Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש חזק כיאה למפגשי מרכז שלא כמו החברה הצפונים שלנו :twisted:

נחמד לראות פרצופים חדשים ורכבים חדשים נחכה למאור שיעלה את התמונות .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

היה כיף הייתי עם קובי ואונו פעם ראשונה במפגש כזה מקווה לבוא עם האוטו שלי פעם הבאה:lol:

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

היה מפגש פרווה כזה.. הרבה אנשים הלכו מוקדם וחבל בסוף מצאתי את עצמי יושב עם אודי אבישי ולירן עד מאוחר.

מקווה שהמפגשים הבאים יהיו יותר מלאים ושאנשים ישארו קצת יותר.

מאור קדימה תתחיל להפציץ בתמונות:)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אכן היה מפגש ״פרווה״, גם אני הלכתי בסביבות 5 וחצי. אבל סה״כ היה נחמד, שמעתי את המערכת של מאור סוף סוף, ועזרתי קצת להתקין לאלכס מגבר מונו (תתחדש אלכס!)

פעם הבא נבוא עם יותר אנרגיות!

פורסם

פעם הבאה יהיה עוד חבר רועש במפגשים :)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מפגש נחמד, סופסוף קצת spl והנאה במפגשים מזה הרבה זמן שלא היה :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה מפגש יחסית מצומצם.

באתי קצת להסתובב ליד הפארק וכל מה שראיתי ושמעתי - זה חבורה של אנשים עם מוסיקה רועשת.

סתם:-D

שמחתי להכיר כמה אנשים חדשים ולראות חברים ותיקים אחרי שנים שלא התראנו.

סוף סוף ישבתי באוטו של דיויד, מייק ומאור בשביל להבין מה זה עוצמות מעבר למה שהכרתי עד היום.

תודה רבה לאנשים שעזרו להתקין מגבר בשביל לתת לסאב "DD" לזוז בחופשיות :))

עד עכשיו חששתי מעוצמות גבוהות, אבל כנראה אין לאן לברוח, התחדשתי ב1000RMS ומהיום התחלתי לפתוח בVOLUME (לא GAIN חחח, למרות שגם הוא פתוח הרבה).

למאור יש תמונות נחמדות.

פורסם

מאור, תעלה תמונות!

אגב, לבחור שמעליי, חבל שלא ישבת ברכב של אורן :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מאור, תעלה תמונות!

אגב, לבחור שמעליי, חבל שלא ישבת ברכב של אורן :-)

צודק, בהחלט יהיה מעניין להרגיש על הגוף את העוצמה.

יום יבוא!

• תוכן חדש...