Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לאמא שלי מהשנים האחרונות (2009-חדש) התקציב הוא עד 110K והדרישות הם חייב שיהיה אוטומט עם צריכת דלק כמה שיותר נמוכה שיראה נחמד ורצוי שיהיה מאובזר מבפנים (מחשב דרך קרוז קונטרול וכדומה)

תודה.

פורסם

בתקציב הזה נכנסות לא מעט סופר מיני חדשות.

הבולטות הן הקיה ריו החדשה שמגיעה מאובזרת מאוד ב-102 אלף שקלים, היאריס החדשה שהחליפה סוף סוף את הגיר הרובוטי הלא מוצלח בגיר רציף חלק ונעים יותר עם הבטחה לחיסכון ובחריגה קלה מהתקציב פולקסוואגן פולו 1.2 TSI שלא מאוד מאובזרת אבל המנוע והגיר תורמים מאוד לצריכת דלק חסכונית.

בהצלחה.

פורסם

שחכתי לציין שגם אני כנראה יסע הרבה על האוטו ואני רוצה אוטו שיהיה זריז אז היאריס והריו יורדות מהפרק.

אולי הפולו אבל היא לא מאובזרת מבפנים בכלל וזה בעיה.

חשבתי יותר בכיוון מנועי טורבו 1600 שייהיו חסכוניות כשהיא נוסעת ומהירות כשאני.

דרך אגב לא חשוב לי שהאוטו יהיה חדש אפילו אני מעדיף יד שניה בכיוון 2010.

מה אתם אומרים על הסופרב 1.8tsi

פורסם

הסופרב רכב מדהים! לי אישית אין חיבור כל כך לגירי הדי,ס,גי,..אבל הרכב מדהים!

בכלל סקודה הביאו רכבים מתקדמים.

לא הבנתי כל כך מה הקשר מיאריס לסופרב אבל שיהיה.

אם יש תקציב,סופרב!

ומי אמר שהפולו לא מאובזרת? הייתי השבוע בסוכנות,תמורת תשלום אפשר הכל.

(לדעתי הפולו יותר מתאימה לבחורה)

פורסם

היאריס זריזה? אולי חסכונית מאוד אבל ממש לא זריזה.

היאריס גם לא מאובזרת ואם אני לא קונה 2012 אז היא מגיעה עם התיבה הרובוטית.

הסופרב אמורה להיות דיי חסכונית מאובזרת טוב ומאוד זריזה.

פורסם

נהגת על היאריס?

אני נהגתי עליה, אם אתה לא מתכוון לעשות פתיחות ברמזורים, היא מספיק זריזה.

חדשה נכנסת בתקציב שלך.

אם אתה נעול על הסופרב, תתחדש :)

פורסם

אני בכלל לא נעול על הסופרב אני מחפש הצעות אבל היאריס בטוח שלא ודרך אגב יצא לי לנהוג עליה ואני יודע שהיא לא בשבילי

פורסם

איזה התפזרות...

עידן, אתה צריך להחליט לאיזה נישה של רכבים אתה פונה?

עברת כאן על סופרמיני, דיברת על מנועי 1.6 ואז קפצת לסופרב.

המרחק בין יאריס לסופרב זה כמו המרחק מישראל להודו.

אתה קודם צריך להחליט מה אתה מחפש?

סופר מיני? משפחתית? מנהלים? ספורט? ג'יפ?

פורסם

הוא מחפש רכב שודים ענק וחסכוני...

סופרב הוא בגודל של מיניוואן ורק הדיזל הוא חסכוני ויקר מאוד (חדש בהחל מ-200K)

אולי גולף 1.4 tsi יתאים, או A3 שהוא עוד יותר חסכוני (אבל הביטוח כנראה יקר)

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=3&manuf=0&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

פורסם
אני מחפש רכב לאמא שלי מהשנים האחרונות (2009-חדש) התקציב הוא עד 110K והדרישות הם חייב שיהיה אוטומט עם צריכת דלק כמה שיותר נמוכה שיראה נחמד ורצוי שיהיה מאובזר מבפנים (מחשב דרך קרוז קונטרול וכדומה)

תודה.

היי,

יש לנו שברולט סוניק בעלת מנוע 1.4 ו 1.6 ל'

הוא ההרכב הבטיחותי ביותר בקטגוריה ונבחר על ידי ארגון ה EURO NCAP

מחיר המחירון של הרכב הינו החל מ 103,000 אך כרגע תחת פעילות מבצעית ניתן לרכוש אותו החל מ 92,900 ₪

הרכב כולל בקרת שיוט בקרי שליטה על מערכת השמע מגלגל ההגה בדגם ה 1.6 יש גם חישוקי אלומניום

הרכב נראה מהמם יציב ונוח

צריכת דלק ממוצעת לסגמנט ושני הדגמים צורכים כמעט אותו דבר,

אם תרצה אתה מוזמן לתאם דרכי נסיעת מבחן אצלנו או אצלך, כך שתוכל להתרשם בעצמך מהרכב

ואם יש שאלות נוספות אשמח לעזור,

גיא משברולט

פורסם

קודם כל אני לא דיברתי על היאריס היא לא הכיוון שלי חשבתי על משהוא בין משפחתי למנהלים מנוע 1400-1800 ולזה מתחתיך את הביטוח העבודה של אמא שלי משלמת אז זה לא בעיה.

פורסם

קצת קשה להתייחס לפוסט הזה ברצינות. אני מציע שתבדוק טוב עם אמא מה הכיוון ואם היא יודעת שאתה פוזל לכיוון של רכבי מנהלים גדולים ויקרים לתחזוקה. החלקים בסקודה סופרב כלל וכלל לא זולים.

בבחירת רכב יש להגדיר על פי סדר עדיפות פרמטרים כמו - מחיר, גודל, אבזור, נוחות, בטיחות, צריכת דלק, אמינות, ביצועים, מראה חיצוני וכו'.

מתמקדים בקטגוריית רכבים - משפחתית, ג'יפ, סופר-מיני, מנהלים וכד' ואז מחפשים רכבים שעונים לצרכים בקטגוריה.

לבסוף מתמקדים בכ-3 דגמים עיקריים, מבצעים נסיעת מבחן (לא משנה אם זה חדש או מיד שניה) ומחפשים אחר אקזמפלר טוב.

אל תשכח שהרכב יהיה שייך לאמא שלך וצריך להתאים לה. למרות שלאמא שלי היה תקציב לרכב גדול היא עדיין בחרה ברכב קטן וזול יחסית כי זה מספק את הצרכים שלה. אותי לעומת זאת הרכב שלה לא היה מספק באותה מידה וזה בסדר.

קשה לי לדמיין את אמא שלי שמתקרבת לגיל 60 מתניידת על הסופרב, מחפשת לה חניה וכו'. היא מסרבת אפילו לעשות סיבוב על הרכב שלי וקוראת לו ספינה. היא תעדיף לנסוע באוטובוס מאשר לחפש לסופרב מקום חניה. תחשוב על זה...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...