Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סקודה פליסיה עם רמקולים סטוק. (שני 5.25' מקדימה) אני רוצה לשדרג את המערכת אבל בתקציב נמוך.

המטרה היא שהמחיר עלות\תועלת יהיה כמה שיותר גבוהה.

זה הרדיו דיסק- zap.co.il/model.aspx?modelid=737630

מוצר מדבקה אבל זה מה יש, בינתיים הוא פועל כמו שצריך. (וגם עלה לי 250 ש"ח אז אני לא מתלונן) היצרן אומר שהעוצמה שלו היא 4X50 RMS

אני אוהב בעיקר מוזיקה אלקטרונית אבל שומע הכל.

אני אוהב באס מדוייק, לא מפוצץ לא ולא נמרח. גם את המוזיקה עצמה אני אוהב יותר מפורטת ולא נמרחת.

איזה סט כדאי לי?

שני קומפוננטים מקדימה+ 6X9 מאחורה? (קומפוננטים בתקציב שלי בכלל שווים משהו?)

רק 6X9 מאחורה?

שני קומפוננטים+ סאב?

כמו שכתבתי אני דיי תפרן, התקציב שלי הוא כ200-250 ש"ח לזוג רמקולים. (טוויטרים כבר יש לי) ואני לא רוצה לשים מגבר.

אשמח ליעוץ! תודה לכולם..

פורסם

עדיף תשמע מה שיש לך כרגע ברכב, ואל תיקנה שום דבר עד שיהיה לך תקציב נורמלי למערכת.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

למה לא שווה להוסיף עוד שני 6X9 מאחורה? לדוגמא רוקפורד R1693 או פיוניר TSA6963E ?

ומקדימה פיוניר TSG1309 ?

לא יהיו יותר טובים מהסטוק?

• תוכן חדש...