Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כניראה שזה הכיוון שאליו אני ניגש - רשיון לאוטובוס (D).

ידוע לי שזה מצריך בין היתר בדיקה של וועדה רפואית שבמכון לבטיחות בדרכים רק שהייתי בוועדה שכזו לפני פחות משנה שעשיתי רשיון C (מעל 15 טון). האם אני צריך שוב לעבור את הוועדה הזו בטווח זמן כל כך קצר מאז הוועדה האחרונה? או שמא אני פטור מזה?

תודה.

פורסם

הוועדה הרפואית שצריך לעשות לבשביל להוציא רשיון לאוטובוס כוללת רופא, פסיכולוג ומבחן כתוב (כמו שאלון 300 כזה) והתענוג עולה בסביבות ה -900 ש"ח.

לדעתי ע"מ לברר את אתה צריך לעשות שוב את הוועדה תפנה עם ההפניה שקיבלת למקום בו אתה רוצה ללמוד את הקורס ותשאל אותם אם זה תופס.

אם לא עשית את התהליך שציינתי לך פה אז כנראה שתצתרך לעשות.

בכל מקרה קח בחשבון שהתהליך לוקח בין חודשיים לארבעה חודשים וההפנייה שתקבל תיהיה תקפה לשנתיים בלבד.

בהצלחה

פורסם

אני ביצעתי את התהליך הזה לפני כשנה שעשיתי את הרשיון למשא כבד מעל 15 טון. ביצעתי זאת במכון הרפואי לבטיחות בדרכים ברח' הארבעה בת"א. כמובן שעברתי שם פסיכולוג, שאלון, רופא וכל מה שצריך. עכשיו לרשיון לאוטובוס אני צריך לעבור את אותו הדבר בטווח זמן כל כך קצר מאז שהייתי שם בפעם האחרונה? נישמע קצת לא הגיוני לא?

פורסם

ת'אמת לא יודע לומר לך, תנסה ללכת עם האישור למכללה בה אתה מעוניין ללמוד ותבדוק שם, אם זה לא מתאים אז אני לא יודע אם יש לך עוד אופצייה אחרת מאשר לעשות את זה שוב.

מבחינה הגיונית אני חושב שיש שוני בין הוצאת רשיון על משאית להוצאת רשיון על אוטובוס אבל זה רק אני...

• תוכן חדש...