Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל מבחינת האיכות,

בסולר הסקה תמיד נותנים לך סולר עם בזן לא נקי ואפילו הסולר הכי מלוכלך זורקים להסקות, למה? כי תנורי ההסקה הגדולים בדרך כלל לא מרגישים את הלכלוך הזה ולא סותם את המעברים או הדיזות והם שורפים בלי הפסקות, במיוחד במערכות קיטור בתעשייה ומקומות גדולים,

בהסקה ביתית אנחנו בדרך כלל מזמינים סולר תחבורה שזה בדיוק הסולר שמוכרים אותו בתחנות הדלק, היוא יותר נקי יותר איכותי וללא לכלוך שגורם סתימום ותקלות,

אבל תמיד בהסקות לך תדע אם המוכר או המתדלק הוא באמת אמין ואם בכלל הוא נותן לך סולר נקי,

לכן מומלץ אף פעם לא לתדלק ממיכל סולר של הסקה,

רק אם נתקעתה במצב חירום אז אפשר לתדלק את הרכב קצת אבל לא להגזים.

מבחינת מחיר אני לא חושב שיש הבדל, אבל תשאל אולי יש.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
ההבדל מבחינת האיכות,

בסולר הסקה תמיד נותנים לך סולר עם בזן לא נקי ואפילו הסולר הכי מלוכלך זורקים להסקות, למה? כי תנורי ההסקה הגדולים בדרך כלל לא מרגישים את הלכלוך הזה ולא סותם את המעברים או הדיזות והם שורפים בלי הפסקות, במיוחד במערכות קיטור בתעשייה ומקומות גדולים,

בהסקה ביתית אנחנו בדרך כלל מזמינים סולר תחבורה שזה בדיוק הסולר שמוכרים אותו בתחנות הדלק, היוא יותר נקי יותר איכותי וללא לכלוך שגורם סתימום ותקלות,

אבל תמיד בהסקות לך תדע אם המוכר או המתדלק הוא באמת אמין ואם בכלל הוא נותן לך סולר נקי,

לכן מומלץ אף פעם לא לתדלק ממיכל סולר של הסקה,

רק אם נתקעתה במצב חירום אז אפשר לתדלק את הרכב קצת אבל לא להגזים.

מבחינת מחיר אני לא חושב שיש הבדל, אבל תשאל אולי יש.

יוסי,

אומר לך מאיפה נובעת שאלתי:

חברת הניהול תדלקה את הגנרטור אצלנו. הגישו חשבונית שלפי החישוב שלי, הסולר עלה כ - 8 ש"ח לליטר.

אבל אני יודע שסולר לתדלוק עולה כ - 15 ש"ח לליטר, אז אני חושש שאולי תדלקו את הגנרטור בסולר להסקה. לפי המחיר, סולר להסקה "מסתובב" סביב 8 ש"ח לליטר.

אני מניח שמנוע גנרטור הוא מנוע לכל דבר ולכן סולר להסקה עלול לגרום לו נזק. האם אני צודק? האם סולר להסקה עולה בסביבות 8/8.5 ש"ח לליטר?

פורסם

הסולר בתחנות דלק עולה בסביבות 8ש"ח. את הסולר הזה מתדלקים ברכבי דיזל מודרניים. ליטר סולר ב15ש"ח זה המון - איפה יש מחירים כאלה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הסולר בתחנות דלק עולה בסביבות 8ש"ח. את הסולר הזה מתדלקים ברכבי דיזל מודרניים. ליטר סולר ב15ש"ח זה המון - איפה יש מחירים כאלה?

אלו המחירים כפי שראיתי בחברת פז ודלק. ראה מחירון של "דלק".

מחירון דלקים.pdf

פורסם

אני עוד לא ראיתי בשום תחנת דלק באיזור שלי מחיר של 15ש"ח לליטר סולר. המחירים נעים כמו שרשמתי סביב ה8ש"ח, יש יקרנים יותר שלוקחים קרוב ל10ש"ח. אני לא מאמין שזה סולר להסקה, מכיוון שאז היה אמור להשפיע רע על כל רכבי הדיזל שמתדלקים שם (שם מתדלקים קבוע לפחות עשרות רכבים פרטיי ומסחריים). בעיקרון לבית חרושת זול יותר לייצר סולר מאשר בנזין, למה הסולר אז צריך להיות יקר יותר?

אני באותה תחנת דלק מתדלק לא את הרכב דיזל הראשון שלי ועדיין לא היו לי בעיות שקשורות לאיכות הסולר.גם פילטר סולר שהוחלף לרכבי הקודם היה במצב סביר ולא הייתה אליו שום בוצה. לרכב דיזל הנוכחי שלי מנוע יחסית מתקדם, אני מאמין שאם הסולר היה גרוע הייתי נתקע מזמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המחירון הרשמי הוא בסיבות ה 15 ש"ח, אבל אין תחנה בארץ שמוכרת במחירון מלא,

היום מחירי הסולר נעים בין 7.8 ל 8.5 תלוי איפה אתה מתדלק, אם יש לך כרטיסי הנחה או שתפול על תחנה זולה או שתתקע ליד תחנה יקרנית.

אבל אני בטוח שעדיין לא עברו את ה 8.5.

וזה שתדלק את הגנרטור ב 8 ש"ח זה מחיר סביר לסולר תחבורה רגיל בכל תחנת דלק.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...