Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת פרוייקט (באגי) - VAZ 2104 יתאים?

Slow Sprinter
שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הציעו לי במתנה VAZ (לאדה) 2104... 2104 - זה הסטיישן כמו בתמונה:

030601_005.jpg

הכל כרגיל - 1500 סמ"ק, הנעה אחורית, גיר רגיל ומרכב עשוי באותו חומר שממנו המרכבה סימן 3...

השאלה היא אם כדאי להפוך את זה לרכב שטח מטורף/באגי/טומקאר/אופנוע שטח 50 סמ"ק (כדי לדפוק פוזות במפגש, אלא מה?!)?

או שזה יותר מידיי אידיוטי? את הטסט הקרוב היא לא תעבור...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין אוטו שאי אפשר להוריד ממנו עשרות ק"גים... זה יכול לעזור...

מעבר לזה גם רנו קנגו עם 170K ק"מ יכול להיות מהנה בשטח. מניסיון :)

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי דגם הסטיישן אני לא יודע,

אבל יש לי חבר שגר במושב כלשהו בדרום הארץ, אשר בנה באגי כזאת מהדגם הרגיל ולא הסטיישן....אני יכול להגיד לך שהדבר הזה הוא כיף לא נורמלי ועל שטח בינוני הוא נוסע מעולה.

קח בחשבון שזה לא חוקי ומסוכן, אני כרגע גם בונה באגי אבל מחיפושית (סתם בשביל הFUN).

בהצלחה :wink:

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המממ.. לדעתי זה שמדובר בסטיישן לא ישנה דבר בהתנגות מהסדאן (אולי רק התחת יהיה יותר דבוק בגלל המשקל :lol: )

הבעיה הגדולה היא להוציא את היצור הזה לטיול... אני מבין שדובר על כך רבות בפורום אבל אני עדיין רוצה לחדד כמה נקודות -

לא יודע ממה להתחיל... נניח והחלטתי שאני קודם כל מוריד את כל המיותר ומשאיר כלוב... נגיד.

מה הלאה? מגן גחון אני צריך? מה לעשות עם הבולמים/קפיצים/ציריות... אפשר להשאיר מקורי? כמה זה יחזיק ולאיזה ביצועים לצפות (ניווה זה לא)... אולי כדאי לשפר גם בשנורקל כדי לרדת לביצות? :wink:

נ.ב. - אין לי כסף לצבע כחול אז לא נזרוק לים... מה גם שיהיה שנורקל, אבל אם אתם מתעקשים אז גם ציוד צלילה נביא... :p תיהיה צוללת...

עכשיו אני מגיע לעוד בעיה - המפלצת המוזרה הזאת עומדת באמצע רחוב - לא טוב... אז איפה לבנות אותה הרחק מאנשים בהתחשב בעובדה שאין לי שטח פרטי...?

ואם קרה ובשטח נתקלתי בניידת של בילוש (ולא חסר פה) מה קורה? יחרימו? ישללו? יורידו מהשטח? מה :?::D

אגב בעניין הסטיישן - קבלו 2102 WRX

TAZ_WRX.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראה אתר של לאדות משופרות: http://www.zubil.net

אתר לקורי רוסית בלבד :( אך ישנו מס' תמונות של לאדות מעניינות בדף הבית - כך שכולם מוזמנים.

P.

אני פשוט חייב לציין שרוב המכוניות בגלריה שם - :mm_eek: (יכולות בקלות להתמודד עם מיטב ערסמובילי ישראל).

אבל הופתעתי לגלות גם כמה דברים יפים :shock: .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתר לקורי רוסית בלבד :( אך ישנו מס' תמונות של לאדות מעניינות בדף הבית - כך שכולם מוזמנים.

P.

אני פשוט חייב לציין שרוב המכוניות בגלריה שם - :mm_eek: (יכולות בקלות להתמודד עם מיטב ערסמובילי ישראל).

תוכל, בבקשה, להפנות את תשומת ליבנו לכמה מה"דברים היפים" שמצאת באתר הנ"ל :roll:

(חוץ מתמונת שוטר תנועה רוסי שמן (השאלה שנשאלה לגבי התמונה היא "מעניין, למה רוב נציגי משטרת התנועה הרוסית כאלה שמנים?" :twisted: (רמז: הם אוכלים טוב :lol: )

נב: סליחה, מצאתי משהו יפה באמת. יפה עד כדי טירוף. הזוי. הנה:

http://www.zubil.net/modules.php?name=News&file=article&sid=48

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המממ.. לדעתי זה שמדובר בסטיישן לא ישנה דבר בהתנגות מהסדאן (אולי רק התחת יהיה יותר דבוק בגלל המשקל :lol: )

הבעיה הגדולה היא להוציא את היצור הזה לטיול... אני מבין שדובר על כך רבות בפורום אבל אני עדיין רוצה לחדד כמה נקודות -

לא יודע ממה להתחיל... נניח והחלטתי שאני קודם כל מוריד את כל המיותר ומשאיר כלוב... נגיד.

מה הלאה? מגן גחון אני צריך? מה לעשות עם הבולמים/קפיצים/ציריות... אפשר להשאיר מקורי? כמה זה יחזיק ולאיזה ביצועים לצפות (ניווה זה לא)... אולי כדאי לשפר גם בשנורקל כדי לרדת לביצות? :wink:

נ.ב. - אין לי כסף לצבע כחול אז לא נזרוק לים... מה גם שיהיה שנורקל, אבל אם אתם מתעקשים אז גם ציוד צלילה נביא... :p תיהיה צוללת...

עכשיו אני מגיע לעוד בעיה - המפלצת המוזרה הזאת עומדת באמצע רחוב - לא טוב... אז איפה לבנות אותה הרחק מאנשים בהתחשב בעובדה שאין לי שטח פרטי...?

ואם קרה ובשטח נתקלתי בניידת של בילוש (ולא חסר פה) מה קורה? יחרימו? ישללו? יורידו מהשטח? מה :?::D

TAZ_WRX.jpg

זו לא WRX... זו GT ... דהה .. רואים .. רשום כאילו ... :hihi::lol::lol::twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

TAZ_WRX.jpg

זו לא WRX... זו GT ... דהה .. רואים .. רשום כאילו ... :hihi::lol::lol::twisted:

ד"א אתה צוחק אבל מצאתי ברחוב ההגנה בת"א (ליד הדואר) לנצ'יה דלתא שקרעה אותי מצחוק... אוקיי, כולה צבועה צורה לא הכי טובה בצבה זהב-כסף משהו כזה, עם קיטים זולים ביותר מפלסטיק, אבל סה"כ נראית במצב טוב... מבפנים נראית לא רע, הגה מגניב, השעונים נראים ספורטיביים, אלא אם כן הם אינפורמטיביים כאלה בכל גרסאות הדלתא.... מאחורה מצאתי סמלים (כתוביות) של גולף ככל הנראה... היה GTI ו... רגע רגע, קחו אויר לראות - V16!!!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי חותך ומוציא את כל המרכב, חותך מאחורה ומקטין בסיס גלגלים. מגביה את הרכב. ומחזק מעט את המנוע.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

P.

תוכל, בבקשה, להפנות את תשומת ליבנו לכמה מה"דברים היפים" שמצאת באתר הנ"ל :roll:

(חוץ מתמונת שוטר תנועה רוסי שמן (השאלה שנשאלה לגבי התמונה היא "מעניין, למה רוב נציגי משטרת התנועה הרוסית כאלה שמנים?" :twisted: (רמז: הם אוכלים טוב :lol: )

נב: סליחה, מצאתי משהו יפה באמת. יפה עד כדי טירוף. הזוי. הנה:

http://www.zubil.net/modules.php?name=News&file=article&sid=48

כמובן לא שיא היופי אבל נסבל בכל אופן (תמונה תשיעית מלמעלה) -

http://www.zubil.net/modules.php?name=News&file=article&sid=69

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כמה חודשים חשבנו עם חברים להתחיל פרוייקט כזה (על חיפושית)

אבל זה נדפק בגלל שכולם מרוששים...

בכל מקרה היה לנו חצר ענקית של חבר שהיה מרשה לפרק שמה תאוטו...

לאון גם היה מעורב בפרוייקט הזה... צור איתי קשר אולי אני יהיה מעוניין להצטרץ... החיסרון הגדול בפרוייקט כזה הוא להעביר את האוטו אחרי שהוא יהיה ללא רשיונות....

Scooby WRX

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באגי לא חייבת להיות הנעה אחורית

פה בכלל מתכוונים לסתם רכב שיסעו איתו בשטח, אין שום קריטריון מיוחד שיחשיב אותו כבאגי..

יכול להיות ראית טום-קאר, להם יש רשיון לכביש...

באגי שאין לה רשיון לכביש לא יכולה לנוע בשטח.

Scooby WRX

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"היה לנו פרויקט!" :lol::lol:

מאוד רצינו אני מסכים.... אבל לאף אחד לא היה גרוש, וגם עכשיו אין! רק לך יא מ***ק! :)

בכל אופן אני רומן ולאון נשמח לעוזר לך. רק שצריך מקום לפרק... :?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...