Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופר מיני עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לבקש הצעות למכונית סופר מיני עד 80K

שתיהיה חסכונית וחזקה אין בעיה עם ידנית.

חשבתי על פולקסוואגן פולו אבל הוא עולה 88K

שווה לחכות לפסח? (אולי יהיו מבצעים)

פורסם

אם עכשיו לא הכריזו על מבצעים אז כנראה שלא יהיו,

אתה יכול לקחת את האחיות של הפולו

הסקודה פביאה, והסיאט אביזה, הן נכנסות לך בתקציב,

בהצלחה.

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

בתקציב שלך הייתי הולך על הריו או על הפיאסטה,

ואם אתה מעוניין ללכת על רכב יותר זול, לך על מה שאני הלכתי, קליאו ידנית, תמורה טובה מאוד למחיר.

ריו בחריגה קטנה, אבל לטעמי עדיפה על הפולקסווגן, בכך שיש לה אחריות ארוכה יותר, היא מודרנית יותר, נראית טוב יותר, היא זולה יותר לטיפולים ולטעמי גם אמינה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האחיות לבית פולקסווגן איביזה ופאביה. חזקות הן לא.

אולי תבדוק את הפיאסטה שמרגישה דיי נמרצת בהשוואה אליהן. שוב בוודאות לא חזקה, אך נמרצת.

פורסם

דוקא ראיתי שהפולו במבצעים שונים נמכרת ב-80,000, גם אם לא, רוב הסיכויים שאולי תצליח להוציא אותה במחיר הזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

דווקא היה מבצע בVW. נראה לי שהייתה הנחה של 6K על הפולו, אבל המבצע היה עד סוף מרץ.

ממה שאני יודע לפיאסטה מנוע יותר חלש מאשר לאיביזה והפאביה.

אם ליבך חושק בפולו, תנסה להוציא עליה הנחה, להתמקח זו לא מילה גסה.

אם עדיין מעל לתקציב הפאביה והאיביזה בקלות יכנסו לך בתקציב.

קיימת גם האופציה של הרנו קליאו ב-70K.

פורסם

לא אהבתי את הפאביה

והאיביזה בכלל לא מאובזרת

בינתיים אני בכיוון של הפיאסטה אם לא יהיה מבצע או משהו על הפולו

פורסם

אני לא בטוח שהפולו עדיפה גם עם מבצע כלשהו. היא לא תהיה יותר זולה מהפיאסטה. שמירת ערך יותר טובה אולי כן תהיה לה.

פורסם
שלום

רציתי לבקש הצעות למכונית סופר מיני עד 80K

שתיהיה חסכונית וחזקה אין בעיה עם ידנית.

חשבתי על פולקסוואגן פולו אבל הוא עולה 88K

שווה לחכות לפסח? (אולי יהיו מבצעים)

אתה מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. ב 80,000 ש"ח לא תמצא סופר מיני שהיא גם חדשה וגם חזקה.

הסופר מיני שעולות 70-80K ש"ח מגיעות עם מנועים צנומי נפח והספק שמספקים ביצועים סבירים עד סבירים פלוס במקרה הטוב.

בשביל ביצועים טובים עליך להוסיף סכום נאה לתקציב ולקבל את הגרסאות הגודשות או החזקות יותר בהיצע.

אם ביצועים חשובים לך בתקציב שלך תיכנס רק סופר מיני משומשת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רוצה משהו חזק?

תחרוג ל90 אלף ש"ח, יש שם את הi20 עם מנוע 1.6.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אתה מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. ב 80,000 ש"ח לא תמצא סופר מיני שהיא גם חדשה וגם חזקה.

הסופר מיני שעולות 70-80K ש"ח מגיעות עם מנועים צנומי נפח והספק שמספקים ביצועים סבירים עד סבירים פלוס במקרה הטוב.

בשביל ביצועים טובים עליך להוסיף סכום נאה לתקציב ולקבל את הגרסאות הגודשות או החזקות יותר בהיצע.

אם ביצועים חשובים לך בתקציב שלך תיכנס רק סופר מיני משומשת.

איתמר.

צודק

אבל איזה רכב בתקציב (חדש) אני יכול להביא שתיהיה עם הביצועים הטובים ביותר?

פורסם

רכב חדש בתקציב של 80K, בלי לפגוע באף אחד, כל הרכבים האלה איטיים ורוב המטרה שלהם להיות חסכוניים בדלק שזה גם יתרון.

מדרגה מעל, מבחינת ביצועים הם מנועי ה1.2 TSI. פאביה או איביזה עם המנוע הזה תעלה סביבות ה-100K. אולי טיפה פחות, משבוע שעבר אני יודע שאיביזה 1.2 TSI עם גיר DSG רמת גימור סטייל עולה 99K, אולי קיימת TSI1.2 ידנית ברמת גימור סטייל שתהיה זולה יותר.

מה שבטוח, המנועים האלה הרבה יותר חזקים וחסכוניים לא פחות מאשר ה1.4 אטמוספריים.

פורסם
האחיות לבית פולקסווגן איביזה ופאביה. חזקות הן לא.

אולי תבדוק את הפיאסטה שמרגישה דיי נמרצת בהשוואה אליהן. שוב בוודאות לא חזקה, אך נמרצת.

הפביה חזקה וזריזה יותר מהפיאסטה. כבר כתבו את זה כאן כמה אנשים שיצא להם לנהוג בשתי המכוניות.

• תוכן חדש...