Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות דאבל דין לרכב וקיבלתי הצעה דומה על שתי דאבל דינים.

רציתי לדעת מה עדיף.

פיוניר 4350BT או קנווד 4038?

כמוןבן ששתיהם כוללים בלוטוס וניווט.

פורסם

הקנווד 4038 הוא מכשיר חדש יחסית מסידרת ה-4XXX של קנווד אך הוא מכשיר בסיסי יותר ביחס למכשירים הקודמים בסידרה

ואף אינו כולל תמיכה בעברית כמו המכשירים הישנים,חיסרון נוסף שלו זה היותו בעל מסך 6.1 אינצ בלבד.

פיוניר AVH-P4350DVD הוא האופציה העדיפה לדעתי הוא מגיע ללא תמיכה בעיברית אך עם תפעול נוח

פיצ'רים יותר מתקדמים כניסת SD בנוסף ל-USB מגיע עם 3 יציאות למגבר {2 בקנווד}, מסך בגודל 7 אינצ

ועם פחות או יותר כול יציאה אפשרית שיש,וגם שולט אייפוד ואייפון {הקנווד לא}.

פורסם

קודם כל האמת שגם אני חשבתי בכיוון של הפיוניר אבל החלטתי להתייעץ ולקבל עוד חוות דעת לפני שאני קונה.

עוד שאלה נוספת שיש לי היא אם שתי המערכות האלו יתאימו לניסאן קשקאי 2008?

והאם המתאמים של PAC מתאים לשתי המערכות?

פורסם

מניסיון עם הפיוניר 4350, אמנם קצר יחסית, אך מדובר במכשיר מעולה! ממליץ בחום.

החיסרון היחידי המשמעותי (כרגע) שאני יכול להצביע עליו, הוא שהמסך לא נשלף, והחשש מפריצה/גניבה הוא לא קטן.

• תוכן חדש...