Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיעו האיביזות החדשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק. FR כיום באיביזה החדשה היא רמת גימור ל-1.2TSI וגם יש את ה-FR ה"רגילה" כפי שהכרנו עד היום (150 כ"ס).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיין קיימת ה-FR עם 1.4TSI ו-150 כ"ס.

מעכשיו יש גם איביזה 1.2TSI ברמת גימור FR. זאת רמת גימור חדשה המחליפה רמת "ספורט", הרכב זהה לחלוטין מבחינת מראה לגרסאת ה-150 כ"ס.

פורסם

למה חבל? כי מי שקונה FR "אורגינל", יראה כמעט בכל חור עוד FRים למיניהם, כשבתאכלס הן לא FR עם 150 סוסים. אני אישית הייתי דיי מתבאס מכך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למה חבל? כי מי שקונה FR "אורגינל", יראה כמעט בכל חור עוד FRים למיניהם, כשבתאכלס הן לא FR עם 150 סוסים. אני אישית הייתי דיי מתבאס מכך.

האמת זה היה בהלצה. התכוונתי שזה חסך כאב ראש לכל הדבילים שנהנים להדביק על האיביזה הרגילה שלהם סמלים של FR או קופרה.

האמת שבתור בעלים של FR(לאון) זה לא ממש אכפת לי. מספיק לי הידיעה שאני יכול להאכיל את ה-FR "המזוייפות" הרבה חצץ במידת הצורך.

פורסם

אתה צודק. מקווה שאני אצליח להבדיל איכשהו.

מקסימום אני אקח את הסיכון, גם איביזה FR אמיתית לא מהווה עליי סיכון ממשי.

בכל אופן רציתי להגיד שמתיחת הפנים עשתה טוב לאיביזה. אבל האיביזה הקודמת(MK4) עדיין הרבה יותר יפה!

פורסם

המראה החדש מאוד לא מחמיא לה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
אתה צודק. מקווה שאני אצליח להבדיל איכשהו.

מקסימום אני אקח את הסיכון, גם איביזה FR אמיתית לא מהווה עליי סיכון ממשי.

בכל אופן רציתי להגיד שמתיחת הפנים עשתה טוב לאיביזה. אבל האיביזה הקודמת(MK4) עדיין הרבה יותר יפה!

גם קופרה לא ממש מאיימת עלייך, מניסיון.

פורסם
מה פתאום?!?!

FR נשארה FR עם 150 כ"ס ומנוע 1.4TSI, תיבת DSG7...

זו לא רמת גימור ובטח שלא חדשה - זה רכב אחר לגמרי מה85 כ"ס העלובים ברכבים האחרים בסקלה.

אתה כנראה חייבס רציני מאוד אפילו, אני מתעסק עם הקונצרן הזה בארץ ואני מודע לכל דבר שזז אצלם אז לידיעתך מהיום ניתן להזמין את האיביזה מתוחת הפנים עם המנוע 1.2TSI ברמת גימור FR בנוסף לאיביזה הספורטיבית, אז לפני שאתה זה שמבלבל במוח ומטעה אחרים תעשה בדק בית לפני שאתה מראה את "הידע" שלך.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...