Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע Castrol Magnatec

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הגיע הזמן לעשות טיפול לאוטו.

כרגע יש שמן 10W40 של LM עם MOS2 (אריזה האפורה/כסופה)

לפי מה שקראתי והבנתי לא מומלץ להשתמש בשמן הנ"ל יותר מטיפול אחד ברצף, כלומר לאחר טיפול אחד יש להחליף לשמן לא מתוסף.

משהו בגלל התוסף.

האם השמן הזה יהיה טוב: http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Castrol-Magnatec-10W40

יש גם את זה: http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Castrol-GTX-10W40-4

מה אתם אומרים?

בכללי הראשון ששמתי גם מתוסף בצורה זו או אחרת אז השאלה אם כדאי/מומלץ.

פורסם

שלום רב !

קבל את המלצתי הלא מחייבת, השתמש בקסטרול, הלא מתוסף ,בקישור השני שהוספת ,במחיר שצויין כ119 שקל.

נודה לך אם תחזור לפורום לעדכן על השינוים החיובים המקווים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ועוד שאלה ברשותך,

האם ניתן להמשיך ולהשתמש בLM MOS2 גם בטיפול הזה?

סך הכול מרוצה מאוד מהשמן ומהצריכת שמן של המנוע תחת השימוש שלו, היה לי AGIP לפני זה והמנוע היה "אוכל" יותר שמן, לא קיצוני אבל עדיין.

פורסם

שלום רב !

אם אתה רוצה להימנע מלהשתמש בשמני קסטרול (ושיקולך איתך)כפי שהמלצתי, את היכול לעבור בשקט, לשמן ליקווי מולי(ללא תוסף מוס 2), במחיר של עד 120 שקל במיכל בצבע זהוב, המכיל כמדומני 5 ליטר.

בברכה

צביקה

פורסם

אני לא "רוצה" להימנע.

פשוט באזור מגוריי (רחובות) אני לא מצליח למצוא את הקסטרול.

אם אמצא בכיף אשתמש בו, הבנתי שזה שמן טוב.

מדוע לא להמשיך להשתמש בשמן עם האריזה הכסופה עם הMOS2?

יש מניעה להמשיך להשתמש בו?

פורסם

תעזוב אותך מLM המתוסף הזה, זה טרופית לא שמן, יש לי ניסיון רע איתו, הוא נשרף במנועים שעובדים קשה במיוחד בספורטיביות.

בגללו נפרץ גם מחזיר שמן.

שים לך קסטרול או ELF אחלה שמנים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
שלום לכולם.

הגיע הזמן לעשות טיפול לאוטו.

כרגע יש שמן 10W40 של LM עם MOS2 (אריזה האפורה/כסופה)

לפי מה שקראתי והבנתי לא מומלץ להשתמש בשמן הנ"ל יותר מטיפול אחד ברצף, כלומר לאחר טיפול אחד יש להחליף לשמן לא מתוסף.

משהו בגלל התוסף.

האם השמן הזה יהיה טוב: http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Castrol-Magnatec-10W40

יש גם את זה: http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Castrol-GTX-10W40-4

מה אתם אומרים?

בכללי הראשון ששמתי גם מתוסף בצורה זו או אחרת אז השאלה אם כדאי/מומלץ.

שלום רב !

זאת הסיבה שהמלצתי לא להשתמש ברצף בשמן מתוסף.

בניגוד להשמצות לאחרונה על שמני ליקווי מולי המתוסף ובאריזה הזהובה, אני חושב שהן השמצות חסרות כל שחר, אני לא נתקלתי אישית בתלונות על השמן הזה, בניגוד לתלונות שנתקלתי וחזיתי בעצמי, של לקוחות שהוסיפו לרכבם שמן זול מתוצרת אמריקאן איגל, והרכב החל לעשן, כאילו במנוע מטגנים ציפס.

לכן אחזור ואומר ששמני ליקווי מולי, לא נחשבים נחותים בעיני עד שיוכח אחרת.

אם מסתובבים בשוק גריקנים עם תווית מזויפת של ליקווי מולי, זה לא אמור לפסול את השמנים האמיתים של ליקווי מולי.

בברכה

צביקה

פורסם

כבר שנתיים וחצי אני משתמש בשמן RHEINOL מתוצרת גרמניה בצמיגות 10-40W.

הרכב שלי טורבו דיזל ועבר כבר מעל 170 אלף ק"מ.

אין עשן, אין צריכת שמן, המנוע נשמע כמו חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באמת? תודה, לא ידעתי שזנדני מחזיק שמנים של קסטרול, ודווקא בדקתי ממש חנות לידו ולא חשבתי להיכנס אליו.

תודה רבה!!:angel:

• תוכן חדש...