Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעולם לא חשבתי שכלכך קשה להשיג בחורות מושכות בשביל עבודה כזו. מסתבר שטעיתי :?

המממ,

תחשוב רגע על הבהמות שכולנו מתלוננים עליהם, שגונבים ידיות הילוכים, קורעים רשתות, מתיישבים ברכבים ללא רשות, עוברים גדרות ועוד...

ועכשיו תחשוב שאותם בהמות עושים את אותו הדבר עם הבחורות המסכנות שצריכות לחייך לצד כל מיני גורילות וערסים שמנים ומגעילים שבטוחים שה-90 שקל שהם שילמו מצדיקים לפחות לילה סוער בחברת כל אחת מהדוגמניות הללו.

לא יודע מה איתך - אם אני הייתי בחורה, בחיים לא הייתי בוחר בעבודה הזו.

(במועדון חשפנות לפחות יש חוקים שמונעים מהלקוחות לגעת ברקדניות - כאן גם זה לא קיים).

בברכה!

יונתן.

פורסם

תסלחו לי אבל רובכם גיבורי מקלדת, אולי אחד או שניים כאן באמת נראים טוב (נניח) ואולי לעוד אחד יש יכולת דיבור כזו שהוא מפיל כל האחת, כל השאר גיבורי מקלדת. עלק לא הייתם נוגעים כאן באף אחת.

נכון שלא אחרי כל אחת שם הייתי מסובב את הראש ברחוב, אבל אם הן היו מסובבות, הייתי זורם בכיף, אם הייתי פנוי.

רובן נראות בסדר פלוס, חלקן יפות ומעטות באמת לא שמתי לב ליד איזה רכב הן עמדו.

לגבי העיסוק בדוגמנות, אני בהחלט מסכים שחלקן הגדול לא נראות מספיק טוב כדי לדגמן.

והיחיד שיצא מספיק גבר כדי לשים תמונה של אישתו, כנראה גם היחיד שבאמת יכול להוכיח משהו (ואם לא הבנת אז לדעתי היא נראת מעולה). חוץ מזה שאין דבר יותר חכם להגיד לאישתך מאשר: "אני רוצה לשים תמונה שלך, כדי שכולם ידעו שאת יותר יפה מכל הדוגמניות באוטומוטור."

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נו בסדר, מה באת לבאס אותנו? כמו שמתלהבים ממכונית של X ופחות ממכונית של Y, אז באותה צורה מתלהבים (או לא...) מהדוגמניות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תסלחו לי אבל רובכם גיבורי מקלדת, אולי אחד או שניים כאן באמת נראים טוב (נניח) ואולי לעוד אחד יש יכולת דיבור כזו שהוא מפיל כל האחת, כל השאר גיבורי מקלדת. עלק לא הייתם נוגעים כאן באף אחת.

נכון שלא אחרי כל אחת שם הייתי מסובב את הראש ברחוב, אבל אם הן היו מסובבות, הייתי זורם בכיף, אם הייתי פנוי.

והיחיד שיצא מספיק גבר כדי לשים תמונה של אישתו, כנראה גם היחיד שבאמת יכול להוכיח משהו (ואם לא הבנת אז לדעתי היא נראת מעולה). חוץ מזה שאין דבר יותר חכם להגיד לאישתך מאשר: "אני רוצה לשים תמונה שלך, כדי שכולם ידעו שאת יותר יפה מכל הדוגמניות באוטומוטור."

הן דוגמניות. זאת העבודה שלהן לקבל ביקורת. הן מקבלות את הכסף בתמורה למראה. בטח שיבקרו אותן (איזה סוג של "ביקור"?).

זה לא חוכמה להעלות תמונה של האישה שלך, וזה יופי שאתה מתלהב ממנה, אבל באמת היית רוצה שאיזה ילד בן 16 יבצע את זממו על תמונה? ושיהיה איזה ילד שיחשוב על אישתך? אם כן, אני מניח שבשבילך, אומי, בתור כזה שהיה "מסתובב" על כל אחת, תפנה לזה עם התמונה של האישה, אם הוא כבר העלה את התמונה שלה בשמלה חושפנית, אולי הוא בקטע שלך.

אף דוגמנית מכובדת לא תרצה להציג עצמה בתערוכה של מכוניות שבה כל העם מגיע, ולא תרצה לעמוד שעות בשביל פרוטות. בגלל זה הם קיבלו את כל ה"בררה" (כמו האלפא, שלכשעצמה מכוערת).

בשביל יופי צריך לעבוד. לא כולם יפים כמו "אומי5"!

פורסם

שרק אין שום קשר בין מה שכתבת למה שצוטטת.

כנראה שיש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אף דוגמנית מכובדת לא תרצה להציג עצמה בתערוכה של מכוניות שבה כל העם מגיע, ולא תרצה לעמוד שעות בשביל פרוטות.!

אם אתה חושב שהן מקבלת פרוטות יש לך טעות גדולה...

גם לי אין בעיה לשים תמונה של אישתי, למרות שרובכם כבר ראיתם אותה בכמה שרשורים שלי.

השנה היא עבדה באודי ומשום מה לא ראיתי תמונה אחת שלה ברשת :wink:

הנה אחת מפרארי:

gtmrjyqznymm.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל זאת מדברים פה על אנשים ולא על אובייקטים. לדעתי קצת גס לעשות "סלקציה" בפורום ולהכריז את מי היית לוקח ואת מי מעיף כמו איזה pimp.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סוף סוף מישהי שלא מקלקלת את התמונה. או, אם נתבטא בחופשיות, הולי(לי) שיט!

ביום שהייתי לא ראיתי אותה.

ולגבי שאר הנשים, אכן שברולט אורלנדו נראית כמו דולפין. הג'ינג'ית מאאודי וגברת A7 מהעמוד הראשון הן שתי הכוכבות מבחנתי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
תאמת כן.

אני חושב שאיך שאני נראה, אני יכול להגיד על אחרות מכוערות , כונפות ומגעילות את השועלים.

מבחינתי אני חי במושבת מצורעים. רוב הנשים פה ו99אחוז מהגברים הם מכוערים ברמה מטורפת.

{אני גר בירושלים וחי באיזור ציר פסגת זאב-קטמון-נווה יעקב[בוכרים\קווקזים\גרוזינים]}

הכל יחסי,אתה מוזמן להגיע לכאן (ת"א) ולהחליף צד (ממבקר למבוקר למקרה שקשה לך).

פורסם
הכל יחסי,אתה מוזמן להגיע לכאן (ת"א) ולהחליף צד (ממבקר למבוקר למקרה שקשה לך).

סוף סוף מישהי שלא מקלקלת את התמונה. או, אם נתבטא בחופשיות, הולי(לי) שיט!

ביום שהייתי לא ראיתי אותה.

ולגבי שאר הנשים, אכן שברולט אורלנדו נראית כמו דולפין. הג'ינג'ית מאאודי וגברת A7 מהעמוד הראשון הן שתי הכוכבות מבחנתי.

אם אתה חושב שהן מקבלת פרוטות יש לך טעות גדולה...

גם לי אין בעיה לשים תמונה של אישתי, למרות שרובכם כבר ראיתם אותה בכמה שרשורים שלי.

השנה היא עבדה באודי ומשום מה לא ראיתי תמונה אחת שלה ברשת :wink:

הנה אחת מפרארי:

הן דוגמניות. זאת העבודה שלהן לקבל ביקורת. הן מקבלות את הכסף בתמורה למראה. בטח שיבקרו אותן (איזה סוג של "ביקור"?).

זה לא חוכמה להעלות תמונה של האישה שלך, וזה יופי שאתה מתלהב ממנה, אבל באמת היית רוצה שאיזה ילד בן 16 יבצע את זממו על תמונה? ושיהיה איזה ילד שיחשוב על אישתך? אם כן, אני מניח שבשבילך, אומי, בתור כזה שהיה "מסתובב" על כל אחת, תפנה לזה עם התמונה של האישה, אם הוא כבר העלה את התמונה שלה בשמלה חושפנית, אולי הוא בקטע שלך.

אף דוגמנית מכובדת לא תרצה להציג עצמה בתערוכה של מכוניות שבה כל העם מגיע, ולא תרצה לעמוד שעות בשביל פרוטות. בגלל זה הם קיבלו את כל ה"בררה" (כמו האלפא, שלכשעצמה מכוערת).

בשביל יופי צריך לעבוד. לא כולם יפים כמו "אומי5"!

תגידו - אתם לא חושבים שהדיון ירד טיפה נמוך מדי ולרמה אישית מדי?

(לא זוכר מתי פעם אחרונה נתקלתי בדיון על מי מחברי הפורום יותר יפה, או למצב שאנשים מעלים תמונות של הנשים שלהן רק כדי להוכיח שהם צודקים בדיון כל כך רדוד ממילא)

בברכה!

יונתן.

פורסם

נו בסדר, כולנו חזירים שוביניסטים וכו' וכד' וגו'

אפשר לחזור להנות מהאשכול? :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
נו בסדר, כולנו חזירים שוביניסטים וכו' וכד' וגו'

אפשר לחזור להנות מהאשכול? :roll:

אם היה אפשר לעשות כאן לייק - היית מקבל אחד! :wink:

יאללה תהנו מהתמונות, ומי שלא מוצא חן בעיניו שילך לארון (בשירותים) ויוציא מהדורה אחרונה של בלייזר :twisted:.

(רק תנקו אחריכם אח"כ)

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...