Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איזה רכב הייתם ממליצים לי,כאשר הדרישות הן שיהיה מרווח לשני ילדים מאחורה,אמין ורמת בטיחות טובה.

אני נוסע כ-30 ק''מ ביום.

חיפוש בפורום מניב ברוב המקרים פורד פוקוס,אך קשה מאוד למצוא פרטית שמורה,כך שאשמח לעוד אלטרנטיבות.

חשבתי על אוקטביה או לנסר.

איך הלנסר ברמת הבטיחות?

איך אוקטביה בדגמי הבנזין?

תודה מראש,

רועי

פורסם

באופן כללי השוק של משפחתיות 1.6 בנות שנים ספורות מלא ברכבים יוצאי ליסינג, לא רק בפוקוס.

מבחינה בטיחותית האוקטביה לא מגיעה לרמת הפוקוס, והלאנסר בתקציב שלך היא על התפר בין הלאנסר קלאסיק המיושנת ולא מומלצת לבין הלאנסר החדשה (מנוע 1.5), שאני לא יודע אם היא כ"כ מבריקה, אבל לפחות מבחינת בטיחות היא טובה.

אם אתה מאיזור מרכז/שרון אני ממליץ לך לפנות לטופ טרייד ברעננה, בזמנו התענייתי בפוקוס והיו להם כל מיני פרטיות מעיסקאות טרייד אין מהסוכנות.

פורסם

שלום רועי,

הפוקוס היא מכונית משפחתית טובה ומשתלמת וזאת כנראה הסיבה שהיא מומלצת לא אחת בפורום. הפוקוס, כמו כמעט 80 אחוזים מהרכבים המשפחתיים בשנת 2008, נמכרה בעיקר לחברות ליסינג וציי רכב כך שהעניין רלוונטי גם למשפחתיות האחרות שציינת.

מבין שני הרכבים האחרים שציינת, סקודה אוקטביה היא המרווחת יותר. הלאנסר מעט פחות מרווחת אך היא גם זולה יותר לרכישה ומעט זולה יותר לאחזקה.

אופציות נוספות שתוכל לשקול הם רנו מגאן (מרווחת ובטיחותית) או יונדאי מטריקס (מרווחת מאוד).

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אם נצא לרגע מבועת הקוראניות/יפניות,

ב50 אלף ש"ח תוכל למצוא סיטרואן C4 ממודל 2008 - רכב נוח עם התנהגות כביש טובה.

ורנו מגאן 2008 בפחות מ40 אלף ש"ח - רכב מרווח מאד ובטיחותי.

בחזרה למיינסטרים,

הייתי ממליצה לך לבדוק גם את ה-טויוטה קורולה. בגבולות התקציב, תמצא כזו ממודל 2005.

ענת

אוויס

שלום,

איזה רכב הייתם ממליצים לי,כאשר הדרישות הן שיהיה מרווח לשני ילדים מאחורה,אמין ורמת בטיחות טובה.

אני נוסע כ-30 ק''מ ביום.

חיפוש בפורום מניב ברוב המקרים פורד פוקוס,אך קשה מאוד למצוא פרטית שמורה,כך שאשמח לעוד אלטרנטיבות.

חשבתי על אוקטביה או לנסר.

איך הלנסר ברמת הבטיחות?

איך אוקטביה בדגמי הבנזין?

תודה מראש,

רועי

פורסם

לא הייתי ממליץ על יונדאי מטריקס.

סיטרואן C4 רכב נחמד אבל קטן יחסית(משפחתית קומפקטית).

הייתי הולך על הלנסר-היא לא מאוד חסכונית אבל מחיר הקניה זול וכך גם עלויות האחזקה.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תודה,

לאחר חיפוש ביד 2 אחר פוקוס,מצאתי מס' רכבים בגרסת ה 5 דלתות,דגם שאני נורא אוהב ויזואלית.

קצת מחשידים אותי מס' דגמים פרטיים שמפורסמים הרבה מתחת למחירון.

האם השוק שלו כל כך חלש?

האם הדגם 5 דל' זהה מכנית ובטיחותית לדגם הרגיל והנפוץ?

• תוכן חדש...