Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילדים גונבים לי ונטילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כותרת לא תקנית אני יודע אבל זאת המציאות. הסבר בעוד רגע...

החלפתי לאחרונה את הגלגלים ברכב שלי לחישוקי סגסוגת. בגלגלים החדשים גם פקק הונטיל כסוף ועשוי מסגסוגת אלומיניום - ולא סתם הונטיל השחור הרגיל. כמה ימים אחרי שהחלפתי את הגלגלים גיליתי שנעלמו לי 2 פקקי ונטיל והיום (בערך שבועיים שאני עם הגלגלים) גם שתי הפקקים הנוספים נעלמו. כנראה ילדים חארות דפקו אותם בשביל האופניים שלהם. עכשיו, אני יכול לשים מחדש עוד רביעיית פקקים אלא שכנראה שגם אותם יגנבו. למישהו יש רעיונות מה לעשות חוץ מלשים את הפקקים השחורים הרגילים? זה נראה פחות אסטתי.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין מה לעשות עם זה.

בחניות, חניונים וכל חור שתגיע עם האוטו תמיד יהיה מישהו שישים עין על זה.

אם ראיתי בעיניים שלי בחור דופק 4 טאסות למזדה לאנטיס בחניון של קניון רחובות, אז המצב פה לא מלבב בכלל.

הקטע שאמרתי לו אם האוטו שלו שהוא מפרק אתזה, נכנס לאיזה סובארו לאונה ונסע ברגוע, לא נבהל ולא כלום

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אההה חחח שכחתי בכלל לספר את הסיפור הכי כואב שלי בנושא.

הייתה לי פורד RS, הייתי חייל בלי כסף, החלטתי לעבוד בסופשים על פחחות וצבע לרכב.

במשך חודשיים, כל שבועיים שהייתי יוצא הביתה, הייתי משייף את האוטו, שם חומר פחחות ומשייף, ובסוף עשיתי קנייה ב 800 שקל כמעט ב"גוון" וקניתי מיכלי ספריי שחור מט.

צבעתי את האוטו חלק חלק, יצא ממש יפה.

באותו היום שסיימתי לצבוע את הרכב, זה היה שישי בצהריים, החנתי את הרכב בחנייה, ואחרי שעה חזרתי אני קולט שכל האוטו מקושקש בגיר לבן וטושים, ילדים ציירו על כלללללל האוטו!! לא השאירו חלק אחד נקי!!!

לקח לי 3 שעות עבודה ושיופים ממש ממש עדינים עד שהורדתי את הכל.

הכי מעצבן שאני יודע מי הילדים האלה! מה אני יכול לעשות?! להרביץ להם? לצעוק עליהם? הם יכולים מחר לבוא עוד פעם ולעשות דווקא!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

רכשתי פעמיים פקקים כסופים והם נגנבו.

בפעם השלישית כבר השתמשתי בפקקים השחורים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אף פעם לא הבנתי אנשים שמשקיעים בפקקים האלו. כ"כ מיותר, לטעמי.

רוצים שינויים "קטנים" ומורגשים? מסגרת כסופה למספר הרישוי, מוסיפה לא מעט, לדעתי.

פורסם

אני הזמנתי את זה

http://www.dealextreme.com/p/car-tire-valve-caps-with-mini-wrench-keychain-for-bmw-4-piece-pack-102131?item=69

חיזקתי ממש חזק את הוונטיל ולא הוציאו לי כבר 4 חודשים.

שממלא אוויר פותח בקלות עם המפתח המצורף. אבל ביד זה מאוד קשה

מומלץ

שהחלפתי צמיג בפנצ'ריה, הם פתחו את זה עם ג'בקה...

לא הבינו למה זה קשה לפתוח

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

סובארו, רעיון טוב אבל כנראה שזה מה שאני אעשה כמוצא אחרון, בכל זאת, יראו שזה לא באמת אלומיניום.

ג'וקר, הונטילים הגיעו ביחד עם הג'אנט. לא החלפתי אותם במיוחד, ומסגרת ללוחיות רישוי בהחלט נמצאת בתכנון.

אלעד, זה נראה לי כמו אחלה פתרון - אני הולך לחפש כאלה עם סמל vw או בלי סמל בכלל.

פורסם

יש לי בדיוק מה שיש לאלעד עם הסמל של מיצובישי, זה ממש לא בולט (אולי בגלל שאין לי טאסות) ולשמחתי כבר חודשיים על הרכב ולא גנבו, רק בימים הראשונים ששוטפים את הרכב.

דווקא גם כשאני סוגר חזק לא בעיה לפתוח עם היד והמפתח משמש רק ליופי ואני לא משתמש בו.

אפשר למצוא כאלה להמון סוגי רכב גם ב DEALEXTREME במחירי שחיטה

Miata ND2

פורסם

ילדים חרא זה כששורטים לך את הרכב, או מורידים לך סמלים עם סכין או אולר. אז גנבו לך כמה וונטילים כסופים של 3 ש"ח, מי ישמע! הלוואי ולא תדע באמת מילדים חרא. גם לי יש ונטילים כסופים. אם קשה לך להרדם בלילה אתה מוזמן לקפוץ ולקבל את שלי מתנה ליום העצמאות!

פורסם

צריך למצוא דרך לחשמל את הפקקים, מי שישלח יד - יחטוף עקיצה, :evil: הבעיה שהילדים האלו יבואו למחרת עם כפפות - או שהם לא כל כך חכמים.

Or05230, אולי אפשר לשים טפלון (כזה המשמש לאיסטלציה למניעת נזילות) על ההברגה לפני שסוגרים, ואז לא יוכלו לפרק אותם ללא המפתח.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
  • שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...