Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני זקוק לשיפוץ ראש מנוע שנהרס עקב דליפת מיים ממערכת הצינון. המליצו לי על לביא שיפוץ ראש מנוע מבת ים . האם משהו עבד עימו בעבר ? אשמח לשמוע לתשובות מאחר שאני יודע שאין הרבה בעלי מקצוע בגוש דן שמבצעים עבודה זו והוא קרוב אליי.

תודה מראש לעונים.

פורסם

לא ציינת איזה רכב זה?

במידה ואתה ממשיך להחזיק את הרכב לטווח ארוך, תחליף את כל המנוע.

המנוע שלך עבר טראומה, שיפוץ ראש יחזיק מעמד רק אם בנאדם מקצוען יבצע את העבודה וגם זה לא בהכרח מספיק.

מנוע מיבוא צריך להיות הפתרון שלך.

• ספונסר פורום
פורסם

לביא שיפוץ ראשים הוא אחד המשפצים הותיקים והמוערכים ביותר בתחום.

הרבה אנשים לא מכירים את בית העסק כי הוא עובד בעיקר עם מוסכים.

אני לא הייתי חושב פעמיים והייתי פונה אליו בלב שקט.

פורסם

תודה על ההערות . מאחר שאני עובד קרוב קפצתי ללביא בבת ים . הסדנא שלו קטנה אולם עושה רושם שהאיש מכיל ידע מקצועי גדול מאד ואמין. גם הוא בעצמו הציע על החלפת מנוע כבחירה ראשונה ושיפוץ כשנייה אולם עקב היותי קצר בכסף אלך על הפתרון קצר הטווח וכנראה ננסה לשפץ .

אעדכן בהמשך איך היה.

יום טוב לכולם.

פורסם

יש הרבה בעלי מלאכה בגוש דן שמשפצים ראשים, ואין שום מניעה לשפץ. מה פתאום להחליף את כל המנוע?

ומי אמר לך שהראש הלך? אולי רק הפקונג הלך?

• תוכן חדש...