Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני נכנס לבדיקה, מישהו מכיר את המגרש טרייד אין סנטר בהוד השרון, או קארס דיל.

המלצות חיוביות או שליליות על המקום.

ואם יש איזה מכון בדיקה אמין באיזור זה?

תודה.

פורסם

מגרש, רגיל. כבדהו וחשדהו.

בד"כ הם קונים רכבים מכמה סוגים:

1. רכבים שעברו בטרייד אין של סוכנויות ליסינג, ואין מדובר ברכב שמור בצורה קיצונית או מבוקש בטירוף, שהסוכנות רוצה למכור בעצמה.

2. רכבים שעברו בטרייד אין של סוכנות טרייד אחרת כמו למשל אוטו דיל או אוטו סנטר, שמעבירות אליהם את הבררה.

3. רכבים מכינוס נכסים - מדובר ברכבים שחולטו מאנשים שחייבים כסף.

4. כאלה עם תאונות או ק"מ גבוה.

5. כאלה שקשה מאוד למכור בשוק הפרטי.

לא יודע על איזה אחד אתה תיפול. בכל מקרה אם מדובר ברכב מיוחד שמתאים בדיוק עבורך, הייתי בודק ב-7 עיניים.

פורסם

אם כבר הגעת למגרשים ממליץ לך לעשות זאת אצל המגרשים הגדולים והמוכרים, כאלה שיתנו לך מענה ליום שאחרי הקניה ושלא יסכנו את שמם בגלל רכב. הקטנים שצצים כמו פטריות אחרי הגשם ומתהדרים בשמות מפוצצים אלופים בלמכור ולשכנע היום ואחרי שקנית תדבר עם הקיר (אני בכוונה עושה הכללה גסה) - וכמובן, כולם מתהדרים ברכבים משובחים עם בדיקות מדהימות ומחירים ומימונים אטרקטיביים אבל מה שלא יקרה לעולם אל תוותר על בדיקה עצמאית במכון שאתה תבחר! בדיקה ב-500 ש"ח תחסוך לך עשרות אלפי שקלים.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

עשיתי בדיקה בסופו של דבר, הרכב עבר תאונה בכנף ימין וכתוצאה מכך נפגע הדופן שצמוד לכנף חהוא הוחלף ( בבדיקה זה מופיע תחת משמעות גדולה אבל הבוחן אמר שהשלדה נקיה )

בנוסף היה חסר שמן במנוע, תושבת מנוע חלשה, רעש אבזרים וגלגלות , קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים ודרוש טיפול במיכל עיבוי ורצועות מנוע יבשות ופגומות...

בנוסף לתקן זוויות היגוי, חריקות במתלה.

רעידות בנסיעה יש לתקן ניהול מחשב תיבת הילוכים במוסך מורשה( נראה לי עידכון גירסה אבל בחברה אמרו שאולי הקלאץ ואולי אפילו מחשב גיר להחליף וצריך שהרכב יהיה שם כדי לברר בדיוק)

האם יש טעם להתקרב לרכב הזה?

איך יכול להיות שהיה חסר קילו וקצת שמן במנוע וכל השאר הרכב שנת 2008 57 אלף קילומטר 

פורסם

בדיקה לא טובה לרכב 2008, בעיקר שים לב למשמעות גבוהה (ללא קשר למה שאומר הבוחן כרגע, זה יופיע גן כשאתה תמכור וישפיע מאוד על המחיר).

כמו כן, לא ציינת איזה יד הרכב ומה המקוריות שלו (השכרה,ליסינג..)?

דבר אחרון, מה המחיר המבוקש?

אני אישית הייתי מתרחק, אבל שתף בשאר הנתונים ששאלתי.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...