Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו גרנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות פיאט פונטו גרנדה,

לגבי צריכת דלק ובטיחות אני יודע שהרמה גבוהה (5 כוכבים במבחן ריסוק, וצריכת דלק מעולה).

מה לגבי אמינות?

אני כניראה אקח את הגיר הידני,

שמעתי שמאוד נפוץ בעיות בדיפרנציאלים (אין לי מושג מה זה אומר).

וגיר שמרבה להיהרס אחרי 80-90K ק"מ.

האם זה נכון או שטויות?

סה"כ מדובר ברכב אמין?

אשמח לשמוע קצת פרטים אמינים ממישהו שיודע, לגבי הדגם של הגיר הידני.

תודה מראש.

פורסם

הגיר הידני לכשעצמו אמין. מה שיכול ללכת די מהר (או שלא) הוא הקלאץ', תלוי בעיקר באלו שנהגו ברכב לפניך. בדבר חסכון בדלק, אין בו שום דבר מפיל - 15:1 לכל היותר לגירסת ה 1.4 ליטרים. כל מי שמדבר על 16:1 וצפונה, חרטטן.

פורסם

דיפרנציאל זה חלק מהגיר, זה החלק שמאפשר לשני הגלגלים להסתובב במהירויות שונות. אם זה מעניין אותך, יש כאן הסבר מדהים:

K4JhruinbWc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לא שמעתי על בעיות מיוחדות בדיפרנציאלים של הפונטו, אולי אתה מתבלבל עם בעיות ברובוט של הגיר האוטומטי? בכל מקרה אם אתה מתכוון לקחת את הידנית אז זה לא משנה לך כי בידני אין רובוט. שים לב שהדגם הידני מגיע עם שני מנועים, 1.2 ו-1.4 כאשר ה-1.2 נפוץ יותר וגם חסכוני יותר. הרכב אמין, אתה יכול להיות לגמרי רגוע מהבחינה הזאת. חפש רכב טוב שתוחזק כמו שצריך ולא סבל מבעיות ותופתע לטובה!

• תוכן חדש...