Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מוצא את המדבקה על המשקוף ליד הדלת או על מכסה פתח מילוי הדלק. גם בספר הרכב אין רמז, מהו לחץ האויר המומלץ בצמיגים.

קניתי רביעיית צמיגים של TOYO PROXES TPT והרגשתי את כל הבורות והמכשולים בכביש בצורה מעצבנת. שלחתי מייל לנציג החברה והוא אמר לי להוריד 8% מלחץ האויר בצמיג, והבעיה תיפתר.

"אני חושב שהבעיה ניתנת לפתרון בקלות, להערכתי הצמיג המקורי של רכבך הוא בעל קוד משקל 91,

ואילו הצמיג מתוצרת TOYO TPT בעל קוד 94 מה שאומר שהצמיג קשיח יותר בשל יכולתו לשאת יותר משקל.

אם תוריד את לחץ האויר בצמיגים ב 8% תוכל לדעתי להנות מאותה רכות נסיעה שהייתה עם הצמיגים המקוריים.

כמו-כן צריך להביא בחשבון שצמיגים חדשים פחות גמישים מצמיגים ש"עבדו" על הרכב".

עכשיו אין לי מושג מה הלחץ התקין של הצמיג שצריך להיות באוטו מלכתחילה...

ניחשתי שהלחץ התקין של האוטו הוא 32 בצמיגים הקדמיים ו-36 בצמיגים האחוריים, ולפי זה ניפחתי 28 בצמיגים הקדמיים ו-30 בצמיגים האחוריים, לפי מה שהוא אמר הייתי צריך בצמיגים הקדמיים 29 ובצמיגים האחוריים 33, אבל עשיתי ניסוי והאוטו הפך מאוד נוח, מרגישים הרבה פחות את המהמורות בכביש.

עכשיו תכלס', מישהו יודע מה לחץ האויר הרצוי בהונדה FRV?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

TOYO TPT אלה צמיגים רב עונתיים עם נוחות די ירודה.

יכול להיות שהורדת לחץ אויר לא תעזור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בסופו של דבר מצאתי את המדבקה, כתוב 32 בכל הצמיגים, הורדתי ל-29 לפי המלצת היבואן והרכב הפך ממש נוח.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...