Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוצע לי ואין לי ממש מה לעשות איתו.. מצבו רע - בעיקר בגלל בעיות במערכת ההיגוי...

אין לי כסף מכיוון שאני אוטוטו מתגייס וכל מה שאני יכול לעשות זה לפרק את האמא שלו ולקרוע איתו את השטח... או יותר נכון את השטחים :wink:

אני בוודאות ארגיש חופשי יותר להגיע למגבולות הרכב ורמת הנהיגה שלי כשמדובר בלאדה גמורה ולא ב-205 שלי (שגם איתה אני יורד לשבילי עפר לאמבט בוץ, ומראה לקאיה ספורטאז' מאיפה משתין הדג, רמז - האגזוז).

כל מה שרציתי בשרשור הזה הוא לבדוק אם יש טעם בכלל לחשוב בכיוון הרכב הזה או שכדאי לחכות לג'אסטי/פיאסטה/חיפורשה.....

עכשיו העניין הוא כזה - לבעלים הנוכחיים יש שכן מטורף שקנאי לאשיתו גם לעמודי תאורה אבל נראה לי ימכור את אמא שלו ואישתו ביחד תמורת כל רכב... הוא פשוט מטורף אבל בהחלט בן אדם מבין... הוא רוצה את הלאדה הזאת ובגלל מריבה קטנה היא הוצעה לי במקומו... אני בכל זאת עומד על כך שהוא יקח אותה כי חבל להרוס לו חלום - הוא פשוט מת לרכב ורכבים רוסיים הוא מכיר כמו את כף ידו (כמו שאומרים - אני יודע את כל הוראות הבטיחות בע"פ כמו את שלושת אצבעותיי שנשארו).

אז זה יכול להסב לו המון אושר אבל לדעתי הוא לא יצליח להעלות אותה לכביש בכל מקרה ואז אניאקבל אותה, אלא אם כן הם לא יסתדרו ביניהם ואני אקח אותה ישר...

אז יש פרוייקט בסטנד-ביי... עדיין לא הבנתי איך לגרור את הרכב לשטח בלי להיתפס.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

נכסה אותה בצלופן שחור ונגיד שזה ליוויתן מת :lol:

סתם. באמת איך עושים את זה?! :?

אה אגב עכשיו נזכרתי מי הסכים שנפרק אצלו בבית אוטו! :) וגם אם אני לא טועה אבא שלו מוסכניק! :)

מה שכן מאז שאני קטן אני תמיד מפרק דברים ואז מרכיב מחדש וכאלה... אז לעשות את זה לאיזשהו אוטו יהיה ממש נחמד! :)

• תוכן חדש...