Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה, זה מה שהתכוונתי.

יצא לי להתנסות עם ה 2G הזה, לא רע בכלל.

הוא מאוד גמיש וממש קל לעבוד איתו.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין צורך. יש מספיק מרווח בין מגבר למושב. בנוסף הגב של המושב עשוי מתחת והו יוכל לספוג חלק מהחום, וגם יד פתח נוסף. אם החום יהיה חזק אז אחשוב על מאוורים

אולי התכוונת למתכת?

:lol:

מתחדשת*

פורסם

ImageUploadedByTapatalk1335979889.861250.jpgImageUploadedByTapatalk1335979919.788467.jpg

ממשיכים עם הסאב. עוד קצת זפת בפנים, רק שיתיבש ואז אפשר להדביק עליו בד.

פורסם

30 - 40 מ"מ , בחלק יש דפנות כפולות של 20+20 עם חיזוק מבפנים. בקיצור לקנו תבע קיימץ וחיזקנו אותה. הפרונט חדש בעובי 30 מ"מ.

פורסם

יש לי גם תיבה בעובי דומה פלוס בידוד מבפנים. שוקלת טון . נתנו לי אותה במתנה:) מעניין איך הסאב שלך ישמע

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לסאב בחתימה שלי. 12׳. לדעתי אתה צודק לגבי תיבות של ״יצרן״ שהם חלשות ולא תמיד גם לפי נפח הנדרש. תעשה באצמך אם אתה רוצה שיהיה טוב

פורסם

כל הזמן שהמערכת לא איכותית פחות שומעים את הבעיות, אבל ברגע שאתה מתחיל לשדרג, אז סאב לא מנגן כמו שצריך, דלתות...

אחרי שאסיים עם הסאב מתחיל פרואקט דלתות, וכאן הבעיה... אין לי מוסג איך לעשות את זה... אין לי ניסיון בעבודה עם פיבר, ודברים אחרים לא נראה מספיק אסטטי. לשלם 2000 ש"ח לבניה כרגע אין באפשרותי.

פורסם

מה התה רוצה לבנות בדלתות? אני גם לפני חודשיים ניסיתי פעם ראשונה לעבוד עם פיבר.

פורסם

בגלל שכרגע אני נשאר עם 2WAY אז חייב להוציא רמקולים מחוץ לדיפונים, אחרת הרמקול מנגן לתוך הדיפון לקרב אותו יותר קרוב אי אפשר בגלל הצורת בניה של דיפון באקסנט.

פורסם

ע״י 2 טבעות עץ וקצף רתוב אפשר גם לעשות פודים. חפש ברוסית, יש מדריכים אם הסברים. מעוד כל לשייף ולתת צורה. אחרי זה שפחתל. תבדוק את זה

פורסם

כן, ראיתי בעבר פרואקטים בנויים בצורה כזאת, איני אבדוק. אני מבין שאפשר לקנות את החומר הזה גם בארץ?

• תוכן חדש...