הוא לא מתקלף/בלוי.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לדעתי זה שטויות ובטח ברכב בן שנה.

היו לי 3 רכבי סיאט ב7 השנים האחרונות ובכולם הגה מעור.

באיביזה FR 2005 לא התקלף מעולם, בלאון SPORTUP מ2007 לא התקלף מעולם ובלאון 2009 הנוכחית שלי התקלף לאחר שנה בלבד.

מעולם לא שניתי את צורת הנהיגה שלי ואני מאוד שומר על הרכב.

ניסו למכור לי סיפור על תחזוקה בסיאט ולבסוף החליפו את ההגה ללא תשלום מצידי (ראו הודעתי הקודמת) כהבינו שהם מבלבלים לי במוח.

מאז ,שום קילוף ושום דבר. עם יד אחת או עם שתיים.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מ-2006 ועד היום עברו אצלי ארבעה רכבים מתוצרת סיאט.

מעולם לא נתקלתי בתופעה כזאת ומעולם לא השתמשתי בתכשיר מיוחד לניקוי ותחזוקה של ההגה.

מטבעי אין לי טבעות וצמידים על הידיים ונזהר שלא לשרוט עם השעון.

• תוכן חדש...