Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לקחת את התרחיש האופטימי ביותר, שתצליח למכור את פורד פוקוס ב-3 אלף פחות מהמחירון, אבל אני אומר לך שתיקח את התרחיש הפחות אופטימי שהוא אומר שיש עוד בדיוק 1000 רכבים בדיוק כמו הרכב שלך, וחלקם הלא קטן נמצא בסכנויות רכב, שהם יכולים להציע מימון, אחריות, בדיקה, בלי טרטורים באותו מחיר שאתה מציע את הרכב שלך.(בדיוק מהסיבות שאתה הלכת לאלבר לחפש רכב, ולא ביד 2).

תחשוב תמיד על התרחיש הפחות אופטימי.

לא ניסיתי להתעמק בזה יותר מדי, אבל גורל כול רכבי הליסינג יהיה דומה פחות או יותר. אתה רוצה להמנע מירידת ערך גדולה? תצטרך לרדת בשנתון.

הבדיקה של אלבר יצאה נהדרת, כמו כול הבדיקות המוזמנות של הסוכנויות. קח לבד את הרכב לבדיקה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מאמין שאתה מוכן למכור את הקסרה ב-2000 ש"ח.

אתה מוזמן לרשום את הטלפון, אולי אמצא לך קונה ב-2500 ש"ח שיבוא ויקח אותה ויחסוך לך את הטרייד אין.

פורסם

הבדיקה שהצגת לא שווה הרבה היא מוזמנת על ידי החברה, אתה תראה שאם תעשה בדיקה בעצמך יהיה לפחות עוד 2 איקסים ליד מנוע וליד העברת כח ואולי עוד כמה. דרך אגב אם מד האוץ לא עובד איך אתה יכול להיות בטוח כמה קילומטר היא עשתה ?

פורסם
אני לא מאמין שאתה מוכן למכור את הקסרה ב-2000 ש"ח.

אתה מוזמן לרשום את הטלפון, אולי אמצא לך קונה ב-2500 ש"ח שיבוא ויקח אותה ויחסוך לך את הטרייד אין.

אני לא רואה ברירה אחרת.

בשביל 500 ש"ח נוספים לא אוותר על הנוחות של החלפת מפתח במפתח, שכן אני לא יכול להסתדר ולו יום אחד ללא רכב.

עבור סכום גדול יותר אשקול זאת, אבל אני לא אופטימי...

לגבי תוצאות הבדיקה ,

אני ממליץ לך לקרוא את הכתבה הבאה ב Ynet

***לא יכול לפרסם קישורים***

ואם עדיין תרצה , ננסה לראות מה כתוב שם...

:lol:

אין ספק שאקח את הרכב לבדיקה באופן עצמאי.

ביקשתי את חוות דעתכם על הבדיקה הקיימת ע"מ לראות האם לוותר מראש על הרכב ולא להוציא 500 ש"ח על בדיקה.

דרך אגב אם מד האוץ לא עובד איך אתה יכול להיות בטוח כמה קילומטר היא עשתה ?

אני לא יודע - בדיוק בשביל זה פניתי אליכם.

האם תקלה במד אוץ' יכולה לומר שהקילומטרז' לא מדויק באופן משמעותי? איך באמת אוכל לדעת מה הקילומטראז' האמיתי?

שים לב שבתקלה כתוב: "מד אוץ לתקן\לכוון" - האם אפשר להסיק מכך שמד האוץ עובד אך לא מדוייק? עד כמה יכול להיות משמעותי ההבדל בקילומטראז' בשל תקלה כזו?

לסיכום -

1. האם לדעתכם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה באופן עצמאי?

2. מה דעתכם על המחיר?

פורסם

בעניין ומחוץ לעניין. גם אני בסמטוחה של קניית רכב וכל הנושא הזה יכול פשוט להטריף. בעניין המימון. אני לא יודע באיזו אוניברסיטה אתה לומד אבל בכל מוסד אקדמאי יש אפשרות לקבל הלוואה, בד"כ, כתלות במוסד הלימודים, בסכומים של 5k ומעלה, ללא ריבית וצמוד למדד. הסכום הוא נמוך יחסית אבל במצבך בהחלט יכול לעזור.

פורסם

ניסן אלמרה האופציה הכי משתלמת בישבילך לדעתי, תוספת מאוד קטנה, רכב משפחתי מאוד אמין, ותוכל להעביר איתו שנתיים 3 בכיף!

כל שאר האפציות שהעלת לא מתאימות לדעתי כי גם רכב מ2006,7 יכול להתקלקל בטח כשהוא ״מציאה״ מאיזה חברת ליסינג במחיר מפתה ואז תמצא את עצמך במוסך ועם הלוואה ...

• תוכן חדש...