Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ונטה סולרית לקירור הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מ ebay אני לא זוכר את המחיר המדוייק אבל זה היה בסדר גדול של 5$ כולל משלוח.

זה לא עושה הרבה ואם יש לך מרימי חלונות אוטו זה בכלל בעיה , כי מערכת החלונות מתרגמת את הוונטה הזו כמכשול ופותח את החלון.

פורסם

חבל שאתה לא מבצע חיפוש, יש כמה וכמה שרשורים על העניין הזה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=156840

אבל כדי לסכם:

חברים רציתי להודיע לכם כי רכשתי את הAUTO COOL וזה פשוט בדיחה אחת גדולה שילמתי 110 ש"ח על דבר כל כך לא יעיל, לא רק שהוא לא אוטם את החלון כמו שצריך הוא גם לא עושה כלום כמעט סתאם כסף זרוק....הרעיון שלעצמו הוא חכם אבל הישום שלו ממש בדיחה

גם לי היו שניים כאלה בדיוק.

שמתי אחד על כל חלון אחורי

הוריד מעט את הטמפ' אבל לא הגיע למצב שממש נעים להיכנס לרכב.

עבד מספר שנים עד שהתקלקל.

התמודדות עם הקיץ - נסה לחנות בצל, אם לא אפשרי שים אמצעי הצללה על כל החלונות.

במידה ואתה מחנה במקום ללא חשש גניבות ואבק , השאר חלונות פתוחים אפילו ב1-2 סנטימטר, גם לחיצה קלה על הכפתור להורדת החלון בלי שנגלה לעין הרווח בינו לדלת יכולה לעזור.

את בורר כניסת האוויר תכוון על כניסת אוויר מבחוץ.

כאשר אתה נכנס לאוטו פתח את כל החלונות וסע מספר דקות עם חלונות פתוחים, לאחר מכן הפעל מזגן.

אם דלק וזמן הם פחות חשובים, הנע את האוטו והדלק מזגן, חכה כמה דקות, הכנס וסע לשלום.

אגב, לדעתי כאשר מנסים למכור לך מוצר על ידי תמונה של בחורה בלי קשר למוצר עצמו, כנראה שאין הרבה מה למכור במוצר... ודווקא עם תמונות של בחורות אין לי בעיה :twisted:

פורסם

לא שמעתי על זה, אבל במחיר הזה:

http://www.ebay.com/itm/Solar-Sun-Powered-Car-Auto-Air-Vent-Cool-Cooler-fan-NEW-/320748458729?pt=US_Flashlights&hash=item4aae1912e9#ht_3596wt_1074

אני מוכן להיות שפן ניסיונות ולהזמין כדי לבדוק את העניין.

לא מאמין שזה יהיה יותר אפקטיבי מלהשאיר 2 ס"מ חלון פתוח כמו שאני תמיד עושה.

פורסם

לא עושה כלום, מנסיון.

הדבר היעיל ביותר להתמודד עם החום ברכב הוא דווקא לכסות משטחים כהים בתוכו (בעיקר דשבורד ומדף אחורי) שמהווים משטח הקרנה מצוין.

גם זה יוריד את הטמפ' ברכב מבלתי נסבל מאוד לבלתי נסבל בלבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...