Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג אחד של מושבי ספורט שירד או מVW או מסיאט ספורטיבית , מודל 07 , שחורים נראים מעולה.

זוג שני של רכב חדש , אני חושב שזה של איזו אחת ממכוניות הליסינג האוטומטיות המפוארות.. אני לא יודע איזו , הם היו מורכבים ברכב כשקניתי אותו .

על הזוג הראשון הספורטיבי 1000 שח .

על הזוג השני 500 שח.

שני הזוגות נראים במצב נפלא ובצבע שחור.

תודה

0526226427

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

למזלי האצתם בי לפרסם תמונות , אז הנה תמונות של הזוג הספורטיבי יותר.

הזוג השני הוא פחות נוקשה ולא תומך מהצדדים כמו זה שבתמונות אבל גם במצב מצוין כמו הזוג הזה.

2012-05-23%252018.26.28.jpg

2012-05-23%252018.26.37.jpg

2012-05-23%252018.27.07.jpg

2012-05-23%252018.27.36.jpg

תודה

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הזוג הספורטיבי יותר נמכר.

תומר , תתחדש :-D

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

פנייה לבחור שקנה ממני את זוג הכסאות ,

מצאתי את הפלסטיק החסר.

אם תוכל ליצור איתי קשר ולבוא לקחת אותו אני אשמח :wink:

• תוכן חדש...