Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני שלושה שבועות האוטו שלי מסוג שברולט ויואנט עבר טיפול פאקום ראש עקב כך שהתחמם ושהה יתר על המידה בטמפרטורה גבוה לכן נוצר מעוות במערכת הקרור והלכה גומיית האטם ( פתיחת ראש מנוע ), מעבר לטיפול הוחלפה משאבת מים רצועת טיימינג עם מותחים ( טיפול 120000) , היום נסענו ברכב ופתאום נדלקה הנורה בנסיעה בת 45 דקות פעם אחת במהירות 90 קמ" הרגשתי מעין גמגומים קלים למשך 6 שניות ואחר כך זה נעלם והמשכתי בעוד 25 דקות נסיעה ללא שום בעיות (הנורה עדיין דולקת בצורה קבועה ) .

שאלותיי הן:

1. האם עקב הטיפול שהיה לפני שלושה שבועות נדלקה הנורה ?

2. אני לא מעוניין להיכנס למוסך מורשה עקב כך שלא טיפלתי אצלם בבעיה ואני לא רוצה שהם יעשו מכך מעדנים של כסף , ישנם מוסכים לא מורשים שיש להם גישה להיכנס למחשב הרכב לאתר בעיה ולטפל בה ?

3.האם המוסך המכני שטיפל בי יכול לתקן זאת , אמרו לי שיש שלושה חודשים אחריות ?

4. האם משהו מכיר מוסך שמתעסק עם בעיות מהסוג הזה אמין וישר שיכול לטפל לי בבעיה ( ראשון לציון , יבנה ,אשדוד)

תודה מראש!

פורסם

בעקרון, עד הטסט, אבל במידה וזו אכן התקלה

עצתי, תרים צלצול לבעל המקצוע שעשה לך את התיקון הנ"ל, וקפוץ לבדיקה.

הכי בטוח.

פורסם

זוהי נורת check engine שתפקידה לסמן לך בעיה במערכת ההצתה או מערכת הזרקת הדלק.

במקרים נדירים ביותר יהיו לך בעיות עם הזרקת הדלק כך שאני מעריך שיש לך בעיה בהצתה(מפלג, כוהל וכו' וכו').

תנסה חשמלאי שמכיר את מנוע הרכב או מוסך מורשה שלפחות יאבחן לך את הבעיה, אפשר גם ללכת לכל מוסך ולחבר מכשיר דיאגנוסטיקה לרכב ולראות מהן הבעיות ובכך אתה תדע להעריך מהו המחיר שאתה עלול להוציא על תיקון הבעיה.

עקרונית ואני אומר את זה מניסיון אישי שלי אתה יכול לנסוע עם הנורה דולקת הרבה מאוד זמן ללא הפרעות מיוחדות... אבל מן הסתם עדיף לסדר בהקדם.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• ספונסר פורום
פורסם

לא מומלץ לנסוע עם נורית check engine דולקת לאורך זמן כיוון שזה עלול לגרום לנזקים גדולים עוד יותר, שיהיו יקרים יותר לתיקון. מומלץ לגשת למוסך שיתחבר למחשב ויאבחן את מקור התקלה שגרמה להדלקות הנורית, מורשה או לא מורשה לבחירתך. יש לא מעט מוסכים שאינם מורשים שיכולים להתחבר למחשב ולשלוף קודי תקלה, אחד מהם הוא מוסך מועדים שבתל-אביב שמתמחה בסוג הרכבים הללו.

פורסם

ראשית דבר, לא דוחים טיפול של נורת תקלה דולקת ולא חשוב איזה נורה זאת.

1. יכול להיות, חדירת נוזל קירור למערכת הפליטה עלולה לגרום לנזק לחיישן חמצן והאחרון, אם פועל לא תקין, ידליק נורת תקלה.

2. לא חסר מוסכים שיש ברשותם ציוד אבחון לבדק את רכבך.

3.אם למוסך שתיקן לך את הרב יש ציוד אבחון גש אליהם, לדעתי מדובר בכשל חדש אך זה גם יכול להיות מחבר חשמלי רופף עקב פירוק ראש המנוע.

4. גש לפורום המלצות על בעלי מקצוע ובחר ולך אחד הקרוב לאיזור מגוריך.

פורסם

הנורה כבתה ולא דולקת עוד בלי שום פעולה מצידי , המליצו לי להוסיף תוסף לדלק ( חבר ) , מה זה מסביר ?

נ.ב : תודה על התגובות !

פורסם

אל תסמוך על הנורה הזו שכבתה בעצמה

גם לי זה קרה, ולאחר הזנחה מצידי נהרס לי ראש מנוע, לא יודע אם זה היה קשור אבל כמובן ברגע שהוחלף ראש המנוע המנורה כבתה לחלוטין.

גם אגב ניתוק המצבר וחיבורו מחדש רק גרמה ל"השהייה" של הנורה וכמובן לאחר יום יומיים חזרה הנורה.

אל תתעסק עם זה תלך לחבר את הרכב לסורק תקלות ותבדוק מה קורה שם ומה התקלה בדיוק...

Opel Adam S 2017

פורסם

מנסיון עם האפיקה, דלקה לי מנורה וכל פעם סורק תקלות הראה משהו אחר, נוסע המנורה נדלקת, אחרי כמה קילומטר מתאפסת ואחרי שוב דולקת, החלפתי פלאגים, כבלים וכל פעם הראה צלינדר MISS FIRE אחר מתוך 6 הצלינדרים.

עוד משהו שיכול להיות והכי פשוט לבדוק, מכסה מילוי דלק יכול להיות לא מהודק טוב ולא אוטם וגורם למנורה.

אצלי לא היה שום שינוי בנסיעה והרכב תפקד ככה במשך שנה ונמכר ככה, שמח שפתרנו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...