Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

האם אפשר להתייעץ איתכם לגבי הפחתת ערך שנקבע על ידי שמאי שנשלח מטעם חברת הביטוח?

מדובר ברכב שברולט 2005 ידני ששווה כ 19K במחירון לוי יצחק.

חברת הביטוח הורידה לי כך:

על כך שהרכב מליסניג 22% למרות שרשום ברישיון רכב שהרכב מהשכרה (אני באמת לא יודע מה נכון או שזה אותו דבר).

על כך שאני מקבל החזר אגרת רכב (500 שקלים).

ועל כך שיש שפשוף קל בפגוש האחורי שלא קשור לתאונה הנוכחית שבה הרכב השובתת (באמת יש שם שפשוף שעם מכחול אני מתקן אותו מרוב שהנזק שולי אפילו לא תבעתי את זה שנכנס בי מאחור).

האם מותר להם להוריד על פי מחירון 22% אפילו שכתוב מהשכרה והאם זה משנה?

כמו כן , למה חברת הביטוח גבתה ממני פרמייה מלאה על הביטוח בזמן שידעה שבזמן טוטאלוס היא מורידה לי אוטמטית 22%?

אני לא צריך להתעשר אבל הם לא צריכים לגבות מחיר מלא, יש למישהו הכוונה בשבילי איך לנהוג מול חברת הביטוח?

אגב, מצורף רישיון רכב.

i.imgur.com/ktfM6.jpg

פורסם

א. הרכב היה בהשכרה ולא בליסינג (שיש לו הפחתה נמוכה יותר)- ההפחתה בגין השכרה היתה עד לא מזמן 18% ,לא יודע מה קורה היום.

ב. רכב כזה שלא הורידו עליו לפחות 30% צריך להגיד תודה,במכירה בשוק החופשי אינו שווה יותר מ-70% מערכו.

ג. פרמיית ביטוח לא לוקחת בחשבון את עבר הרכב -משלמים פרמייה מלאה בכל מקרה,זהנ מצויין בחוזה בינך לבין חברת הביטוח,יש לעבור על ההסכם ביניכם שוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
א. הרכב היה בהשכרה ולא בליסינג (שיש לו הפחתה נמוכה יותר)- ההפחתה בגין השכרה היתה עד לא מזמן 18% ,לא יודע מה קורה היום.

ב. רכב כזה שלא הורידו עליו לפחות 30% צריך להגיד תודה,במכירה בשוק החופשי אינו שווה יותר מ-70% מערכו.

ג. פרמיית ביטוח לא לוקחת בחשבון את עבר הרכב -משלמים פרמייה מלאה בכל מקרה,זהנ מצויין בחוזה בינך לבין חברת הביטוח,יש לעבור על ההסכם ביניכם שוב.

אתה באמת בחור רציני:) תודה

תשמע, לגבי השוק הפרטי זה פחות רלוונטי לי, כי נהנתי מהרכב מאוד והוא שירת אותי נאמנה ולא התכוונתי להפטר ממנו, ככה שמבלי קשר לצד הטכני, יש בי אכזבה על איך שנפרדנו אני ורכבי, אבל כמובן שאת חברת הביטוח זה לא צריך לעניין ובצדק.

אתה אומר שכדאי לי להעמיד אותם על דיוקם שהרכב מהשכרה ולא מלייסניג? במידה כמובן והאחוזים קטנים יותר.

לגבי הפרמיית ביטוח , זאת באמת סוגיה מענינת והמפקח על הביטוח נדרש לא אחת לדון בעניין שכזה עד שהוציא חוזר

ozar.mof.gov.il/hon/2001/general/hozrim.asp?a#top

(חוזרי ביטוח לשנת 2000 , אובדן גמור)

• תוכן חדש...