Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, התחדשתי ברכב חדש - Seat Ibiza Flow 2012.

קיבלתי במתנה מערכת מולטימדיה חמודה ושמחתי.

אבל.. (כרגיל יש אבל..).. גיליתי שהמערכת אינה מחוברת לידית בקרת המערכת אשר ליד ההגה.

כאשר פניתי לחברה, הם אמרו שזאת מערכת מולטימידיה בפני עצמה ולכן אי אפשר לחבר את הידית למערכת שהיא לא המקורית של האוטו.

מערכת המולטימדיה המותקנת כרגע באותו היא- Blaupunkt Navigation New-York800

החלק המעצבן הוא, שכשאני מכניס דיסק וידאו למערכת, הוא מאשר לי לצפות בדיסק רק לאחר הרמת ה"אמברקס"- על מנת שאני לא אצפה בזה בזמן נהיגה (שזה מעולה! בטיחותי לחלוטין...)

אבל להתעסק במערכת ביום קיצי בישראל ולא לראות כלום בגלל השמש זה לא ממש בטיחותי..

הייתי רוצה באמת לדעת האם אפשר לעשות משהו עם זה.

כמו כן, במערכת יש גם ג'י-פי-אס, אך הוא לא עובד..

קראתי קצת באתר שלהם וכתוב שאמור להיות MicroSD card כלשהו, אך לא קיבלנו אותו.

הבנתי שהכרטיס הזה מכיל את המידע בשביל הGPS ואיתו אוכל לנווט בארצנו היפה..

אם מישהו יכול לעזור לי להבין איזה כרטיס בידיוק צריך ומה להתקין עליו על מנת להשתמש במערכת הניווט זה יהיה מעולה.

-אגב, יש מצב שצריך אנטנה כלשהי?!-

תודה לכל העוזרים!!

באמת מעריך את אלו שכאן בשביל לעזור ובכל הפורומים =]]

פורסם

גם לי היה עניין דומה, תוציא את המערכת יש חוט שאצלי היה חום, אבל זה יכול להשתנות ממערכת למערכת,צריך לחבר אותו למינוס קבוע וזה יבטל את השטות הזאת, תזהה את החוט לפי זה שהוא אמור להיות בערך היחיד שאתה לא באמת יודע מה תפקידו,לא מינוס לא פלוס וכמובן לא חוט של אחד הרמקולים או החוט שמפעיל את המגברים או הרדיו עצמו.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...