Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב ראשון קטן עד 60א'


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בת"א ועובד בקרית גת. אני גם נוסע די הרבה לאשדוד להורים.

עד עכשיו נסעתי בג'וימקס 250 ועכשיו אני רוצה להחליף לאוטו.. התקציב הוא 60א' למרות שאמרו לי שלפעמים בסיאט וסקודה יש מבצעים על רכב חדש במחיר של 70א' ואם יש באמת דבר כזה אולי אני אהיה גמיש

בגדול חשבתי על איביזה יד שניה 3 דלתות והבנתי שהדעות עליו פה בפורום חלוקות

אפשרויות אחרות הן פולו, פאביה, יאריס, i10, מייבאך או ססנה קטן וצנוע

חשוב לי

  • צריכת דלק נמוכה
  • רכב קטן כי אין חניה באזור שלי
  • טיפולים זולים
  • אמינות

מה חשוב לדעת, האם יד ראשונה \ שניה, אפשרויות אחרות וכו'

 

תודה!

פורסם

סיאט איביזה וסקודה פאביה חדשות נמכרות בתקופה האחרונה במבצע כך שמחירים עומד על כ-70 אלף ש"ח. לא ציינת אם זה חשוב לך או לא, אבל המחיר הזה רלוונטי רק לגרסה עם הגיר הידני, האוטומטי עולה יותר. אם אתה מחפש רכב אוטומטי אז לא תהיה לך ברירה ותצטרך לשקול אם לרכוש רכב משומש, בן שנה-שנתיים, או להגדיל את התקציב.

פורסם

אהלן אופיר, תודה על התגובה.

אין לי בעיה עם רכב ידני, למרות שאני מעדיף אוטומט כי השוק שלו גדול יותר.

מה דעתכם על איביזה TSI יד שניה? הבנתי שהיא אוכלת פחות דלק אפילו מאיביזה ידנית

פורסם

אם אתה מעדיף אוטומט אז אין לך ברירה אלא ללכת על כיוון המשומש, האופציה האוטומטית החדשה היחידה שיש בתקציב הזה היא סוזוקי אלטו.

 

איביזה TSI בהחלט עדיפה מבחינת צריכת דלק אבל לדעתי לא תיכנס לך בתקציב, בטח שלא בגרסאות הידניות. איביזה TSI הגיע לישראל רק ממודל 2010 והיא יקרה משמעותית מהתקציב שהגדרת (במיוחד בגרסאות האוטומטיות).

 

הייתי מציע לך לבדוק את הסוזוקי סוויפט 1500 סמ"ק. מכונית זריזה, אמינה, זולה לאחזקה ומומלצת למדי. ב-60 אלף ש"ח תוכל למצוא אחת ממודל 2008 או 2009 עם קילומטראז' נמוך ובמצב מצוין.

×
×
  • תוכן חדש...