Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

38?!?!?!?!

זה די מחירון של S16 לא ?

תשים לב שהמחירון ירד החודש והאוטו לא ממש נשמע כאילו הוא שווה מחירון אלה יותר בכיוון הרבה מתחת , אבל זה ככה טיפ בקטנה ממני.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שמוליק, אל תעשה טעות. גם 34K זה לזרוק הרבה כסף לפח. קח בחשבון שתוך נניח שנה תוציא על הרכב עוד 5000 ש"ח לפחות, וקח בחשבון שבמכירה בעוד נניח שלוש שנים יהיה לך מאוד קשה למכור רכב עם פגיעות בשלדה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם תקנה את האוטו, תצטרך לשים בצד בין 10K-15K לתיקונים, רק בשביל להרגיש טוב עם הקנייה הזאת, כי יש הרבה דברים לפי הבדיקה שצריך לסדר.

אחי, באמת חבל על הכסף שלך. גם אם תקנה אותו, אחרי זה תצטרך לשים אותו במוסך כל רגע, ולרוץ אחרי זה כדי להחתים את המנוע החדש, לא תהנה ממנו לפחות חודשיים.

יש עוד רכבים כאלה, אולי לא עוד הרבה, אבל יש.

עכשיו אתה מתלהב ממנו ומת שיהיה לך אותו, אבל שתרצה למכור אותו, תקלל את היום שקנית אותו. ועזוב את כל שאר הדברים שאפשר להחליף - אני מדבר פה על השלדה, זה גם לבטיחות שלך, שלא תתפרק לך פתאום.

תחשוב על זה,

IDO.G

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם

החלטנו לוותר על הרכב. למרות שנזרקו 430 ש"ח על בדיקה, אני שמח שאחי למד כמה דברים בנושא זה. האם זה היה שווה ? כן. בפעם הבאה שאחי יצטרך להתמודד עם מוכר רכב, אני מקווה שהוא יידע.

שלום לך XSI.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

למי שמעוניין לדעת. היום המוכר הוריד עוד 1000 ש"ח מ-37K.

אני חושב שהוא נואש :D

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

מנוע - רוב ההערות הן כסת"ח אחד גדול.

כמובן שיש לקחת בחשבון שזהו רכב בעל נסועה רבה ועקב זאת הבלאי הוא בהתאם.

לטפל במע' הקרור, וסדור הסל"ד(מנוע צעדים?).

מע' פליטה - האם קיים דוד "פתוח"?(לא היה לי כח לקרוא את כל השרשור :oops: ).

היגוי ומתלים - לטפל בהתאם לממצאים.

צמיגים - להחליף בהתאם לצורך, רצוי רביעיה.

העברת כח - ראה סעיף מנוע, לטפל בנזילות ובחופשי השטאנגות.

שלדה ומרכב - האם הפגיעה בעמוד היא חיצונית או גם בדופן הפנימית של העמוד?

ההבדל משמעותי, חיצוני = פגיעת פח בלבד ואינו בעל שמעת גבוהה, פנימי = ירידת ערך, דומה לפגיעת שלדה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מנוע - רוב ההערות הן כסת"ח אחד גדול.

כמובן שיש לקחת בחשבון שזהו רכב בעל נסועה רבה ועקב זאת הבלאי הוא בהתאם.

לטפל במע' הקרור, וסדור הסל"ד(מנוע צעדים?).

מע' פליטה - האם קיים דוד "פתוח"?(לא היה לי כח לקרוא את כל השרשור :oops: ).

היגוי ומתלים - לטפל בהתאם לממצאים.

צמיגים - להחליף בהתאם לצורך, רצוי רביעיה.

העברת כח - ראה סעיף מנוע, לטפל בנזילות ובחופשי השטאנגות.

שלדה ומרכב - האם הפגיעה בעמוד היא חיצונית או גם בדופן הפנימית של העמוד?

ההבדל משמעותי, חיצוני = פגיעת פח בלבד ואינו בעל שמעת גבוהה, פנימי = ירידת ערך, דומה לפגיעת שלדה.

עמית

עמית, האם אתה חושב שהבוחן ינדב מידע לגבי הרכב אם אחזור אליו ביום-יומיים הקרובים ?

שמוליק

פורסם
החלטנו לוותר על הרכב. למרות שנזרקו 430 ש"ח על בדיקה, אני שמח שאחי למד כמה דברים בנושא זה. האם זה היה שווה ? כן. בפעם הבאה שאחי יצטרך להתמודד עם מוכר רכב, אני מקווה שהוא יידע.

שלום לך XSI.

שמוליק

קחו בחשבון שמדובר במכונית יחסית מבוגרת שאינה מזדקנת בכבוד. אם אתם מחפשים רכב בתקציב דחוק - יהיה לכם קשה להחזיק אותו במצב טוב, במיוחד את הדגמים הללו.

פרט למחיר הקניה, יש תקציב אחזקה נזיל ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עמית, האם אתה חושב שהבוחן ינדב מידע לגבי הרכב אם אחזור אליו ביום-יומיים הקרובים ?

שמוליק

כמובן, תפנה אליו ותבקש הבהרות לגבי סעיפים שלא הבנת/ירדת לעומקם.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שלום לך XSI.

שמוליק

קחו בחשבון שמדובר במכונית יחסית מבוגרת שאינה מזדקנת בכבוד. אם אתם מחפשים רכב בתקציב דחוק - יהיה לכם קשה להחזיק אותו במצב טוב, במיוחד את הדגמים הללו.

פרט למחיר הקניה, יש תקציב אחזקה נזיל ?

איציק

אני חושב שיש לו עוד כמה אלפים בודדים מלבד הביטוח כדי ליישר קו.

תודה לכולם.

שמוליק

פורסם

שמוליק,

כפי ששמת לב המוכר לא בדיוק מתעסק בלארגן את התור של הקונים הפוטנציאלים ליד הבית שלו...

לך תבדוק במכון בדיקה מה המשמעות של הפגיעה בקורה האחורית, יש לך זמן...בנתיים המוכר מתבשל והמחיר רק ירד לכיוון המחיר שמתאים לכם.

ד"א, מישהו פה אמר 5K לישור קו. חשוב לי להבהיר שזה יספיק לדברים הראשוניים ולא לתיקון כל הממצאים מהבדיקה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
שמוליק,

כפי ששמת לב המוכר לא בדיוק מתעסק בלארגן את התור של הקונים הפוטנציאלים ליד הבית שלו...

לך תבדוק במכון בדיקה מה המשמעות של הפגיעה בקורה האחורית, יש לך זמן...בנתיים המוכר מתבשל והמחיר רק ירד לכיוון המחיר שמתאים לכם.

ד"א, מישהו פה אמר 5K לישור קו. חשוב לי להבהיר שזה יספיק לדברים הראשוניים ולא לתיקון כל הממצאים מהבדיקה.

כן, זה מה שאעשה.

שמוליק

• תוכן חדש...