Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היה חסר לי שמן ברכב ושהדלקתי את הרכב שמעתי שהמנוע רועש כנראה הלגרים מילאתי שמן בערך 2וחצי קילו ונתתי לאוטו לעבוד קצת אחרי שעה בערך הרעש נפסק,רציתי לדעת האם נהיה לי נזק בגלל חוסר השמן.

ראוי לציין שהרעש הפסיק לגמרי ואין שום נזילות.

אשמח לתשובה תודה.

פורסם

ממה נבע חוסר כזה? מנזילה או מאכילה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כנראה הצורך לטיפול יש לי עוד 500 קמ לטיפול 10 והרכב נוסע נסיעות קצרות בעיר וכל סופש עושה נסיעות ארוכות כנראה מזה.

פורסם
12345

מה הקוד הזה מבטא?

פורסם

אי אפשר לכתוב בפורום הודעות בנות פחות מ-5 תווים.

ההודעה שלי הכילה רק את השאלה שלך ואת החלק הרלוונטי בהודעה המקורית. לכן, כדי שאפשר יהיה להציג את ההודעה, הכנסתי 5 תווים. באותו אופן יכלתי לכתוב משהו סתמי.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

תודה, אכן פיקששתי.

בכל אופן לשואל המקורי. אל תזלזל במה שקרה, זה עלול להגמר רע.

מעבר לעדכון המוסכניק שלך, הייתי בודק שמן לפני כל נסיעה, עד שהייתי נרגע.

נרגע = מספיק נסיעות שבהן המפלס יציב ורחוק מהמינימום.

פורסם

כן כרגע הכל תקין מדובר ביונדאי אלנטרה כמו שרשמתי האוטו אמור להכנס לטיפול בעוד 500 קמ כנראה שהשמן שהושם לי בטיפול לא היה עד המקסימום

פורסם

אה אוקיי, כי יש לי חבר שקרה לו אותו מיקרה במרכזי בת"א גם באלנטרה שנת 2004 שמתי שהחליפו שמן לא מילאו כמו שצריך עד שהתחילו לדפוק לו המרימי שסתומים. למזלו תפס את זה בזמן.

• תוכן חדש...