Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט בין שני הרכבים הללו מודלים 08-09.

כיום נוהג ב206 XS.

בגדול מחפש רכב מהנה לנהיגה, ראיתי את שתי האופציות הללו והסתקרנתי.

מבחינת גודל או מרווח ממש לא משנה לי (תכל'ס ה206 ממש מספיקה לי), אני קצת מתבאס מהמימדים המגודלים אבל המכוניות הללו "עושות לי את זה".

אני מכיר היטב את הB4 אוטומטית בגירסת 165 כ"ס, תמיד חשבתי שלרכב יש פוטנציאל רב שנהרס בגלל גיר אוטומטי פרימיטיבי.

אז קודם כל רציתי לדעת עד כמה מורגש ההבדל בין גירסאות 165 כ"ס לבין ה150 כ"ס ב B4?

ודבר שני האם למישהו יש ניסיון עם הB3 מנוע 2 ליטר, במיוחד בגירסא הידנית? מבחני דרכים דיי החמיאו לרכב.

רוב הנסיעות שלי הן יומיומיות רגילות (עיר, איילון, כביש החוף) משהו כמו 1500 ק"מ בחודש, אבל מאוד חשובה לי חווית הנהיגה (אני מבקר לעיתים בנס-הרים/בית אורן/ערד), אני דיי מבסוט מהפיז'ו, קצת מפריעים לי הם חוסר הגמישות של המנוע והמתלים הנוקשים בנסיעות ארוכות לפעמים קצת מעיקים, ומשהו בהנעה קידמית פשוט פחות מהנה.

אין צורך להתייחס לנושא עלויות האחזקה/צריכת הדלק, אני מכיר ומבין את ההבדלים.

פורסם

היי עומר,

האם תוכל בבקשה לשלוח אליי הודעה פרטית עם כתובת המייל שלך,

אשמח מאוד, מאחר ואני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית (עקב מספר הודעות בפורום.. לא מאפשר) בקשר לסובארו B4. תודה.

פורסם

עם אין לך צורך בגודל לך על הB3 רכב יותר זריז מהB4 המנוע 150 הוא פשוט יותר חסכוני מ165 ההרגשה כמעט לא משתנה.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

תעשה על המכוניות נסיעת מבחן כי 150 נשמע יחסית הרבה אבל כל מנוע 1.4 טורבו עם 120 כ"ס מרגיש הרבה יותר זריז בגלל מומנט עדיף עם תרצה להנות מהרכב תתרגל להיות מעל 3.5-5 אלף טורים :-D

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

תמיד תהיה לי חיבה לסובארו:לפי דעתי:

הבעיה בסובארו שה 1.6 עגלות :

אך ה 2 שציינת זללניות בדלק ( 1 ל 10 ביום טוב), הטיפולים יקרים יחסית ל 1.6 וכנ"ל ביטוחים, אם יש לך תקציב ,קשה למצא אחת שמורה פרטית(אני חיפשתי בזמנו וזה ממש מביא לייאוש), בכל מקרה קח בחשבון 4*4 דורש התייחסות, יש שם 4 ציריות!, והטיפולים יקרים משמעותית ב B4.

ואם כבר אתה צעיר ומחפש כוח ברכב כזה גדול, לך על B4 ה 3.0 ליטר = זה רכב חיה!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

טוב, אולי אחדד כבר את דבריי.

אני לא מחפש איזה גרזן חדה ומדוייקת, אחרת הייתי מרחרח בכיוון קליאו ספורט/טייפ אר.

הייתה לי ב.מ.וו 320 סטנדרטית ו206 XS והן ענו לי יפה מאוד על הצרכים "המיניים מוטוריים" :shock: שלי.

את הB4 אני מכיר היטב ונראה לי שבגרסא הידנית היא גם תענה...השאלה איך הB3 מנוע 2000, נהגתי רק ב1.5 אוטומט שהיא מחרידה ובתוך העיר כך שלא יצא לי לבחון את פוטנציאל השלדה.

אני פשוט לא רוצה ליפול על משפחתית פיהוקית עם קצת יותר כוח, ויש לי קצת כבד לסובארו בתחום ההנאה מנהיגה (אחרי הכל ראלי, AWD בלה בלה בלה).

שוב בקשר לעלויות של אחזקה ודלק, יש אצלנו במשפחה B4 07 יד ראשונה, כך שאני מכיר את הנושא מנסיון אישי.

פורסם
קח נסיעת מבחן אצל היבואן הכי פשוט

הוא מדבר על 08-09 אין רכבים הללו ליבואן לנסיעות מבחן כי B4 אין ידנית אצלם כבר

וB3 כבר לא קיימת חצי שנה בערך הם מחכים לIMPREZA חדשה עם מנועים וגירים חדשים

• תוכן חדש...