Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות איביזה 2007 3 דל' גימור ספורט, ראיתי על רכב בעל 137 אלף ק"מ, יד שלישית.

היא יחסית שמורה.

הוא מבקש עליה קצת פחות ממחירון, השאלה היא אם היא שווה את הכסף והאם כדי לקנות אותה?

פורסם

בזמנו (2007), קניתי מהחברה איביזה "ספורט" 1.4 עם 100 כ"ס,ידנית.

סה"כ הרכב אמין, לא היו לא בעיות במשך התקופה איתו. רכב חסכוני בדלק, הביצועים לא רעים והוא מאובזר מאד (סאנרוף , מגנזיום וכו').

הרכב עליו אתה מדבר בעל קילומטרז' גבוה. אם אתה לא מצליח למצוא איביזה עם קילומטרז נמוך יותר, קח אותה לבדיקה ואז תחליט בהתאם לתוצאות.

פורסם

זהו, וויתרתי עליה בסופו של דבר. 137 זה יותר מדי ואני לא מוכן לקחת סיכון, מה שגם כנראה יהיה קשה למכור אותה בעתיד.

מצאתי את אותו הדגם, עם 55 אלף, אמנם בקצת יותר אבל עדיף.

תגיד, יש לרכב מחלות ידועות שצריך לשים לב עליהן? אני כמובן יקח את הרכב לבדיקה.

פורסם
זהו, וויתרתי עליה בסופו של דבר. 137 זה יותר מדי ואני לא מוכן לקחת סיכון, מה שגם כנראה יהיה קשה למכור אותה בעתיד.

מצאתי את אותו הדגם, עם 55 אלף, אמנם בקצת יותר אבל עדיף.

תגיד, יש לרכב מחלות ידועות שצריך לשים לב עליהן? אני כמובן יקח את הרכב לבדיקה.

מה שאני זוכר היטב שכאשר נוסעים עם חלונות פתוחים החגורה של הנוסע לצד הנהג הייתה דופקת על הקורה.

זה היה מציק לי מאד, הייתי חוגר גם כשאף אחד לא היה יושב שמה.

הרכב יחסית קשיח, תכין את החוליות.

איכות הבניה טובה, שום דבר לא אמור להתפרק. תבדוק את המזגן ואת הסאנרוף, תראה שהכל עובד.

השילוב מנוע-גיר עובד היטב, חסכוני מאד, הקלאץ' נח וידידותי. שים לב שאין רעידות במצב סרק וההילוכים נכנסים חלק.

סה"כ הרכב אמין, לאחר בדיקה כמובן שתהיה חכם יותר. 55K ק"מ לרכב מ-2007 נשמע כמו הזדמנות טובה.

פורסם

ברשותי רכב כזה, שנת 2007 עם 54 אלף ק"מ כחול מטאלי ואני מבסוט מאוד.

יש לי אותו 4 שנים ולא ראיתי מוסך אפילו פעם אחת. חסכוני בדלק ומפנק.

בקרוב יהיה אקטואלי למכירה אני מחפש להשתדרג גם כן...

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן.

פורסם

אם קנית 2008 אז זה לא 1400 זה 1600 וזה כמו שלי.

ואני מתכוון גם למכור כנראה.

אפשר לדעת בכמה קנית אותה? באיזה צבע היא?

תודה

פורסם
ברשותי רכב כזה, שנת 2007 עם 54 אלף ק"מ כחול מטאלי ואני מבסוט מאוד.

יש לי אותו 4 שנים ולא ראיתי מוסך אפילו פעם אחת. חסכוני בדלק ומפנק.

בקרוב יהיה אקטואלי למכירה אני מחפש להשתדרג גם כן...

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן.

רועי, מאיפה אתה בארץ? בדיוק מחפשים רכב בסגנון.

• תוכן חדש...