Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש כאן לפני כמה ימים רכשתי גולף V5 הרכב עבר בדיקה במכון הדרום אני מפ"ת והבעיה היא כזאת

אני נוסע הכל חלק ופתאום אחרי משהו כמו חצי שעה לפעמים יותר לפעמים פחות האוטו פשוט נכבה אמרו לי בבדיקה לתאם מנוע

סיבובי מנוע לא יציבים יכול להיות שזה קשור לזה ואם כן איפה אתם ממליצים לעשות את זה אני קצת בור בדברים האלה

תודה רבה לעוזרים

פורסם

פעם לחבר שלי קרה בגולף משהו דומה, היה נכבה המנוע,

בסוף הייתה בעיה במשאבת דלק בכלל,

אבל שוב פעם אולי אצלך זה משו אחר.

פורסם
שלום לכולם אני חדש כאן לפני כמה ימים רכשתי גולף V5 הרכב עבר בדיקה במכון הדרום אני מפ"ת והבעיה היא כזאת

אני נוסע הכל חלק ופתאום אחרי משהו כמו חצי שעה לפעמים יותר לפעמים פחות האוטו פשוט נכבה אמרו לי בבדיקה לתאם מנוע

סיבובי מנוע לא יציבים יכול להיות שזה קשור לזה ואם כן איפה אתם ממליצים לעשות את זה אני קצת בור בדברים האלה

תודה רבה לעוזרים

הבעיה שאתה נתקל בה עלולה לקרות בגלל מצערת תקולה או הצטברות של פיח בבית המצערת.

פיתרון לבעיה----> מוסך רון.

פנה/י למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו

איזה כייף לי :)

פורסם

ממליץ בחום,על איחוד מוסכים ברח' דוד מרכוס 7 סגולה,שני אחים בשם יוסי וגל,המוסכניקים הכי אמינים שאני מכיר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...