Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה הפלסטיק של האוטו... אני אוהב את התשובות שלהם.

או שתגידו שאתם מוכרים את הרכב - שמע, הפלסטיקה פה חרא- אין אחריות, או שתעמדו מאחורי הדברים שלכם.

באוקטביה התחיל להתקלף קצת הציפוי עור מסביב לתיבת ההילוכים. בטיפול הבא אני מתכוון להחליף את זה. נראה מה תהיה התגובה שלהם אז.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מנפלאות צמפיון...

+1.

עצוב, אבל בסוף באמת יחליפו לו "לפנים משורת הדין" כמו שעידן אמר.

ואז פעם שניה חפש את החברים שלך.

משכנתא זה קל

פורסם

האם גם לכם נשברו הצירים בתושבת היד לאחר בקושי כשנה ??

נשברו גם אצלי.

עשו את זה בצורה כל כך טיפשית שאין גם אפשרות להדביק ולתקן את זה.

לא טרחתי אפילו להרים טלפון לצ'מפיון להתלונן ולבקש החלפה.

עדיף להשקיע את המאמצים והזמן בחיפוש החלק בפירוקיה.

פורסם
ככה זה הפלסטיק של האוטו... אני אוהב את התשובות שלהם.

או שתגידו שאתם מוכרים את הרכב - שמע, הפלסטיקה פה חרא- אין אחריות, או שתעמדו מאחורי הדברים שלכם.

באוקטביה התחיל להתקלף קצת הציפוי עור מסביב לתיבת ההילוכים. בטיפול הבא אני מתכוון להחליף את זה. נראה מה תהיה התגובה שלהם אז.

הבעייה היא שבאמת ככה זה הפלסטיקה של האוטו...(מצפים ממותג יוקרתי, שמרכיביו יהיו עמידים לאורך זמן רב וזה אינו קורה)

וברצינות - כנראה שהיית אצל מוסך "לא ממש רציני", הייתי אומר.

כפי שאמרו - שלח מייל ליצרן עם העתק ליבואן. אני מאמין שיתייחסו. צריך גם קצת סבלנות.

alfa 156 2.5.

פורסם

הוא אמר, ככה זה הפלסטיק של סיאט, גולף יותר איכותית.

נכון, וAUDI עוד יותר איכותית! אבל יש לי כסף לקנות רק סיאט איביזה מה לעשות? באמת שאני לא מבין את התשובה של הבחור מהמוסך שכניראה באמת חיפש איך להיתנער מהעיניין.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

תודה על כל התשובות חברים,

הבנתי שהרבה אנשים נשבר להם הצירים של תשובת היד וזאת בעיה ידועה. אני לא מבין איך הם מוכרים חלק כזה שפשוט נהרס

ובקושי השתמשתי בו. הם באמת צריכים לבוא בעת המכירה ולהגיד שהפלסטיקה חרא ואין אחריות על זה, אולי הייתי חושב פעמיים.

בכל מקרה, צרות של עשירים, כל עוד אין לי שירוקו והמנוע TSI 'המפואר' שלי כשל בדרך אז אפשר להיות רגוע.

מה המייל של היצרן ? אני הולך לצלם את השברים במצלמה מקצועית ולשלוח להם אימייל, נראה מה תיהיה התגובה.

*המוסך ממוקם בצפון, ואני כרגע מעדיף לא להגיד את שמו עד שיחליפו לי לפחות את ההגה, בכלל מי שרוצה לדעת את השם

יכול לחקור וללכת פוסטים אחורה. אני עוד מבטיח לעדכן לגבי ההגה .

אוטו-מאניה :-)

פורסם
נסח מכתב ושלח לנהלת החברה ושירות הלקוחות.

בשביל זה בדיוק יש אחריות.

אם לא עוזר, ערב את היצרן וכמוצא אחרון את בהמ"ש.

אם תתעקש לאורך הדרך "לפנים משורת הדין" יחליפו לך את הטעון החלפה.

עידן

מחזק את דרך הפעולה.

אציין רק שאצלי זה קרה בלאון גם בערך בגיל שנה.

טענת המוסך המרכזי הייתה שמדובר בבלאי שנבע בגללי (שריטות ציפורניים). הוכחתי שזה לא כך (אלא אם כן יש לי צפורניים של נמר).

נציג השירות היה מאוד בטוח בעצמו באומרו שאין מה לעשות. אח"כ הוצא לי להחליף הגה כאשר חצי מהעלות עליי וחצי המוסך.

לבסוף עם התערבות דרגים בכירים יותר, הוחלף הגה ללא עלות.

זה לא אמור לקרות אחרי שנה ושלא יתנערו.

תלחץ ותקבל.

בן.

נ.ב גם אני מהצפון

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
+1.

עצוב, אבל בסוף באמת יחליפו לו "לפנים משורת הדין" כמו שעידן אמר.

ואז פעם שניה חפש את החברים שלך.

מניסיון של חבר עם Q7 חדשה - גם שם האיכות לא גבוהה, וחלקים מתקלפים זה דבר נפוץ. אצלו באופן ספציפי גם היו בעיות בגיר ובמנוע שגרמו לרכב לבקר במוסך באופן קבוע. אחרי הרבה עצבים עם הרכב הוא עבר למרצדס ונשבע שלא יקנה יותר אאודי בחיים.

בכלל, צורת העבודה של צ'מפיון פשוט חסרת היגיון. הם יודעים שאחרי פניה לדרגים בכירים יותר יאשרו את ההחלפה, אז למה לתת ללקוח תחושה שלא מתייחסים אליו? זה לא יגרום לו לרצות לחזור אליהם.

בגלל הדברים האלו כשחיפשתי רכב פסלתי על הסף את כל הרכבים של צ'מפיון. לדוגמה, היום הייתי במוסך של טויוטה עם אחד הרכבים של המשפחה בשביל לסדר משהו קטן. סידרו את העניין מהר, ולפני שיצאתי אחד העובדים ניגש אלי ואמר לי שהוא רואה שהכיסוי התחתון של המנוע רופף (לא יודע איך קרה שאני לא שמתי לב לזה) והוא מבקש להרים את הרכב על ליפט כדי לבדוק את העניין. תוך כמה דקות הרכיבו את הכל מחדש וגם חיזקו עם אזיקונים - ללא כל חיוב.

אני לא מתכוון לעשות פרסומת לטויוטה. דברים כאלו קרו לי גם במוסכים אחרים (פורד), אבל משום מה אף פעם לא שמעתי על יחס כזה במוסכים של צ'מפיון.

פורסם

בדיוק הבוקר תהיתי, למה לכל הרוחות סובארו (היפני העדיף עלי, אבל כל אחר אחר גם טוב) לא מייצרים איזו GTI?

מה בסך הכל אני מבקש? שיקחו B3 או B4, ישימו לה מנוע ואבזור נורמאליים? ויתמחרו סביב 200K.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חבר'ה זה נשמע שזה קורה להרבה אנשים בפורום, ובטוח שזה רק מדגם מייצג לאוכלוסיה הרחבה עם אותן בעיות מאותו יבואן, למה שלא תתאגדו לתביעה ייצוגית? מרתיח אותי לשמוע דברים כאלה. בן אדם שם כסף, המון כסף, בשביל רכב חדש שעיקר הכסף הולך לאחריות בשנים המעטות הראשונות ושקט נפשי תאורטי, שגם את זה הוא לא מקבל זה מרתיח.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
בדיוק הבוקר תהיתי, למה לכל הרוחות סובארו (היפני העדיף עלי, אבל כל אחר אחר גם טוב) לא מייצרים איזו GTI?

מה בסך הכל אני מבקש? שיקחו B3 או B4, ישימו לה מנוע ואבזור נורמאליים? ויתמחרו סביב 200K.

קוראים לזה BRZ, לא ?

(אני יודע שלא לזה התכוונת :wink:)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
חבר'ה זה נשמע שזה קורה להרבה אנשים בפורום, ובטוח שזה רק מדגם מייצג לאוכלוסיה הרחבה עם אותן בעיות מאותו יבואן, למה שלא תתאגדו לתביעה ייצוגית? מרתיח אותי לשמוע דברים כאלה. בן אדם שם כסף, המון כסף, בשביל רכב חדש שעיקר הכסף הולך לאחריות בשנים המעטות הראשונות ושקט נפשי תאורטי, שגם את זה הוא לא מקבל זה מרתיח.

באמת שזה מרתיח, אבל יותר מרתיח שהשימוש הוא כלכך מינורי, ובום החלק נשבר ! זה לא שכל יום אתה משתמש בהרמה של התושבת יד ( אני מדבר על התא, ולא על התושבת עצמה ) ... זה פשוט תכנון גרוע של התשובת יד, ואנחנו ב2012, לא למדנו להשתמש בפלסטיקה נורמלית ??!?!

אוטו-מאניה :-)

פורסם

מי צריך GTI שיש STI?

פורסם

זה הגה עור, צריך לתחזק אותו בהתאם..

אצלי אחרי יותר משנתיים ההגה נראה כמו חדש, אני בסה"כ מכסה אותו כשנמצא בשמש ישירה בחניה ומורח בתכשיר לעור מדי כמה שבועות.

הקילופים האלה אופיינים לכל אלו שמסובבים את האוטו בחניה עם יד אחת (לא יד-רודפת-יד) שמתחכחת לאורך כל הפעולה חזק בעור ומשם הקילוף.

קרה לי באוטו הקודם שלי בגלל שלא טיפלתי והייתי מסובב כל הזמן את ההגה עם יד אחת.

• תוכן חדש...