Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש נכס באיזור הזה בחיפה, אשמח לשמוע מהחיפאים שבינינו שבסוד העניינים, מידע על השכונה.

ממה שהבנתי ברשת, רשום שהשכונה הזו סובלת מקרינה מאנטנות של צה"ל. האם צריך לשים כסף בצד לטיפולים עתידיים או שזה לא נורא כמו שזה מוצג.

כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

שבת אור שמחה לכולם:idea:

פורסם

איזה סוג של נכס אתה מחפש, ובאיזה תקציב?

השכונה מצויינת, וככל שאתה יותר קרוב לשד' אבא חושי יותר יוקרתית, ובצדק - רחובות אלה פחות צפופים וקרובים לציר התחבורה המרכזי באיזור.

נכון שיש שם 2 עמודי אנטנות שאמורים להיות מפונים בשלב זה או אחר, איני יודע אם הם פעילים, ואם כן - מה עוצמות ותדרי השידור. בכל מקרה, מדובר במוקד אחד ובשונה די גדולה. היכן אתה מתכוון להתגורר? תביא בחשבון שעוצמת הקרינה יורדת ביחס ריבועי למרחק ממקורה.

מוזר שבשד' אבא חושי וברמת גולדה הסמוכות אין כל התיחסות לאנטנות אף שהן קרובות במידה דומה לזו של חלק נכבד מרמת אלמוגי.

וכמובן נשאלת השאלה אם בכלל יש משמעות לקרינה מהאנטנות, אבל זה נושא לויכוח לא נגמר כיון שאין תשובות ברורות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת והמהירה!

מדובר על התפר בין רחוב בירם לשד' אבא חושי, קרוב לצומת דניה.

אני מניח שהשכונה לא כלכך קטנה וגם אין לי ממש מושג איפה נמצאות אותן אנטנות.

הבנתי שמדובר בשכונה חדשה יחסית שכתושב חיפה לפני עשור וקצת יותר, לא ממש שמעתי על קיומה.

מצד שני אז גם לא ממש הסתובבתי באיזור.

פורסם

השכונה קיימת לפחות 20-25 שנה.

את האנטנות אי אפשר לפספס - עמודים המתנשאים לגובה עשרות מטרים בין הכיכר של בליטנטל\יקינטון לבין בי"ס אינשטיין. הן בולטות גם אם תסע באבא-חושי בין הרמזור של אינשטיין לבין הגשר שמעל החיבור בין רמת גולדה לאלמוגי.

בעבר נוהל מאבק נגד האנטנות על ידי תושבי השכונה ועד ההורים של בי"ס אינשטין הסמוך, אבל המאבק השתתק בשנים האחרונות, ככל הנראה בשל צמצום או הפסקה של פעילות האנטנות, אבל אין לי תשובה מוסמכת בעניין. מכל מקום - אתה מחפש ברח' אגוז או סתוונית, זה יחסית רחוק מהאנטנות, כמה מאות מטרים.

בכל מקרה - לפני שאתה נכנס למו"מ רציני על נכס בצע סיורים מקדימים בכל האיזור. מדובר בשכונה טובה (ובהתאם לכך - יקרה) אבל, למשל, הקרבה לשד' אבא חושי עלולה לא להתאים לך בגלל התנועה הכבדה והרעש, ריחוק יחסי משירותי קהילה וכו'. שכונת רמת גולדה שבצידו השני של קו הרכס דומה אם כי אולי טיפה יותר יוקרתית, בדוק גם אותה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקשר לאנטנות תקרא כאן

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4121832,00.html

החלק של גולדה טיפה יותר טוב מהחלק של אלמוגי בעיקר עקב זיהום האויר היותר גבוה בצד המזרחי של הרכס מאשר בצד המערבי.

מאידך גולדה יותר ותיקה מאשר אלמוגי , וזה היה נכון גם לאישים עצמם שעל שמם נקראות השכונות, גולדה מאיר ויוסף אלמוגי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שכונות רמת גולדה ורמת אלמוגי התפתחו פחות או יותר במקביל, איני זוכר את התאריכים המדוייקים אולם בכל מקרה ההבדל בותק אינו גדול.

מבחינת זיהום האויר - איני מכיר מדידות, אבל כיון שגבולה המזרחי של רמת גולדה נמצא בערך 25 מ' מגבולה המערבי של אלמוגי קשה לי להאמין שיש הפרש משמעותי בזיהום, פרט לזה שמקורו ברכב.

• תוכן חדש...