Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לעזרה בנושא רכישת ג'יפ שמטרתו להוריד אופנוע ים לים.

התקציב 30-40.

יכול להתאמץ גם יותר במידה והרכב יהיה מספיק נוח כדי לעשות בו טיולים (בערך 10 בשנה). השאלה האם כדאי להוציא כזה סכום על רכב סופשבוע בלבד. ברשותי רכב חברה ללא וו גרירה.

בהתחלה חשבתי על גרנד ויטרה חדשה (אני יכול לארגן את הסכום 150 אלף) אבל אני מחפש דרך זולה יותר.

אני מפחד לקנות סיקס כי אני לא כזה מבין גדול במכונאות ועלול לקנות חתול בשק שיבלה במוסך יותר מאשר בים.

האם יש אלטרנטיבות אמינות ? לנד קרוזר 99 ?

משקל העגלה פלוס אופנוע הוא חצי טון. ברוב החופים הירידה היא משופעת ויש צורך ברכב עם כוח (ויתקנו אותי אם אני טועה פה).

רק סיקס ? זהו ? אין אופציות למשהו חדש יותר ?

תודה!

פורסם

נכנס לך בתקציב ויסחוב לך יופי הפאגרו ואם כבר תשאל אותי אז כבר ידנית קצרה,

ישנם עוד המון אפשרויות אך השאלה היא מה אתה מעדיף ידני/אוטומט קצר/ארוך פתוח סגור וכו..

פורסם

אישית, הייתי לוקח טנדר יפאני 4X4

איפון לדוגמא, כוח לא חסר לו, יש לו יכולת גרירה מעולה, והוא אמין ביותר,

לדעתי טנדר זאת הבחירה הכי טובה למשימה,

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כבר שנתיים שהוא עושה את העבודה גארנד ויטרה 2006 עם וו גרירה נשלף עלויות דלק זולות

סוחב אופנעי ים בכיף וסוגר תפניה בזה שמשמ רכב לאישה ביום יום

רק תוריד אויר והוא כבר יסחוב בכיף (אתה יכול לקנות ידני או אוט בין השנים 2001-2006 החל מ30 אלף ועד 65)

בקיצור אחלה רכב (דרך אגב האופנוע למכירה אבל זה לפורום אחר

IMG_0073.jpg

IMG_0070.jpg

• תוכן חדש...