Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי היום ספריי צבע לפי קוד צבע רכב ... ב"ברק"

אני בשלב השיופים הראשונים...

כרגע אני שייפתי עם נייר 400 ואחרי זה עם נייר 800....

יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני?

1. יש לחכות בין שכבה לשכבה ? אם כן כמה זמן ?

2. האם צריך לנקות את האזור עם מים אחרי השיוף?, לייבש ואח"כ לצבוע ?

3. באיזה מרחק צריך לצבוע ? 10 ס"מ?

שעות של חיפושים בגוגל ופה לא נתנו תשובה ברורה

תמונה אחרי שיוף ראשוני

IMG_6515.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

כן, יש כמה דברים שאתה חייב לדעת!

אם אכפת לך מהרכב וזה שטח גדול יחסית שקול לצבוע עם פיטולט ומקשה כמו שצריך.

ולמה?

מפני שהצבע שמכניסים לספריי לא מתקשה אף פעם כמו שצריך. תמיד תסבול מקילופים וצרות. נגיעה קלה עם הציפורן תשאיר לך סימן בצבע גם עוד שנה כי זה לא אותו תרכובת עם מקשה. זה לא פיתרון אלא אם אתה רוצה להתפטר מהרכב. מניסיון זה פיתרון לא משהו.

בסופו של דבר השגתי פיסטולט, והרכב שאתה רואה בתמונה בצד עבר צביעה כמו שצריך.

פורסם

אני לא רוצה להיפטר מהרכב , כרגע אני מבסוט ממנו וזה מפריע רק בעין, יותר טוב מהמצב הקודם זה בטוח יהיה.

הצבע נקנה ב"ברק" זה ספריי מוכן גם ללא צורך בלקה בגלל סוג הצבע, השאיפות שלי זה שייראה סביר, לא מצפה לשלמות במחיר של 126 ש"ח

הנה לפני השיוף, זה המצב המקורי...

IMG_6503.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

עם ספריי מאוד קשה לצבוע כדי ששכבות הצבע יראו באופן אחיד. אם עושים את זה קרוב מידי הצבע נוזל לכל הכיוונים. עם עושים ממרחק גדול צריך המון צבע ובמיכל עם הזמן הלחץ יורד. כמו שהעכביש הציע, עדיף כבר לקנות צבע ולעבוד עם פיסטולט (ניתן לקנות באיס ומקומות דומים חשמלי).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני עשיתי כמה צביעות של חלקים עם הספריים הפשוטים, אחרי שלומדים את הטכניקה

אפשר להגיע לתוצאות מספקות בהחלט(אני יכול לשלוח לך תמונות של מה שיצא אצלי).

למרססי צבע פשוטים אל תתקרב אפילו, הם מפזרים המון צבע מסביב ונותנים שכבה עבה מידי,

כך שלוקח לצבע המון זמן להתייבש

מקווה שעזרתי

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

בסה"כ שאל 3 שאלות ולא קיבל תשובה לאף אחת מהן.

1) אני נוהג להמתין כ15-20 דק' בין שכבה לשכבה במקום מואר(בצורה שווה כלפי החלק שנצבע), מוצל ומאוורר ללא רוח.

2) לאחר שיוף מנקה עם מים, סבון וסקוטש או מטלית לניגוב ולאחר מכן עוד מים ולבסוף ייבוש טוב.

3) אני צובע ממרחק של 20 ס"מ ~ זה דורש ממני מספר שכבות(יותר צבע), אבל מפצה על חוסר הניסיון בצביעה+ אין נזילות.

אולי תפרט מה עשית בסוף? איך הגעה לאמצע הגג? האם יש נזילות (נראה כי הצבע מאוד עבה)? וכמובן תמונה מלמעלה בתאורה מתאימה.

פורסם
בסה"כ שאל 3 שאלות ולא קיבל תשובה לאף אחת מהן.

1) אני נוהג להמתין כ15-20 דק' בין שכבה לשכבה במקום מואר(בצורה שווה כלפי החלק שנצבע), מוצל ומאוורר ללא רוח.

2) לאחר שיוף מנקה עם מים, סבון וסקוטש או מטלית לניגוב ולאחר מכן עוד מים ולבסוף ייבוש טוב.

3) אני צובע ממרחק של 20 ס"מ ~ זה דורש ממני מספר שכבות(יותר צבע), אבל מפצה על חוסר הניסיון בצביעה+ אין נזילות.

אולי תפרט מה עשית בסוף? איך הגעה לאמצע הגג? האם יש נזילות (נראה כי הצבע מאוד עבה)? וכמובן תמונה מלמעלה בתאורה מתאימה.

שייפתי את הלאקה עם נייר 120, אח"כ לנייר יותר עדין מס' 400, לבסוף נייר שיוף 800.

פוליש על הגג, ניקיון עם מים וסבון, ייבוש טוב

ואח"כ הצביעה .

המתנה של 15 דקות בין כל שכבה .

vpvi , תודה ...מאוחר מידי :)

אחרי כמה זמן ניתן לעשות ווקס על הצביעה ?

Suzuki Jimny

פורסם

אלו לא ניירות מים.

האם אפשר לצבוע עוד שכבה לאחר הייבוש ?

יש צורך בשיוף נוסף ?

יש קטע שלא ייצא טוב...

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...