Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אבא שלי קנה לי לפני חודשים סוזוקי סוופיט 90 אוטומט עם 53,000 ק"מ , הרכב עמד הרבה זמן ולא היה בשימוש אז הוא לקח אותו ישר למוסך לטיפל 10 ובדיקה וזה מה שעשו , אם תוכל תענו על כמה שאלות שיש לי ותגידו מה דעתכם על המחיר.

שמן מנסוע - 100 ש"ח

מסנן שמן - 35 ש"ח (לפי המחיר זה ניראה לכם מסנן מקורי ? איך אני יכול לדעת)

מסנן אויר - 58 ש"ח (אותו דבר לגבי המסנן אויר כמו הפילטר שמן , פילטר שמן אני יודע שזה חשוב מקורי , אותו דבר לגבי אויר?)

מסנן ימים + שמפו - 17 ש"ח ( מה זה הדבר הזה?)

מצתים - 24 ש"ח כפול 4

מגבים - 30 ש"ח

שייבה - 5 ש"ח (מה זה הדבר הזה?)

דיסקיות בלם - 138 ש"ח ( זה אומר רפידות ?)

חריטת צלחות - 60 ש"ח כפול 2 (מה זה אומר חריטת צלחות)

מכסה רדיאטור - 34 ש"ח

ידית פתיחה פנימית - 69 ש"ח

סה"כ עבודות 300 ש"ח

סה"כ חלקים 702 ש"ח

סה"כ 1046 ש"ח

פורסם
שלום אבא שלי קנה לי לפני חודשים סוזוקי סוופיט 90 אוטומט עם 53,000 ק"מ , הרכב עמד הרבה זמן ולא היה בשימוש אז הוא לקח אותו ישר למוסך לטיפל 10 ובדיקה וזה מה שעשו , אם תוכל תענו על כמה שאלות שיש לי ותגידו מה דעתכם על המחיר.

שמן מנסוע - 100 ש"ח

מסנן שמן - 35 ש"ח (לפי המחיר זה ניראה לכם מסנן מקורי ? איך אני יכול לדעת)

מסנן אויר - 58 ש"ח (אותו דבר לגבי המסנן אויר כמו הפילטר שמן , פילטר שמן אני יודע שזה חשוב מקורי , אותו דבר לגבי אויר?)

מסנן ימים + שמפו - 17 ש"ח ( מה זה הדבר הזה?)

מצתים - 24 ש"ח כפול 4

מגבים - 30 ש"ח

שייבה - 5 ש"ח (מה זה הדבר הזה?)

דיסקיות בלם - 138 ש"ח ( זה אומר רפידות ?)

חריטת צלחות - 60 ש"ח כפול 2 (מה זה אומר חריטת צלחות)

מכסה רדיאטור - 34 ש"ח

ידית פתיחה פנימית - 69 ש"ח

סה"כ עבודות 300 ש"ח

סה"כ חלקים 702 ש"ח

סה"כ 1046 ש"ח

לא יודע מזה מסנן ימים.

ידית פתיחה יכלת לקנות לבד ביותר זול ובחנות חלפים המוכר היה מתקין לך

מכסה רדיאטור גם יכלת לקנות לבד למרות שההפרש זניח

צלחות בילום זה לא רפידות

הרכב נסע רק 50 אלף ק"מ? נראה לי חשוד, למרות שהיו מקרים מעולם.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

הי,

תתחדש זה אחלה אוטו!

אל תתעלל בו והוא יחזיק לנצח.

מה שנעשה נראה בסדר גמור,

הייתי מהמר (בבטחון די גבוה) שהפילטר שמן לא מקורי (לא הייתי מתעסק עם זה עד הטיפול הבא כל עוד הרכב לא יעבוד בתנאים מאומצים),

במסנן ימים אני מניח שהחליפו פילטר למים של המתזים של המגבים.

הייתי מחליף נוזל בלמים (סופח מים - דורש החלפה כל כשנתיים)

הייתי מחליף נוזל קירור.

לגבי המחירים הם נראים לי הוגנים מאוד (ואפילו זולים מאוד...).

סע בבטיחות,

אלעד.

פורסם
הי,

תתחדש זה אחלה אוטו!

אל תתעלל בו והוא יחזיק לנצח.

מה שנעשה נראה בסדר גמור,

הייתי מהמר (בבטחון די גבוה) שהפילטר שמן לא מקורי (לא הייתי מתעסק עם זה עד הטיפול הבא כל עוד הרכב לא יעבוד בתנאים מאומצים),

במסנן ימים אני מניח שהחליפו פילטר למים של המתזים של המגבים.

הייתי מחליף נוזל בלמים (סופח מים - דורש החלפה כל כשנתיים)

הייתי מחליף נוזל קירור.

לגבי המחירים הם נראים לי הוגנים מאוד (ואפילו זולים מאוד...).

סע בבטיחות,

אלעד.

המחיר אמור ליהיות יותר זול מבד"כ כי הבעלים של המוסך חבר של אבא שלי , לגבי הנוזל קירור , הוא יוחלף בהמשך בטיפול טיימינג ותוחלף גם משאבת מים ואז אני ישים נוזל קירור איכותי כי כרגע יש מים עם חלודה ואם אני יחליף אני מסתכן בנזילות , וכרגע אין בעיה של התחממות אז אני לא נוגע.

פורסם
המחיר אמור ליהיות יותר זול מבד"כ כי הבעלים של המוסך חבר של אבא שלי , לגבי הנוזל קירור , הוא יוחלף בהמשך בטיפול טיימינג ותוחלף גם משאבת מים ואז אני ישים נוזל קירור איכותי כי כרגע יש מים עם חלודה ואם אני יחליף אני מסתכן בנזילות , וכרגע אין בעיה של התחממות אז אני לא נוגע.

זה שהמוסך חבר של אבא שלך לא אומר שצריך לקחת לו את הפרנסה, עשה לך אחלה תמחור ידידי...

החלפה לנוזל קירור איכותי באם תיצור נזילות חדשות עדיין עדיפה על מי ברז שבעתיד יעשו נזק למנוע.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
זה שהמוסך חבר של אבא שלך לא אומר שצריך לקחת לו את הפרנסה, עשה לך אחלה תמחור ידידי...

החלפה לנוזל קירור איכותי באם תיצור נזילות חדשות עדיין עדיפה על מי ברז שבעתיד יעשו נזק למנוע.

לא הבנתי מה אתה רוצה.

מישהו שיודע איך להסביר לי מה הדברים האלה שעשו בטיפול?

שייבה

דיסקיות בלם

חריטת צלחות

פורסם

אני בדעתו של מיכה שרצוי להחליף לנוזל קירור מכיוון שהמים רק יגרמו לקורוזיה נוספת.

מכיוון שיש כבר חלודה במנוע המוסך חושש שיתגלו דליפות אם יוחלף הנוזל.

השייבה היא דיסקה הנמצאת על בורג הניקוז של השמן שהוחלפה . כך צריך לעשות.

לפי המחיר, נראה לי שהוחלפו הרפידות (ולא הדיסקים) ובדיסקים שלא היו שחוקים לגמרי בוצעה חריטה.

אתה יכול לשאול את המוסך. בכל מקרה המחירים מאוד טובים.

פורסם

היה לי רכב כזה לפני כמה שנים, גם כן מודל 90 מנוע 1.0.

בכל מקרה, ברכב שלך יש רק 5 ספרות שמציגות את הקילומטראז', כך שכל 100,000 קילומטר הקילומטראז' מתאפס, לכן יכול להיות שהרכב שלך עבר 153,000, או אפילו 253,000.

בנוגע לשאלות שלך - השייבה היא בוודאי לבורג הריקון של הקרטר שמן, שייבה שנשחקת ומומלץ להחליפה כל טיפול.

דיסקיות בלם הן בעצם הרפידות בלם הקדמיות.

חריטת צלחות זה הוא ישור שטח שעושים לצלחות בלימה לפני הרכבת הרפידות החדשות.

זה הוא רכב טוב בבסיסו, אני עברתי עם שלי 70,000 קילומטר בשנתיים. שמור עליו והוא לא יפסיק לנסוע.

פורסם
היה לי רכב כזה לפני כמה שנים, גם כן מודל 90 מנוע 1.0.

בכל מקרה, ברכב שלך יש רק 5 ספרות שמציגות את הקילומטראז', כך שכל 100,000 קילומטר הקילומטראז' מתאפס, לכן יכול להיות שהרכב שלך עבר 153,000, או אפילו 253,000.

בנוגע לשאלות שלך - השייבה היא בוודאי לבורג הריקון של הקרטר שמן, שייבה שנשחקת ומומלץ להחליפה כל טיפול.

דיסקיות בלם הן בעצם הרפידות בלם הקדמיות.

חריטת צלחות זה הוא ישור שטח שעושים לצלחות בלימה לפני הרכבת הרפידות החדשות.

זה הוא רכב טוב בבסיסו, אני עברתי עם שלי 70,000 קילומטר בשנתיים. שמור עליו והוא לא יפסיק לנסוע.

הרכב עבר 54 K ולא יותר .

וסתם שאלה , שעושים טסט כותבים ברישיון רכב כמה ק"מ הרכב עשה לא ?

פורסם

כותבים ,כן.

אבל (וזה אבל גדול) הנוהג הזה התחיל רק לפני שנתיים שלוש כך שלפני שזה התחיל יכלו להוריד את הקילומטראז ולרשום מה שרוצים בטסט.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...