Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

קודם תאור בעיה, אח"כ תלונה:

- ב-6/04 רכשתי במזל טוב ניסן ג'וק :-D, בערב יום הזכרון ה-25/04 בצאתי מאזכרה בבית עלמין, זיהיתי כי פס הקישוט

(המינוח "פס קישוט לגגון" הוא לפי מחסן החלפים של חב' קרסו היבואנית) הימני על גגי, נעלם :cry:, מסתבר כי לא בעיה להוציא אותו,

הוא תפוס בסה"כ ע"י שני תופסני מתכת, כך שכל אחד עם חפץ חד או מפתח יכול לנתקו בזריזות.

אין לי מושג איפה התבצעה העבירה, אם ליד מקום המצאי או לפני כן.

- תלונה: דוקא לא כל כך על הגנב, זה באמת לא יאה, אבל כשדיברתי היום עם מחסן החלפים של חב' קרסו היבואנית, הבנתי

כפי הנראה מה יכולה להיות הסיבה להעלמות החלק, 985 ש"ח לפני מע"מ (+16%) :evil:, זהו מחירו של "פס קישוט לגגון", פס

אחד ולא צמד. (לפי חוקי הפורום אני מנוע מלהגיד מילים לא יאות, אז שכל אחד ימלמל/יצעק/יצרח לעצמו, או יגיד לי כמה אני נאיבי)

לאחר כל הסאגה הזאת, יש למישהו רעיון איפה אפשר אולי להשיג חלק כנ"ל (אינטרנט אולי, בחו"ל) ???

תודה מראש לכל מי שיגיב.

גבי :roll:

פורסם

אני לא יודע איך קוראים לזה באנגלית ,אחרת הייתי מחפש לך ,אבל חפש ב EBAY בטוח יותר זול מהארץ ,אם לא מצאת חפש בפירוקייה אולי כזה רכב עבר תאונה והורד מהכביש.

בהצלחה

פורסם

כולי מלא בושה, עצב וכלימה שקיימים בקרב אזרחי המדינה כאלה חלאות אדם, שוכני ביבים ורפש המין האנושי. ניחא מעיזים לגנוב כזה דבר או לגנוב בכלל אבל למען הצדק הטוב לגנוב את זה לבן אדם כאשר הוא בא לביקור בבית העלמין ועוד ביום זיכרון? אין יותר שפל, עלוב ומכוער מזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הוא רשם שלא בטוח שגנבו את החלק בבית העלמין, אולי לפני כן, ביציאה מבית העלמין הוא שם לב שהחלק חסר.

יש אנשים כאלו מה לעשות? אצלי בקורולה היו מותקנים מגיני שמש של AEROLIFT הגרמנית, 2 יחידות לחלונות הקדמיים עלו לי 400 ש"ח, יום אחד אני מניע את האוטו ונוסע ומרגיש שמשהו חסר, אחרי כמה שעות הבנתי שפשוט גנבו לי את שתיי המגינים בחניה מתחת לבית.

מאז לא העזתי עוד הפעם לקנות דבר כזה בגלל המקרה הזה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כולי מלא בושה, עצב וכלימה שקיימים בקרב אזרחי המדינה כאלה חלאות אדם, שוכני ביבים ורפש המין האנושי. ניחא מעיזים לגנוב כזה דבר או לגנוב בכלל אבל למען הצדק הטוב לגנוב את זה לבן אדם כאשר הוא בא לביקור בבית העלמין ועוד ביום זיכרון? אין יותר שפל, עלוב ומכוער מזה.

אל תהיה בטוח שאלה "אזרחי המדינה".

ולא הבנתי למה למכור סופר מיני מוגבהת ב130K+ זה מחיר סביר, אבל 900 ש"ח לפס קישוט זה מחיר מופקע.

פורסם

תבקש מקרסו הגנבים מק"ט, הם נותנים בלי בעיות (לפחות בפעמים שאני ביקשתי) ותריץ חיפוש באיביי\גוגל.

נ.ב

מחשבה שחלפה בראשי.

תארו לכם שמישהו יחליט שהוא רוצה להרכיב ניסן ג'וק מאפס, לקנות את כל החלקים (מכאני, קוסמטי, הכל) ולהרכיב לבד במוסך בבית.

לדעתי ההוצאות על החלקים בנפרד יכולות להגיע קרוב למיליון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...