Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לקנות רכב משומש יד 1 ואני רוצה לוודא שאין לו שעבודים וכו'... האם אני צריך להרים טלפון למשרד הרישוי כדי לשאול, וכמו כן לרשם המשכונות? הבנתי שכדאי לפנות גם לרשם החברות (לפחות לפי איזה מדריך של yad2), אבל זה לא נשמע לי ממש הגיוני...

תודה.

פורסם

בדואר נותנים שירות שבודק אם יש שעבודים על הרכב שלא מאפשרים להעביר בעלות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבנתי שהדואר רק בודק שעבודים שקשורים למשרד הרישוי. יכול עדיין להיות שעבוד ברשם המשכונות, ולגבי רשם החברות אני לא יודע (בשביל זה פתחתי את הדיון למעשה)...

פורסם

מחשבי משרד הרישוי ורשם המשכונות לא מקושרים, כך שצריך לבדוק ברשם המשכונות. משרד הרישוי טוב לבדיקה של בעלויות קודמות. רשם החברות לא קשור לנושא. אפשר לבדוק שעבוד גם בדואר, אבל בדיקה ישירות ברשם המשכונות הרבה יותר זולה.

פורסם

לרכב יש משכון ויש שיעבוד.

מישכון - נרשם ברשם המשכונות.

שיעבוד - נרשם במשרד הרישוי.

אם יש שיעבוד - אי אפשר לבצע העברת בעלות. אם יש מישכון - אפשר גם אפשר.

בדואר אפשר לעשות בדיקת מישכון אבל היא עולה משהו כמו 90 שקלים.

באתר משרד המשפטים יש באנר "בדיקת מישכון רכב" - 10 שקלים ויש לך בדיקת מישכון ביד.

אל תוותר על בדיקת מישכון בעצמך. זה שהרכב יהיה בבעלותך לא אומר שלא יקחו לך אותו אם הגוף המשעבד יחפוץ בכך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...