Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תוהה איך ה44 פוסטים פה מקדמים אותך במילימטר.

אתה יכול לקבל את הדו"ח או לדחות אותו. אתה יכול לקחת למכון אחר. אתה יכול לקחת למוסך רגיל או יבואן. אתה יכול לקנות או לא. אתה יכול לחכות לתקלה ולנסות לתבוע את אלבר. או את המכון. או לתקן אם משהו יתקלקל ולשתוק. או לא לשתוק. או לכתוב לעיתון. או להתלונן פה. או לכתוב להונדה יפן. או אירופה.

בסופו של דבר, ההחלטות ומה שינבע מהן הן שלך. אתה לא יכול להוציא אותן למיקוד חוץ. אף אחד לא יודע בדיוק איפה האמת ומה הגיוני ומה מופרך, מה סביר, מה ייתכן ומה נדיר. ההיגיון שלך יוביל אותך למקום הנכון. ונראה לי שהיגיון יש לך.

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני תוהה איך ה44 פוסטים פה מקדמים אותך במילימטר.

אתה יכול לקבל את הדו"ח או לדחות אותו. אתה יכול לקחת למכון אחר. אתה יכול לקחת למוסך רגיל או יבואן. אתה יכול לקנות או לא. אתה יכול לחכות לתקלה ולנסות לתבוע את אלבר. או את המכון. או לתקן אם משהו יתקלקל ולשתוק. או לא לשתוק. או לכתוב לעיתון. או להתלונן פה. או לכתוב להונדה יפן. או אירופה.

בסופו של דבר, ההחלטות ומה שינבע מהן הן שלך. אתה לא יכול להוציא אותן למיקוד חוץ. אף אחד לא יודע בדיוק איפה האמת ומה הגיוני ומה מופרך, מה סביר, מה ייתכן ומה נדיר. ההיגיון שלך יוביל אותך למקום הנכון. ונראה לי שהיגיון יש לך.

אתה צודק שאי אפשר לקבל תשובה חד משמעית לשאלות שילי וגם אני חושב שאמרתי שאני משתף בעיקר בתהיות ואני מעדיף לעשות זאת בהשקעת סכום ניכר... כלומר, אולי בכל זאת מישהו יכול להאיר את עיניי במשהו שאולי אני לא שם לב.

הבדיקה מבשרת טוב, מצד שני היא נראית לא אמינה. זה המצב.

פורסם

אני קורא עשרות תגובות, כאשר המכנה המשותף הוא שהבדיקה ככל הנראה מפוברקת, הרכב קרוע ושווה אולי 50% מערך המחירון. למה? כי הוא נסע 100K ק"מ בשנתיים.

הרשו לי לחלוק עליכם! רכב הליסינג 'שלי' (קיה פורטה), בן שנתיים וחצי, נסע גם כן מעל ל-100K ק"מ, ואני מתחייב בפניכם שאם תקחו אותו לבדיקת קנייה, היא תצא נקייה לא פחות ממכונית זהה שנסעה 20K ק"מ ואולי טובה יותר! מה לעשות; נסיעה יומית של כ-150 ק"מ בכביש המהיר, במהירות חוקית ורגועה, תשחוק את הרכב פחות מנסיעה עירונית / פקוקה יומית בת 10 ק"מ!

הרכב 'שלי' לא עבר אצל פחח, מטופל כמו שעון מדי 15K ק"מ, מקבל פוליש ווקס פעמיים בשנה ופשוט נראה, מרגיש ובעיקר נוסע כמו חדש! כן, עם 110K ק"מ בתוך שנתיים וחצי! מעניין יהיה למצוא שרשור בפורום בעוד כחצי שנה - לאחר סיום חוזה הליסינג - בו תתבקשו לעוץ עצה לבר המזל שיוכל לרכוש את הרכב שלי במחיר מציאה בשל הנסועה הגבוהה, אך יירתע בשל הבדיקה ה'נקייה בצורה מחשידה'.

לא כולם מתייחסים למכונית הליסינג שלהם כאל סחבה. אני, לדוגמא, מקפיד יותר על מכונית הליסינג מעל הרכב הפרטי. בניגוד לרכב 'מהעבודה', האחרון שייך לי.

בהצלחה!

פורסם
אין אחריות על מצמד... אני בספק אם הוא משלם 3 פעמים על מצמד חדש וממשיך להשחית כך את הרכב

ליסינג חביבי,ליסינג.

פורסם
אני קורא עשרות תגובות, כאשר המכנה המשותף הוא שהבדיקה ככל הנראה מפוברקת, הרכב קרוע ושווה אולי 50% מערך המחירון. למה? כי הוא נסע 100K ק"מ בשנתיים.

הרשו לי לחלוק עליכם! רכב הליסינג 'שלי' (קיה פורטה), בן שנתיים וחצי, נסע גם כן מעל ל-100K ק"מ, ואני מתחייב בפניכם שאם תקחו אותו לבדיקת קנייה, היא תצא נקייה לא פחות ממכונית זהה שנסעה 20K ק"מ ואולי טובה יותר! מה לעשות; נסיעה יומית של כ-150 ק"מ בכביש המהיר, במהירות חוקית ורגועה, תשחוק את הרכב פחות מנסיעה עירונית / פקוקה יומית בת 10 ק"מ!

הרכב 'שלי' לא עבר אצל פחח, מטופל כמו שעון מדי 15K ק"מ, מקבל פוליש ווקס פעמיים בשנה ופשוט נראה, מרגיש ובעיקר נוסע כמו חדש! כן, עם 110K ק"מ בתוך שנתיים וחצי! מעניין יהיה למצוא שרשור בפורום בעוד כחצי שנה - לאחר סיום חוזה הליסינג - בו תתבקשו לעוץ עצה לבר המזל שיוכל לרכוש את הרכב שלי במחיר מציאה בשל הנסועה הגבוהה, אך יירתע בשל הבדיקה ה'נקייה בצורה מחשידה'.

לא כולם מתייחסים למכונית הליסינג שלהם כאל סחבה. אני, לדוגמא, מקפיד יותר על מכונית הליסינג מעל הרכב הפרטי. בניגוד לרכב 'מהעבודה', האחרון שייך לי.

בהצלחה!

אני גם חושב שזלזול ברכב וברכוש זה עניין של אישיות ולא קשור של מי הרכב.

גם רכב שלא נסעו איתו הכי בעדינות בוא נאמר (ובתור נהג בכבישי הארץ אני אומר לך שאף אחד כמעט לא נוסע בעדינות עם אף רכב), אז הוא מיועד לכך ובהנחה שלא קפצו איתו מגשר לגשר, הוא אמור עוד לשרת לא ?

ו... רכבים שמורים מליסינג שמורים למקורבים שלהם ולא מוצעים מלכתחילה ככה למכירה - נדמה לי כך...

תודה :)

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה

לאבא שלי יש סיויק 5 דלתות שנת 2010 יד ראשונה פרטית

ואני מוכן להתערב איתך שאם הוא מכניס את האוטו שלו לבדיקה הוא יוצא יותר נקי מהבדיקה שפרסמת פה.

וזה לא שהרכב לא נסע, הוא עשה בשנה 22000 ק"מ הוא פשוט שמור מאוד ונסע ב-90 אחוז בינעירוני.

כשקונים רכב זה לא מתחיל ונגמר רק בבדיקה, רואים גם מי המוכר שעומד מולך, מי נהג בו וכו'

זה לא אומר שאין כזה דבר דבר בדיקות חשודות כשהן "נקיות" מדי זה רק אומר שיש גם מכוניות שמורות

פורסם

בהצלחה!

כמה כמוך כבר יש? רוב רכבי הליסינג קרועים, מחליפים ידיים רבות של בני משפחה, חברים וכו׳ ועל הרצה לרכב כשהוא חדש אין על מה לדבר. אז יש יוצאים מין הכלל, אך הסבירות שתיפול על רכב שמור במיוחד קטנה. לכן צריך לבדוק רכב ליסינג בשבע עיניים.

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה

לאבא שלי יש סיויק 5 דלתות שנת 2010 יד ראשונה פרטית

ואני מוכן להתערב איתך שאם הוא מכניס את האוטו שלו לבדיקה הוא יוצא יותר נקי מהבדיקה שפרסמת פה.

וזה לא שהרכב לא נסע, הוא עשה בשנה 22000 ק"מ הוא פשוט שמור מאוד ונסע ב-90 אחוז בינעירוני.

כשקונים רכב זה לא מתחיל ונגמר רק בבדיקה, רואים גם מי המוכר שעומד מולך, מי נהג בו וכו'

זה לא אומר שאין כזה דבר דבר בדיקות חשודות כשהן "נקיות" מדי זה רק אומר שיש גם מכוניות שמורות

גם מכוניות מאוד שמורות וכדאיות ביותר לקניה מקבלות כל מיני הערות בבדיקות של מכוני בדיקה ומכאן התמיהות.

פורסם
כמה כמוך כבר יש? רוב רכבי הליסינג קרועים, מחליפים ידיים רבות של בני משפחה, חברים וכו׳ ועל הרצה לרכב כשהוא חדש אין על מה לדבר. אז יש יוצאים מין הכלל, אך הסבירות שתיפול על רכב שמור במיוחד קטנה. לכן צריך לבדוק רכב ליסינג בשבע עיניים.

לא חושב שיש כללים לזה. אני בטוח שגם בהשכרה יש הרבה מאוד רכבים טובים, אבל אף אחד לא מתקרב כי זה "השכרה".

פורסם

גם הרכב מהעבודה שלי עובר משהו כמו 60-70 אלף קילומטרים בשנה ומקבל יחס עדיף על זה של הרכב הפרטי.

נוהגים עליו גם בני משפחה (אשתי ואמי וגם אחותי לעיתים רחוקות) אבל גם הן שומרות על הרכב כאילו היה הרכב הפרטי שלנו ובעצם זה סוג של רכוש שהושאל לנו וצריך להחזיר אותו כמו שנלקח למעט הקילומטרז'.

אני חושב שרוב נהגי הליסינג רחוקות מהטייפקאסט של "רכב חברה" ומדובר ברכבים שבאמת נוסעים מעל הממוצע אבל לא דיי בזה בכדי להפוך אותם לגרוטאות.

• תוכן חדש...